Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşaallah canım:)Tabiki olmazmi, orası hep öyle..
Rabbim büyük hikmetinden sual olunmaz.
İnşallah kuvvet afiyet nasip etsin geçici olsun skntilar
Yat zibar yat yarın yeni yarışma var burda olUyuyacağım sora bakayım
Sağolasın canım benimAllah'a emanet olun:)
Ben uykusuzum valla yarın kaç ta kalkarım kimbikirYat zibar yat yarın yeni yarışma var burda ol
Sen cagirirsin ben gelirim perişim ❤
Cok sukur herseyim var bir kac dert haric tabi imtihan bizler icin sadece beni zorlayan bebek konusu oluyor oda dedigin gibi zamani gelince olur insallah nasipBen çok güzel dert dinlerim sen anlat:)
İnan bu hepimizin başına geliyor:)
Ama zamanı vardır,sırası vardır,nasip değildir:)
Böyle bakmak lazım:)
12 den önce burda olBen uykusuzum valla yarın kaç ta kalkarım kimbikir
Yasocaniiiim iyi geceler kuzummHayırlı ve mutlu geceleriniz olsun canlar. Ben uyumaya çalışayım, uykum yok ama sütümü içeyim
Kendinize iyi bakın, yarın nasipse görüşürüz
Eneeeem iyi insan canımın iciiiii hosgeldinnnnSen cagirirsin ben gelirim perişim ❤
Sarıl banaaa beybitoo ,evrene hep negatif göndermekte üstüne tanımam geneldeASSOSyal aaah gel sarilalim kaderdasim
Geçti artık geçtiBen güya ders çalışacaktım
Bence de lazımYüzüme bir su çalayım dur geleyim kendime şükür
bende vallah ya disim positif soylese bile icim resmen en kotu seyleri gonderiyor évrene ac kollarini geliyorumSarıl banaaa beybitoo ,evrene hep negatif göndermekte üstüne tanımam genelde
Evet ,diğeri sessiz zaten ,yarin cikacak programa galibaGozluklumuydu buyuk
Hosbuldum kuzum, bir güncuk hediye verdi vodafone bana acıdı zaaarEneeeem iyi insan canımın iciiiii hosgeldinnnn