- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Kalk kalk hadiiiBen güya ders çalışacaktım
Ne zaman senin sınavlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalk kalk hadiiiBen güya ders çalışacaktım
HuuuheyooooyoooHosbuldum kuzum, bir güncuk hediye verdi vodafone bana acıdı zaaar
Vallahi o birguncuk bile nasıl iyi geliyorHosbuldum kuzum, bir güncuk hediye verdi vodafone bana acıdı zaaar
Ahaaa valla da benbende vallah ya disim positif soylese bile icim resmen en kotu seyleri gonderiyor évrene ac kollarini geliyorum
Cevap olarak havai fişek atarsın askoBen güya ders çalışacaktım
Bak benimde 3. yıl bebeğim oldu:)Cok sukur herseyim var bir kac dert haric tabi imtihan bizler icin sadece beni zorlayan bebek konusu oluyor oda dedigin gibi zamani gelince olur insallah nasip
Ben sadece havai fişekleri çalıştım hocamCevap olarak havai fişek atarsın asko
Sonucu gördüm şükür en azından perişim, bu da bişeyVallahi o birguncuk bile nasıl iyi geliyor
Nasil duzeltecez acebaAhaaa valla da ben
O iç değil magim ol zihiiiinn ..bende vallah ya disim positif soylese bile icim resmen en kotu seyleri gonderiyor évrene ac kollarini geliyorum
Nefes aldıkça vazgecmemek lazimBak benimde 3. yıl bebeğim oldu:)
Belki az gelir ama çok sıkıntı yaşadım.
Başta bende sıkıntı yoktu.Eşimde problem varmış bilmediler.
Bana dayadılar ilacı:)
Bende tiroid var,prolaktin hormonu yüksek ve pko vardı:)
Bunlar ilaçlar sonrası oluştu:)
Eşimde varikosel:)
O dönem Elazığ'ın en iyi doktoruna gittik:)Dedi sen menapoza girmişsin,kocanda varikosel var sizden çocuk falan olmaz.Daha 22-23 yaşındayım:)
Sonra eşim ameliyat oldu.Şu çatlatma iğneleri var ya onlardan yaptırdım.Benim ilk kullandığım ilaçlardan yumurtalar bozulmuş:)
Ben 3. ay doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Ama çevremden çok baskı gördüm.
2. gebeliğim için yine dediler olmaz.Tedavi görürsünüz.Ben ilk ay hamile kaldım.
Bu sefer şaşırdık nasıl hemen hamile kaldım.Öyle hayatım rahat geçmez benim iyice hakedeceğim onu:)
Bu sefer kese var bebek yok:)1 ay ne çektim anlatamam:)7. haftadan sonra oğlum ortaya çıktı ve çok gelişmedi.Hatta kk ya bu sebeple üye oldum:)
Bak şimdi buradayım:)Oğlum 11 yaşına girecek:)
Her şeyde bir hayır vardır,her şeyin bir zamanı vardır.Bekleyeceğiz:)
Düzeltme kalsın öyle bosver sadeceNasil duzeltecez aceba
Salı başlıyor:)Kalk kalk hadiii
Ne zaman senin sınavlar?
Aferin kızımBen sadece havai fişekleri çalıştım hocam
AslaNefes aldıkça vazgecmemek lazim
O zaman dans beybiHuuuheyooooyooo
Ben düzeltemedim olmuyorNasil duzeltecez aceba
Yarın mi bitiyor kuzum bedava net , inşallah tarif alabilirsinSonucu gördüm şükür en azından perişim, bu da bişey
Yaa 3 bebikmi oldu seninBak benimde 3. yıl bebeğim oldu:)
Belki az gelir ama çok sıkıntı yaşadım.
Başta bende sıkıntı yoktu.Eşimde problem varmış bilmediler.
Bana dayadılar ilacı:)
Bende tiroid var,prolaktin hormonu yüksek ve pko vardı:)
Bunlar ilaçlar sonrası oluştu:)
Eşimde varikosel:)
O dönem Elazığ'ın en iyi doktoruna gittik:)Dedi sen menapoza girmişsin,kocanda varikosel var sizden çocuk falan olmaz.Daha 22-23 yaşındayım:)
Sonra eşim ameliyat oldu.Şu çatlatma iğneleri var ya onlardan yaptırdım.Benim ilk kullandığım ilaçlardan yumurtalar bozulmuş:)
Ben 3. ay doğal yolla ikizlere hamile kaldım.Ama çevremden çok baskı gördüm.
2. gebeliğim için yine dediler olmaz.Tedavi görürsünüz.Ben ilk ay hamile kaldım.
Bu sefer şaşırdık nasıl hemen hamile kaldım.Öyle hayatım rahat geçmez benim iyice hakedeceğim onu:)
Bu sefer kese var bebek yok:)1 ay ne çektim anlatamam:)7. haftadan sonra oğlum ortaya çıktı ve çok gelişmedi.Hatta kk ya bu sebeple üye oldum:)
Bak şimdi buradayım:)Oğlum 11 yaşına girecek:)
Her şeyde bir hayır vardır,her şeyin bir zamanı vardır.Bekleyeceğiz:)