Bisküvi - Kurabiye Tarifi Pratik, Denenmiş Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Ev Yapımı Kurabiyeler '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    946
  • Anket Kapalı .
Benim yaptiklarim genellikle lezzetli ama yamuk yumuk oluyor 😅😂 ben bu konularda tariflere nerden bakildigini hic bilmiyorum, hic bulamadim biliyor musun 🙈🙈🙈 kizlar bana bi link ativerin hayrina, nerde yazili bu tarifler 🙃 seviliyorsunuz, gaza gelirsem ve sekilleri duzgun olursa belki yaparim bi kurabiye ben de 😅

Yaptığımız tüm yarışmalar bu bölümde:)Hepsi kategorilere ayrılmış.Buradan bakabilirsin.
Anne kurabiyesi tadı,kokusu önemli😍Şeklinin önemi yok🤗🤭

Yaptığımız tüm yarışmalar bu bölümde:)Hepsi kategorilere ayrılmış.Buradan bakabilirsin.
Anne kurabiyesi tadı,kokusu önemli😍Şeklinin önemi yok🤗🤭
Cok fena kanima giriyorsunuz bak rezil olurum kotu bi tarifle 😅

Nasil yaaa :KK57: Sunu anlamadim ama, yani ben sana yaziyorum, sen bana bi tarif mi veriyorsun yoksa tarifi ben mi uyduruyorum 😅
Yok aklındaki tarifi bana söylüyorsun.Başkası almadıysa yapabiliyorsun.
Eğer alınmışsa başka tarif söylüyorsunuz.
Oda alınmışsa bende öneride bulunuyorum.
O sebeple her ayın 1'inde herkes aynı saatte burada olup istediği tarifi kapıyor🤭Sona kalan dona kalır misali😂Ama bunda tarif çok🤗

Yok aklındaki tarifi bana söylüyorsun.Başkası almadıysa yapabiliyorsun.
Eğer alınmışsa başka tarif söylüyorsunuz.
Oda alınmışsa bende öneride bulunuyorum.
O sebeple her ayın 1'inde herkes aynı saatte burada olup istediği tarifi kapıyor🤭Sona kalan dona kalır misali😂Ama bunda tarif çok🤗
Ayyy ben 22 tane tarifin alindigi bir yarismada hic iddiali olamayacagim maalesef 🙈 yarismaci arkadaslara basarilar dilerim 😅

X