- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kıyamamYarın bidaha yapıcam sonuçları sizinlede paylaşırım, uykumda adet oldugumu gördüm uyaninca cok sevindim ya![]()
Tamam canim , inşallah guzel sonuclar alirsin . Yumurtlamayi takip ettinmi kaçinci gunun oluyo yarinYaa kıyamamsonucu paylaş canım yarın bende test yapmayı düşünüyorum
Yok yumurtlamayı takvimle takip ettim yarn 10.gün olması lazımTamam canim , inşallah guzel sonuclar alirsin . Yumurtlamayi takip ettinmi kaçinci gunun oluyo yarin
Anladim gulum 10 gun cikmayada bilir , çıkmazsa sakın üzülme , onceki hamileliyimde yumurtlamadan 10 gun kadar gecmishdi cikmadi bende yokdur deye adetim gecince 1 hafta sonra yapdim o zaman bele silik cikmishdi saatler sonra koyulashdı, inşallah en kisa zamanda pozitifi gorursunYok yumurtlamayı takvimle takip ettim yarn 10.gün olması lazım
Gerci devam etmedide belki de o yuzden beta gec artiyoduAnladim gulum 10 gun cikmayada bilir , çıkmazsa sakın üzülme , onceki hamileliyimde yumurtlamadan 10 gun kadar gecmishdi cikmadi bende yokdur deye adetim gecince 1 hafta sonra yapdim o zaman bele silik cikmishdi saatler sonra koyulashdı, inşallah en kisa zamanda pozitifi gorursun![]()
Aa, cok guzel o zamanEklediyim resim gebelik testi canim, çatlamanı doktor kontrolinde ögrendim , kasim 9da çatladı
Ruyalar tersine cikar derler, insaallah. insaallahYarın bidaha yapıcam sonuçları sizinlede paylaşırım, uykumda adet oldugumu gördüm uyaninca cok sevindim ya![]()
Cox teşekkür ederim canim bu gun bidaha yapdim resmini yuklicemAa, cok guzel o zamano teste gore gebelik war.
Rabbim tamamina erdirsin insaallah gùlùm
![]()
Gözün aydın canım Sağlıkla al kucağına inşallahMerhabalar,
Adetim 17 Kasım salı günü başlayacak ama ben 15 Kasım Pazar akşamı predictor erken gebelik testi yaptım. Sonra silik geldiği için 2. çizgi penceresinden çıkardım görülmüyor diye. Çıkardıktan sonraki görüntü ekli şekilde. Siz de bakar msınız? Pozitif olma ihtimali var mı?
Hayırlı olsun canım
Cok teşekkür ederim canim darisi başınıza inşAllah, sen test yapdinmi ?Hayırlı olsun canım![]()
Ya ben sabah test yaptım ama dağıldı test 3 damla damlattığım halde olmadı yani bende dedim günümü bekleyimCok teşekkür ederim canim darisi başınıza inşAllah, sen test yapdinmi ?
En iyisi bencede o canim inşallah cift cizgiyi görürsünYa ben sabah test yaptım ama dağıldı test 3 damla damlattığım halde olmadı yani bende dedim günümü bekleyim![]()
Merhaba bişey sorabilirmiyim ben adetten on gün önce aşırı göğüs ağrısı kasık karın ağrısı yaşadım adetim 6 sında hala gelen giden yok gelmesinde zatendeBende bundan daha silik bi çizgi ile öğrendim adetten 3 gün önce var gibi bence
5 dk da mı cıktı canım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()