- 30 Nisan 2009
- 302
- 9
- 44
merhaba alperin güzel annesi nasılsınız bakalım:)
aynı problemi bizde yaşıyoruz babamız kafayı yemek üzere dağınıklığımızdan dolayı yerde bataniyeler çarşaflar çekyatın üzerinde ozanın jimnastik aparatı diğer koltukta bezler oyuncaklar adam deliriyor dediğin gibi benimkide acayip titiz kirli çoraplarını bile katlayarak kirli sepetine koyuyor bardağını tabağını çalkalayıp bırakıyor ama artık oda koy vermiş durumda söylenmekten vazgeçti :) bişler dediği zaman benim yaradılışım dağınık diyorum yapacak bişi yok (balık burcuyum ya):) çok rahatsız oluyorsan sen topla diyorum bu durumda ne oldu kadının fendi erkeği yendi bugün güne ölüm haberiyle başladık eşimin dedesi vefat etmiş ama hiç üzülmedim adam dört yıldır yatalaktı onun düğünü bayramı oldu bence hatta mehmet dede adına mutlu bile oldum artık çok acı çekiyordu rabbim kurtardı onu diye düşünüyorum .
neyse tatlım senin somonlu tarifini deniycem yarın bakalım sonuç alabilecekmiyiz çok öptüm alperi ve seni hoşçakalın:)
gunaydin tatlim oncelikle basiniz saolsun allah bilir ama cok aci ceken yatalak insanlarin durumu cok zor yada birine surekli bagimli yasayanlarin benimde dedim o sekilde suan hatta en son once ayak parmagini kestiler daha sonra hast. enf, kapinca bacagini aldilar dizinden simdi daha fena oldu dayim isten ayrilmisti aylar once ona bakmak icin simdi dedem o psikoloji ile ne kendisi mutlu nede etrafi mutlu olsun istemiyor birazda huysuzdur kendisi allahim hayirlisi versin insallah onada herkesede. balik bizim favorilerimizden ben alpere 2 parmak kalinliginda olani aliyorum daha dogrusu tazesinden aldim birkac parca attim buzluga cikarip direk corbaya atiyorum ayni corbayi 2 gun yiyor :) haftada 2 gun balik yani. dun gece uyumamistik bugunde oyle gecti gecen gun yedigimiz yogurttanmi yoksa ayni aksam dus aldik ondanmi alperin bogazi sismis sanki cok asiri surekli oksurmuyor ama oksurunce anlasiliyor oyle cok hafif degil durum balgamdan dolayi aslinda bebeklere ne zor bogazini temizlemeye caliisyor himm himmm himm yapiyor surekli ama nafile atesimiz 37 cok degil gece rahat uyyamadik ama sabah kahvalti yapiyoruz sonra 1 olcek surup yatio uyyo suan oldugu gibi gece surekli ustunu aciyor diye bugun bizimle uyudu aksamdan sabaha ama ben uyyamadim hic surekli donup durur bide tekmeler atar yorgana acilsin diye ben ortuyorum yine ayni :) birkac gun boyleyiz artik ama gecer tabiki . aklima gelmisken sunu soyliycem sana doktor soylemisti bazen atesi dogru olcemeyebilirsiniz diye yani yuksek cikinca dusuk dusuk cikinca yuksek olabilir hatta aci esikleri yuksek mikrobik durumlari anlamak cok zor olabiliyor bazen demisti . doktora gidince ozel durumunuzu da anlat hayatim ona gore baksinlar oldugunu dusunmuyorum ama detayli bir sekilde hassas olarak mikrobik bisey olmadigindan emin olursak atesi icin endise etmek yersiz olucak anliycazki onun atesi yuksek ates olabilir tabi bende bi soracagim burdaki doktora bu ates olayi kac aydir bu sekilde canim onu da soylermisin bide en cok kac derece oluyor ve kac saat suruyordu?