- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Akşam akşamSabah mi aksammi anam bende ne çok sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam akşamSabah mi aksammi anam bende ne çok sordum
Tövbe estafurullah manyakmidir nedirBenm annem bizi ikiz olarak dogurdunda tanidiklardan biri
Sana kim beddua etmiş te ikizin oldu demiş
3 çocuğun ustune , çocuk beladır demiş
Milletin patavatsız ligi bitmez
Bakan değiller birşey değildir anca bit bit
Evlenince hele ki.. off ne sözler ne laflar heryerden gıygıyÇocuk olur okumuyor mu?İş bulmadı mı?askere gidecek mi?Evlenmiyor mu?Dertleri bitmez
Net mi bitiyor:)Akşam akşam
Arkadasimin erkek bebegi olacak cinsiyetini yeni ogrendi dun dedi iste kocamin gozunun ici guldu erkek olacagini ogrendiginde kvdemler felan cok sevindi erkek bebegi cok istiyordu kocam felan diye Ayy bogazim dugumlendi telefonda konusurken agladigimida belli edemedim onun mutluluguna golge dusurmek istemedim ama dedim yani kiz bebegini de isterdim erkek kiz degil olsun da tek aynen duygulari bastirînca daha cok mahvoluyor insanAnlıyorum seni , kendimizle baş başa kalıp özgür bırakamıyoruz duygularımızı
Hep baskiliyoruz , miş mus gibi yaşıyoruz
Kolay değil zor ama imkansız değil elbette
Sabır düştü bize demekki.
Haaa iyi o vakittAkşam akşam
Amin inşaallahEvlenince hele ki.. off ne sözler ne laflar heryerden gıygıy
Allah yardimcisi olsun herkesin.
Kimseye dilimizle acı vermeyelim inşallah.
Bir ara okuyordum devam ediyim canim Allah razi olsunCanım ben Hz İbrahim'in duasini çok okuyordum burda dua topiginde söylemek istedim okursan Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder yüreğinizi ferah tutun
Söylenen her lafı üstüne alıyorsun gayet normal:/Arkadasimin erkek bebegi olacak cinsiyetini yeni ogrendi dun dedi iste kocamin gozunun ici guldu erkek olacagini ogrendiginde kvdemler felan cok sevindi erkek bebegi cok istiyordu kocam felan diye Ayy bogazim dugumlendi telefonda konusurken agladigimida belli edemedim onun mutluluguna golge dusurmek istemedim ama dedim yani kiz bebegini de isterdim erkek kiz degil olsun da tek aynen duygulari bastirînca daha cok mahvoluyor insan
Aynen perim halbuki.herkes çok sevinmişTövbe estafurullah manyakmidir nedir
Ne kadar guzel kalbin varmis masallah amiin insallah ol derse olurBenim çocukluk hayalim ikiz kız:)
İnşaallah sana da nasip olur
Bitti nevoş hediye geldiNet mi bitiyor:)
Evet ama bunu soylesem kiskaniyorum sanarlar ama cidden kiskanmak degil sadece Allah vermis insanlar begenip begenmemek yapinca bile canim yaniyor cok zorSöylenen her lafı üstüne alıyorsun gayet normal:/
Rabbim ol derse olur Gönlünü ferah tutNe kadar guzel kalbin varmis masallah amiin insallah ol derse olur
Ne zaman gelir:/Bitti nevoş hediye geldi
Kalbinin ekmeğini yesin herkes kuzum .Aynen perim halbuki.herkes çok sevinmiş
Kadin zehir sacmis resmen anacimda yeni doğum yapmış çok üzülmüş öyle demesine.
Hayırlı olsun demek zor kimine isye
Öyle düşünmezler ama sana öyle düşünürler gibi geliyor:)Evet ama bunu soylesem kiskaniyorum sanarlar ama cidden kiskanmak degil sadece Allah vermis insanlar begenip begenmemek yapinca bile canim yaniyor cok zor
Çaresiz hastalığımiz yok çok şükür canim benm nerden bakarsak bakalım iyi tarafından tutmassak herşey daha da zorlaşıyor..Arkadasimin erkek bebegi olacak cinsiyetini yeni ogrendi dun dedi iste kocamin gozunun ici guldu erkek olacagini ogrendiginde kvdemler felan cok sevindi erkek bebegi cok istiyordu kocam felan diye Ayy bogazim dugumlendi telefonda konusurken agladigimida belli edemedim onun mutluluguna golge dusurmek istemedim ama dedim yani kiz bebegini de isterdim erkek kiz degil olsun da tek aynen duygulari bastirînca daha cok mahvoluyor insan
Tontiriskom iki lafın belini kıracağız vakit varkeneHaaa iyi o vakitt