- 25 Ağustos 2011
- 115
- 1
Allah yardımcınız olsun.bende üç yıllık evliyim bebek düşünüyoruz.akraba evlilği yaptık.bu durum beni çok tedirgin ediyor.rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebek nasip eder bana.sizin bebeğinizede şifalar diliyorum
merhaba canım iyi dileklerin için çok sağol ama özgülün dediğine katılıyorum bebekten önce bi genetik uzmanıyla görüşmende fayda var.
bende 2 li tarama 3 lü tarama falan filan hepsini yaptırmıştım ama bu taramalar sadece bebekte down sendromu varmı diye yapılan taramalar ve kesinliği hiçbir şekilde yok bizim teşhisimiz konulduktan sonra benim doktora ilk dediğim şey ama ben bütün taramalarımı yaptırmıştım demek oldu doktorun bana verdiği cevap onlar binaya dışarıdan bakıyorlar ve kesinlikle o testlerle bi tanı koyamazlar. farklı testler yapılması gerekiyor.
ha bide durumun şu kısmı var bizim hiçbir şekilde akrabalığımız yok eşimle demem o ki bazı şeyler takdiri ilahi akraba olup olmamakla alakası yok ama tedbir herzaman için iyidir gerçi diyelim hamile kaldın ve böyle bi durumla karşılaştın ne yapabilirsin yada ne yapıcaksın ilk önce bunun analizini yap kendinde rabbim herkese sağlıklı sıhatli çocuk nasip etsin .
bi komşum var dini yönden baya donanımlı bi bayan ben hamileyken herşeyin hayırlısını iste demişti ve eklemişti bu dünyaya sağlıklı çocuk getirmek mucize diye .
şimdi düşünüyorumda ne kadar haklıymış ama diğer yöndende rabbim iyiki mucizemi bana vermiş hergün gözümü açar açmaz yaptığım ilk iş şükretmek .
sende kendini şumu olacak bumu olacak diye üzmeden allahtan hayırlısını iste tatlım unutmaki her şerin arkasında bi hayır her hayırın arkasındada bi şer gizlidir.