- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Gördüm şimdi sağol canısıBende izlemedeyim
Umarım sorunsuz olur bundan sonradaGöreceğiz ablacım.Ama düşük ve orta riskli.olan bölgeler açılıyor.
Sen şimdi balığada bayılırsın demiKaradenizliyim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm şimdi sağol canısıBende izlemedeyim
Umarım sorunsuz olur bundan sonradaGöreceğiz ablacım.Ama düşük ve orta riskli.olan bölgeler açılıyor.
Sen şimdi balığada bayılırsın demiKaradenizliyim zaten
Bizimde geçen hafta turuncuyduValla bu bagcilari nasıl açtılar ben bilmiyorum nevo
Sende benim nisankralicesinden sonra ilk izledigimsin minik meleğim düşün ki ilkim olduBurda ilk izlediğim sen olabilirsin chocom
Geç olsun güç olmasın
Uşağim hemşeri sayılırızKaradenizliyim zaten
İnşaallah ablam çok bunaldık,yoruldukGördüm şimdi sağol canısı
Umarım sorunsuz olur bundan sonrada
Sen şimdi balığada bayılırsın demi
Çok severimGördüm şimdi sağol canısı
Umarım sorunsuz olur bundan sonrada
Sen şimdi balığada bayılırsın demi
Aynen minnoşum,dizin nasıl varmı ağrıların geneBurda ilk izlediğim sen olabilirsin chocom
Geç olsun güç olmasın
Uşağim hemşeri sayılırız
Gaziantep’te çoğu okul bugün ders işledi. Biz dahil. Ama tam bir kaos ortamıydı. Perşembeye kadar her şey hallolur, anca düzene girer.Perşembe hepsi açılıyor
Tahmin ediyorum nevoş,kardeşimin çocuklarında da gördüm hep ..İnşaallah ablam çok bunaldık,yorulduk
Bağcılar en riskli bölge sayılıyor normalde hem İstanbul'un en kalabalık semti hemde herkes korona. Ben nasıl hala yakalanmadim şoktayım. Gel gor ki bagcilari da açmışlarBizimde geçen hafta turuncuydu
Erkek çıkan arkadaş mıSende benim nisankralicesinden sonra ilk izledigimsin minik meleğim düşün ki ilkim oldu
Ayy ne nisandi be sen görüşüyormüssun bir kaç kız da numarası var diye konduramadim benSende benim nisankralicesinden sonra ilk izledigimsin minik meleğim düşün ki ilkim oldu
Allah kolaylık versin.Gaziantep’te çoğu okul bugün ders işledi. Biz dahil. Ama tam bir kaos ortamıydı. Perşembeye kadar her şey hallolur, anca düzene girer.
Ben choco ile onun topiginde tanışmış oalbilriimErkek çıkan arkadaş mı
İnşaallah artmaz.Tahmin ediyorum nevoş,kardeşimin çocuklarında da gördüm hep ..
Onlarda bunalmıştı hep.
Ayyy ne anlatıyordu size. Nasıl bir süreçtiBen choco ile onun topiginde tanışmış oalbilriim
Son saatlerYarışma da bı bitseydi Allah'ın izniyle sağ saglim