Bende bundan daha silik bi çizgi ile öğrendim adetten 3 gün önce var gibi benceMerhabalar,
Adetim 17 Kasım salı günü başlayacak ama ben 15 Kasım Pazar akşamı predictor erken gebelik testi yaptım. Sonra silik geldiği için 2. çizgi penceresinden çıkardım görülmüyor diye. Çıkardıktan sonraki görüntü ekli şekilde. Siz de bakar msınız? Pozitif olma ihtimali var mı?
Anladım canım inşallah vardır tekrarla bence yarın ilk idrarla güzel haberlerini bekliyorum5 dk'dan biraz daha uzun bir süreydi ama bakalım inş. olur canım, amin
2 gün vardıPozitif tebrik ederim adete kaç gün vardı
2 gün vardı
Bende böyle bir çizgi ile öğrendim her gün yapın koyulaşırsa var demektirSelam ben siteye yeni üye oldum yumurtlamanın 12 gunu yapdigim test cok silik çıkdı sizce hamilelik varmıdır resmi eklicem Eki Görüntüle 2724845
Belirti varmıydı canım nelerdi özel olmazsaSelam ben siteye yeni üye oldum yumurtlamanın 12 gunu yapdigim test cok silik çıkdı sizce hamilelik varmıdır resmi eklicem Eki Görüntüle 2724845
Var tabi kan verin kesinleştirin tebrik ederimSelam ben siteye yeni üye oldum yumurtlamanın 12 gunu yapdigim test cok silik çıkdı sizce hamilelik varmıdır resmi eklicem Eki Görüntüle 2724845
İnşallahhhhhh sağlıkla gelsin bebeğinCok teşekkür ederim canım 3 ay once düşügüm oldu o yuzden cok tedirginim bu sefer olur inşAllah
Benim De 1 buçuk ay önce düşügüm oldu insan korkuyor ama iyiyi düşünün sağlıkla gelsin inşallahCok teşekkür ederim canım 3 ay once düşügüm oldu o yuzden cok tedirginim bu sefer olur inşAllah
Merhaba,yumurtlamanin 12.gunu derken ,bu ovulasyon teste mi?gebelik testi mi gulum?Selam ben siteye yeni üye oldum yumurtlamanın 12 gunu yapdigim test cok silik çıkdı sizce hamilelik varmıdır resmi eklicem Eki Görüntüle 2724845
İnşallah canim Allah sanada hayırlı evlatlar nasib eylesinBenim De 1 buçuk ay önce düşügüm oldu insan korkuyor ama iyiyi düşünün sağlıkla gelsin inşallah
Eklediyim resim gebelik testi canim, çatlamanı doktor kontrolinde ögrendim , kasim 9da çatladıMerhaba,yumurtlamanin 12.gunu derken ,bu ovulasyon teste mi?gebelik testi mi gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?