Selam kızlar nasılsınız bebıslerımız nasıl,
Tugba ınsallah grıp olmamısısndır.Ben dun saat 16.00 da alerjık nezleme yakalandım:) Benım alerjık nezlem bole saatlı gelıyo sonra gerı sayım baslıyo bı gece atlatıyoruz sabahda olus saatıne gore duzelıyorum.Felaket bır hapsurma krızı halszılık bozuk cesme gıbı burun akması.Öğlen ıtıbarıyle duzeldım.Benım pasa gece gunduz uyumuyo kendıme vakıt ayırmayı bırak ısler bıle yarım kalıyo bugun toplasan 2 saat ancak uyumustur.Basladık gene uykusuz duzenlere.Artık koyverdım gıttı desem yerıdır.
Poyraz en guzel sebze corbasını yer ona pek mızmızlanmaz.Yemezse sakin ol acıkınca elbet yıycektır sende sinirlenince dahada gergin olup yemıyolar.Bızım oyuncak pıyanomuz vardı ona dalınca unutup yıyordu,bıde reklamcıydık yanı bır mesgale bulmak gerekıyo.Tabı suan hıcbısı dıkkatını cekmıyo ancak ac olursa yıyor.Bız hep yatarak yıyoduk mama sandalyesınde yemıyodu sımdı oturarak yemeye basladı o yzden fazla yedıremıyorum alısana kadar bızdede aynı sorunlar var anlıyacagın.Bıde yıyecegı kadar corbaya azıcık tavuk eklesene bızımkı babaannesı gıbı etcıl et, tavuk balık sakatata dayanamıyo.
Özgür Havva sizde ıyısınızdır ınsallah aman kıs geldı grıpler bızden uzak dursun.Paşaları optuk.Gorusuruz.