Prader willi sendromumlu bebekler

ozgul bende kahve istiyorum ama gidip yapmaya useniyorum cayda olur yani farketmez suan sicak bisey olsun :))))) neden gecikti sizin bu sonuclar bide tomografi isi vardi sanirim o ne oldu merak ettim bakindim gunduz ama goremedim seni temizlikteymissin bende dun yaptim ama bugun ayni gorunuyor ev hala daginik :) heryer oyuncak alperin kiyafetleri babamizin 3 gun tatili var artik bi ara yardim eder. bugun disari cikti arkadaslariyla bulusmaya bende oglusumu uyuttum yeni yilimiza boyle giricez biz :) nice nice mutlu yillar saglikla huzrla sevdiklerinle birlikte insallah canim

ben mesajı görmeden yazmışım canım ne biliyim burası türkiye zamanında hiç bir iş hallolmuyor bugün yarın diyorlar bekliyoruz bakalım
ben senin yerinede çay içerim canım marta türkiyeye gelirsen uğra muhakkak kahvenin çayın dibini buluruz

gonull canim benim mutlu yillar insallah yeni yil daha cok sevgi dolu neseli huzurlu gecer sizin icinde ..... senin bu yaramaz apartmanin ayakli saati sanki ama dogru saati tutturamiyor garibim :)))) butun cocuklar gibi oda yerinde duramiyor asil sessiz olmasi daha zor aslinda herkeste sessiz cocuk bekler neden bilmiyorum :) ben bagirip cagiran hakkini araynalrdan yanayim :) yasasin :)))))) arkandayim poyraz eylemlere devam .
bızımkı bozuk saat:)) aman onun eylemlerını yesınler gece gece meydanlara ınmesınde Havva teyzesı şimdilik apartmanları çınlatsın bakalım:))

Herkese merhaba diliyor, paşalarıda gıdılarından opuyorum:)
Yazdıklarınızı pek takıp edemedım bu ara ama umarım herkes ıyıdır.Özgül siz tomografı cektırıcektınız heralde nasıl cıktı sonuc.Konuları karıstırıyormuyum bılmıyorum ama Poyrazında bıngıldagı henuz yasına gore acıkmıs tam kapanma olmadı.Ben hamıleykende ventikuler sorunu yuzunden poyrazım karnımdayken beyın mrını cekmıslerdı. ılk defa o kapalı kutudan korkmustum esım zor sakınlestırmıstı de cekebilmişlerdi.O zaman korkulucak bısı yok demıstı prof. oylede oldu ama sonrada genetık problemımız cıktı.
Neyseee... HEPINIZIN YENI YILININ BASTA EN GUZEL SAĞLIK HABERLERI ILE DOLU OLMASINI DILIYORUM, RABBIM ONCE PASALARIMIZA BIZLERE TUM SEVDIKLERIMIZE ÖMÜR BOYU SAGLIK MUTLULUK BOL SANS VERSIN.IYI KI PASALARIMIZ BIZLERLE:)
Poyraz ile beraber hepınızı opuyoruz.

gönülcüm daha çokmadı sonucumuz malesef salıya heralde çıkar kafasının arkasındaki kemikmi kapanmış ne öyle bişeyler dediler tomografiyle bakacaklar nasıl diye tam kapanma olmuşmu diye kapanması iyi değilkmiş kafa şekli bozukluğu olabilirmiş öyle bir durumda bakalım hayırlısı sen nasılsın canım beişi,n ansıl geceleri baya haylazlık yapıyor heralde benim kızım öyleydi hergece saat 3 te kalkardı sabah 7 ye kadar ayakta of ne günlerdi allahtan kerem geç yatıyor ama gece uyanmıyor

sağol tuğbacım dün doktorumuz kereme tahliller yaptı baya demir eksikliğimiz varmış ferro yu günde 3 kere 10 ar damla ver dedi bide çorbaların içine et ve tavuk koy dedi gerçi tavuk koyurordum ama ete daha başlamamıştım neyse onada yarın çorbamızın içine katarız canım yeni yıla burdan beraber gireriz yanlızsan ne olucak yani seni yanlız bırakmayız
bu arada çok sevindim azimli civcivime maşallah ona kafasınıda tutarmış çok iyi bir gelişme mıncıkla benim yerime
ankaraya ocağın 18 ne randevu aldım bakalım sonuçlara göre gidicez gel derse randevuyu önceden aldım çünkü çok hastası var önceden almak lazım uoksa baya geç tarihe veriyorlar bir yandan ferihayı izliyorum bir yandanda nete bakıyorum bir yandanda çay içiyorum ne becerikliyim dimi kızlar :)
HAVVACIM sen nasılsın japon balığım nasıl yılbaşında sen neler yapıcaksın canım gerçi ben evde olmayı seviyorum kızlarla toplanıp
Özgül bızdede demır eksıklıgı cok ferromıxın kullanıyoruz gunde 2 defa.Bır ara 1 kere verdık gece hep bacaklarını attı demır eksıklıgınden oluyomus bızde mecbur gunde ıkı defa kalsıyumlu yıyeceklerınden 1 saat sonra verıyoruz.Kuzu ciğerinede basla azıcık oda ıyı gelir demire.

evdeyis tatlim biz yeni yila boyle sakin huzurlu ve azicik daginik evimizde girecegiz oglumla birlikte babamiz arkadaslarinin yanina gitti isten firsat bulamiyor zaten bide burda sosyal hayat yok gibi bisey o yuzden bende cik biraz degisiklik olur dedim sevinerek gitti :) ben bebekle disari ciksam ne olucak zaten araba icinde kucakta yada baska yerde uyuyacagina simdi yanimda yatiyor uslu uslu arada tek tuk oksurukle birlikte tabiki . ama allahtan ates yok, demir icin hani meyve veriyorsunya icine bir iki tane hurma ekleyebilirsin ve keciboynuzu pekmezi verebilirsin yani demir seviyesi yuksek bu ikisinida ferrum biraz kabiz yapio bebekleri ama tabiki doktor onerdiyse ver digerlerinide verebilirsin demiri kisa surede tamamlanir bence ben hamilelegimde hic demir hapi icmedim sadece hurma yedim :)))) ve demir seviyem hep normal cikti . hem icindeki vitaminler say say bitmez cok kiymetli bir meyve bence. usenmiyimde bi cay yapiyim bari bende kendime.

evdeyis tatlim biz yeni yila boyle sakin huzurlu ve azicik daginik evimizde girecegiz oglumla birlikte babamiz arkadaslarinin yanina gitti isten firsat bulamiyor zaten bide burda sosyal hayat yok gibi bisey o yuzden bende cik biraz degisiklik olur dedim sevinerek gitti :) ben bebekle disari ciksam ne olucak zaten araba icinde kucakta yada baska yerde uyuyacagina simdi yanimda yatiyor uslu uslu arada tek tuk oksurukle birlikte tabiki . ama allahtan ates yok, demir icin hani meyve veriyorsunya icine bir iki tane hurma ekleyebilirsin ve keciboynuzu pekmezi verebilirsin yani demir seviyesi yuksek bu ikisinida ferrum biraz kabiz yapio bebekleri ama tabiki doktor onerdiyse ver digerlerinide verebilirsin demiri kisa surede tamamlanir bence ben hamilelegimde hic demir hapi icmedim sadece hurma yedim :)))) ve demir seviyem hep normal cikti . hem icindeki vitaminler say say bitmez cok kiymetli bir meyve bence. usenmiyimde bi cay yapiyim bari bende kendime.

gece bekçileri nasılsınız bakalım?

Tatli bebislerin ve güzel annelerinin yeni yilini kutlarim, sevdiklerimizle birlikte hüzünlerden uzak en basta saglik, mutluluk ve basari dolu nice yillar temenni ederim...

selam kızlar ilk önce 2012 bebeklerimize ve bize sağlık mutluluk huzur ve güzel günler getirsin sevdiklerimizle beraber inşallah.
bu arada inşallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir kaç gündür giremiyordum gerçi sizlerde fazla girememişsin:) gördüğüm kadarıyla inşallah yeni yıl sizler için çokkkk güzel başlamıştır .
oğluşum ve ben sizlieri kocaman öpüyoruz:)

Selam anneler ve bebişler,
Herkese güzel yıllar hepınız ıyısınızdır ınsallah.Tuğba yanlız mı gecırdınız yenı yılı keşke tatil uzun olsaydı da Çorluya gelseydınız.Bızı yenıl kutlaması degılde Poyraz'ımın saat 4'lerde uyuması yoruyor...Ayy biz tam gececi olduk Özgür bizim gece yatmalarımız sızınkılerıde gectı:)Havva benım oğlana ne papatya ne ıhlamur banamısın demıyor....

NASILSINIZ BAKALIM HAFTA SONUNUZ NASIL GEÇTİ ?
(bu arada hepinize iyi seneler)

selam tatlim haftasonu sicak evimizde gecti guzeldi kocaman bi tavuk almis esim ama onu pisircek buyuk tenceremiz yoktu :) parcaladik biraz budlar buzluga gerisi tencereye olarak sonrada firinda pisirip afiyetle yedik . alperin hasta olmasindan baska degisen bisey yok bizim icin ama sukur simdi aldik ilaclarini kullaniyoruz birkac gune toparlar umarim tatli oglum benim . sizde iyisinizdir insallah herkesi tek tek cok cokcok opuyoruz.

Selam anneler ve bebişler,
Herkese güzel yıllar hepınız ıyısınızdır ınsallah.Tuğba yanlız mı gecırdınız yenı yılı keşke tatil uzun olsaydı da Çorluya gelseydınız.Bızı yenıl kutlaması degılde Poyraz'ımın saat 4'lerde uyuması yoruyor...Ayy biz tam gececi olduk Özgür bizim gece yatmalarımız sızınkılerıde gectı:)Havva benım oğlana ne papatya ne ıhlamur banamısın demıyor....

anasonu denesek :))) raki olayi misali :)))) saka biyana tabiki kir iki sefer degilde duzenli olursa belki fayda edbilir diye dusunuyorum sur icmiyormu yatmadan once oda uyku yapar aslinda ilik oldugunda napsak biz bu gece kusuna ya

Son düzenleme:
Aslında Ne Söyleyeceğimide Bilemiyorum Ya:26: Sadece Çok Üzüldüm Bebeklerinize Benimde 7,5 Aylık Bir Oğlum Var Düşünmesi Bile Kötü :KK50:Sizler Çok Özel Ve Çok Güçlü Annelersiniz İnşallah Rabbim Şafi İsmiyle Şifalar Versin Bebeklerinize :KK16:

X