- 16 Ağustos 2010
- 293.047
- 602.925
- 43
Sırayla koyarlar belkiYine benimki değil ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırayla koyarlar belkiYine benimki değil ya
Koymazlarsa kendileri bilir bu sunum da kiminse çok beğendim çok güzel sahibi kimse çıksın ortayaSırayla koyarlar belki
Geceye doğru yazalımKoymazlarsa kendileri bilir bu sunum da kiminse çok beğendim çok güzel sahibi kimse çıksın ortaya
Yazalım yazalım da bakalım sunum sahipleri kimlermiş, kimler kazanmış ben yine kazanamadım zatenGeceye doğru yazalım
Nasip canımYazalım yazalım da bakalım sunum sahipleri kimlermiş, kimler kazanmış ben yine kazanamadım zaten
Yok ayyy bahtsız bedeviyim yineYok kız bizde nerdeee merak ettim son haftayı sen kazanabildin mi acep bu sefer
Sende mi bendensinYok ayyy bahtsız bedeviyim yine
Bence sen bendensinSende mi bendensin
Ona inanmaBence sen bendensin
Valla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanbuda yaso gibi az cakaaal deel ellaaaamyasoyuda öyle sandım dert paylastim meğer kazanmış sipaamOna inanma
Etiket yapmakta çok zorlanacakValla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanbuda yaso gibi az cakaaal deel ellaaaamyasoyuda öyle sandım dert paylastim meğer kazanmış sipaam
Okadar diyosun yaniii aman yarabbim o topige baktigim yok benim bir bakayım zirvedeysen kız dedi yaktım çiranıEtiket yapmakta çok zorlanacak
Bence sen bendensin
Ona inanma
Valla pek inanasim gelmedi zaten ablada o heyecanından sabirsizligindanbuda yaso gibi az cakaaal deel ellaaaamyasoyuda öyle sandım dert paylastim meğer kazanmış sipaam
Etiket yapmakta çok zorlanacak
Amanınnnn neler duyuyorumOkadar diyosun yaniii aman yarabbim o topige baktigim yok benim bir bakayım zirvedeysen kız dedi yaktım çiranı
Gel buraya gelAmanınnnn neler duyuyorum
Açıkladım gördün müGel buraya gel
Saçımı çekiştiriyor görmüş galibaAçıkladım gördün mü
Görmedim ki dur bidaha bakayım isimlerimi açıkladın ablaAçıkladım gördün mü
Evet yazdım:)Görmedim ki dur bidaha bakayım isimlerimi açıkladın abla
Her zaman askomKafalar ortak aşko
Benim Bursa'da olduğuma aretimNeye aretimm