- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teyzeleri,
İnşallah maşallah 13 ayın sonunda Potimin ilk dişi alttan cıkmaya baslamıs, çok sevındık bız sımdııı paylasalım ıstedık.
nasılsınız prensleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah
bugün sormayın beni diycem ama olmaz anlatmam lazım kerem bey de sabah ateş 38,5 yavrumun hiç hali yoktu neyse dpktora getirdik hafif gribimiz var ateşimizde düştü kendimizede geldik derken bilgisayarın başındaydım tuhaf tuhaf kokular koştum mutfağa baktım (gnelde ocakta hep birşeyler unuturum)yok ocakta birşey yok oda ya girdim yağmur çizgifilm seyrediyor kremde yanında bizim akıllı cimcime sen al yastığı daya elektirikli sobaya oda duman içinde ve halen farkında değil aman allahım bir görseniz evdeki curcunayı inanamzsınız neyse ikisinede yoğurt yedirdim bulanmasın miğdeleri diye kapı duvar her yer açık evimizde görende bunları ateşmi bastı der :)
offf neydi bu gün yarabbim .....
bugün sormayın beni diycem ama olmaz anlatmam lazım kerem bey de sabah ateş 38,5 yavrumun hiç hali yoktu neyse dpktora getirdik hafif gribimiz var ateşimizde düştü kendimizede geldik derken bilgisayarın başındaydım tuhaf tuhaf kokular koştum mutfağa baktım (gnelde ocakta hep birşeyler unuturum)yok ocakta birşey yok oda ya girdim yağmur çizgifilm seyrediyor kremde yanında bizim akıllı cimcime sen al yastığı daya elektirikli sobaya oda duman içinde ve halen farkında değil aman allahım bir görseniz evdeki curcunayı inanamzsınız neyse ikisinede yoğurt yedirdim bulanmasın miğdeleri diye kapı duvar her yer açık evimizde görende bunları ateşmi bastı der :)
Çoook geçmis olsun özgülcüm vallahi büyük badire atlatmissiniz verilmis sadakaniz varmis diyelim, kerem nasil oldu atesi düstü yazmissin insallah tekrarlamamistir sik sik su vermeyi unutma vücut sicakligini dengeliyor, bizimkinin atesi çikinca sürekli su aktariyoruz agza hep içmek istiyo bi görsen kana kana :)). Önceki sayfalarda yazmistim keremin sonuçlari için iyi dileklerimi görmedin sanirim atladigimi sanma sakin, vakitsizlikten yazamiyorum bi türlü malum 3 afacan evde, Allah hepimize kolayliklar versin öptüm hepinizi ve meleklerinizi...
Cok buyuk gecmis olsun gercekten nasilda olmus boyle ya iste cocuklar evde olunca herseye hazirlikli olmasi laizm insanin bunu yine gormus olduk neyseki hemen farketmissin canim . iyi dusunmussun yogurt da iyi fikir boyle durumda elektrikli isiticiyi yalniz kaldigi zaman koyma bence yanlarina hayatim tehliklei olabilir . Ne cok korkmussundur tahmin ediyorum bidaha cok cok gecmis olsun . Insallah cikmaz atesibidigin yeniden ne dedi doktor bu arada ilac falan verdimi tatlim?
merhaba canım alperim ve sen nasılsınız bakalım inşallah herşey yolundadır.
tatlım internetten ben bi aileyle tanıştım sayılır:) şimdilik sadece mesajlaşıyoruz onlarında dünya tatlısı bi kızları var 27 aylık pws hastasıymış en yakın zamanda irtibata geçicem mesajlarda senden bahsettim onlarda görüşmek istediklerini dile getirdiler neyse akşama msnde olursan oradan anlatırım seni ve alperi kocaman öptüm görüşürüz canım.
havacım bebekler kesinlikle hissdiyolar aldıkları elektrik tepkilerini etkiliyor kuzuların sen ingilterede çalışıyormusun cnm nasıl orada yaşam faceden resimlere baktım allah mutluluğunuzu hiç bozmasın çok şeker bi ailesiniz alperrcik çok şanslı
Gunaydin canim aslinda coook erken kalktim ama alper bey sayesinde bizim odamiz sicak oluyo babamizda sicak yerde uyyamaz ter icinde kalir alperde babasi gibi bende kedi misali ne kadar sicak o kadar iyi uyurum herneyse gece saat 12 alperin butun kiyafetlerini degistim su icinde kalmisti babasi kalkti oteki yatak odasina kacti gitti hemde soylesene soylene pisiyoruz burda diye :) bende oglusumu aldim yanima yattik uyuduk diycem ama sabaha karsi 4 gibi basladi bizimkinin uyku acilmaya :) tekmeler mi dersin yatakta donmelermi neler yapiyor neler ha bide asla asla ustunu ortmez o zamanlarda ben ortuyorum o aciyor derken o kazandi bugun daha erken kalktik babayi ise yolladik kahvalti yaptik simdi gidip yukari sekerleme yapicaz 1 saat :) Sevindim ozanin evde aglamamasina aslinda masaj turu yada gym gibi hareketleri bebekler seviyor oyun saniyorlar benimde gorusum adami sevmedigi yonunde bebekte olsalar anliyorlar alperde eve gelen bi kiz var onu sevmiyor o gelince nasil ciddi bakiyor anlatamam uzanip yatiyo hic bisey yapmak istemiyor. kiz sadece oyun oynamaya caliisyor aslinda . O tanistigin aile nerden canim hastane takibindelermi bide nerden nasil tanistiniz insanlar genelde pek paylasmiyorlarya o yuzden sordum , biz haric tabi :) gorusmek konusmak isterim tabiki bende onlarla bu arada balonlari sevdimi ozan yoksa korktumu . bugun tum gun evdeyiz konusalim mutlaka ozanida ozledik bi yuzunu gorelim yaramazin bakalim neler yapiyor. hadfi gorusuruz sonra bize iyi uykularrr......
gönülcüm sizinde kıtkıtınız çıkıyo demek:) inci gibi dişeri ollsun poyrazın inşallah bizimkide bu hafta çıktı .fincana vuruyo kıtkıt bi hoş oluyoki
Çok teşekkür ederim.Bızım problemımız oldugu ıcın damakta ben hep gec cıkıcak dıye beklıyodum ılk gordugumde o kadar mutlu oldum kı bu kadar sevınecegımı hıc ummazdım:))Ayy tembel anneyım ben daha diş buğaayı yapmadım :))gözün aydin gönülcüm ilk dis heyecanimizi animsadim bende ne güzel mutluluktur insallah rahat çikartir dislerinin hepsinide. Ben sadece ilk çocuguma yapmistim, dis bugdayinizi yapin bi güzelde fotolayinki yarin ölümsüz hatiralara bakmak çok keyifli olacaktir, daha nice sevinçli günlerinize insallah...
Çok geçmiş olsun Özgür okurken ben panik oldum valla, böyle durumlarda her zaman soğuk kanlı olmak lazım ama başa gelincede ınsanın eli ayağı dolanıyor.Neyseki verilmiş sadakanız varmış tecrübeli anne olarak savmışsın belayı allah gostermesın bır daha..Kerem nasıl dustu mu atesı cimcime kızın nasıl belkı pazar veya pazartesi kar yağar oda mutlu olur:))nasılsınız prensleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah