- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Asla
Benim tayin meselesi bile böyleydi bak buradayım:)
Beraber dinleyelim aşkom
Çok şükür aşkom dinleyelim❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asla
Benim tayin meselesi bile böyleydi bak buradayım:)
Beraber dinleyelim aşkom
Hadi başarılar inşallah ablamSalı başlıyor:)
Ayy kalbim agzimda okudum harikaBak benimde 3. yıl bebeğim oldu:)
Belki az gelir ama çok sıkıntı yaşadım.
Başta bende sıkıntı yoktu.Eşimde problem varmış bilmediler.
Bana dayadılar ilacı:)
Bende tiroid var,prolaktin hormonu yüksek ve pko vardı:)
Bunlar ilaçlar sonrası oluştu:)
Eşimde varikosel:)
O dönem Elazığ'ın en iyi doktoruna gittik:)Dedi sen menapoza girmişsin,kocanda varikosel var sizden çocuk falan olmaz.Daha 22-23 yaşındayım:)
Sonra eşim ameliyat oldu.Şu çatlatma iğneleri var ya onlardan yaptırdım.Benim ilk kullandığım ilaçlardan yumurtalar bozulmuş:)
Ben 3. ay doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Ama çevremden çok baskı gördüm.
2. gebeliğim için yine dediler olmaz.Tedavi görürsünüz.Ben ilk ay hamile kaldım.
Bu sefer şaşırdık nasıl hemen hamile kaldım.Öyle hayatım rahat geçmez benim iyice hakedeceğim onu:)
Bu sefer kese var bebek yok:)1 ay ne çektim anlatamam:)7. haftadan sonra oğlum ortaya çıktı ve çok gelişmedi.Hatta kk ya bu sebeple üye oldum:)
Bak şimdi buradayım:)Oğlum 11 yaşına girecek:)
Her şeyde bir hayır vardır,her şeyin bir zamanı vardır.Bekleyeceğiz:)
Tabi canım ilki ikiz sonra oğlum oldu:)Yaa 3 bebikmi oldu senin
Millet zaten çenesini tutsa bosvericeksin de millet susmuyor zihin susmuyor herşey hücum ediyor baskı stres insanların olmuyor
Allah bağışlasın yavrularini
Amaaan bende cok ugrastim olmuyor en temizi devamBen düzeltemedim olmuyor
Aynen periskom yarın bitecek, zaten 1 gbYarın mi bitiyor kuzum bedava net , inşallah tarif alabilirsin
Asosyal kuzum senin varmı beybitonO zaman dans beybi
Zaten duzelmiyor ki cabalamak bile bosaDüzeltme kalsın öyle bosver sadece
İnşallah sağlıkla nasip etsin.. Allah büyük ümidimi kaybetmiyoruz yaşıyorsak ümit var çok şükürTabi canım ilki ikiz sonra oğlum oldu:)
Rabbim hepinize nasip etsin
Ben sizi çok iyi anlıyorum
Yok kuzum bendedeAsosyal kuzum senin varmı beybiton
Allah senin de,tüm isteyenlerin de gönlüne göre versin inşallahAyy kalbim agzimda okudum harika
Rabbim canlarini sag etsin insallah Masallah subhanallah Boyle seyler okuyunca umudum artiyor ne guzel insallah benim de ikizlerim olur yasadiklarini okurken hissettim resmen hèle de o catlatma ignelerini
Amin inşaallahAyy kalbim agzimda okudum harika
Rabbim canlarini sag etsin insallah Masallah subhanallah Boyle seyler okuyunca umudum artiyor ne guzel insallah benim de ikizlerim olur yasadiklarini okurken hissettim resmen hèle de o catlatma ignelerini
Kafayı söküp atmak lazım, o da olmayacağına göre çıldırmaya devamAmaaan bende cok ugrastim olmuyor en temizi devam
Magni senden fazladır bekleyip ugraşmisimdir ama bu şekilde bakış açısı ile yaşayamam biliyomusun. Çünkü hayat zorlaşır benm için..Zaten duzelmiyor ki cabalamak bile bosa
Çok şükürİnşallah sağlıkla nasip etsin.. Allah büyük ümidimi kaybetmiyoruz yaşıyorsak ümit var çok şükür
Oyy inşallah olsun seninde ,Yok kuzum bendede
Zaten psikoloji çok önemli takınca hiç olmuyorMagni senden fazladır bekleyip ugraşmisimdir ama bu şekilde bakış açısı ile yaşayamam biliyomusun. Çünkü hayat zorlaşır benm için..
Yinede ümit etmek istiyorum öyle devam ediyorum.
O takmaya hiç girmyelimZaten psikoloji çok önemli takınca hiç olmuyor
Allah razı olsun kuzucugum, allah büyük rabbim herkese nasip etsin sonra bana ❤Oyy inşallah olsun seninde ,
Çevre bırakmıyorO takmaya hiç girmyelim