Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo alınca büyüyor kızlarrrr....yok canım giy demiyorum, zaten giyilmez o :)
ama egzersizle büyümesi mümkün , bi baksana rihanna, beyonce .. adamlar spor salonlarından ayrılmıyorlar..
bende istiyorum birazcık daha kalça, basen... fitness hocaları bu işi çözer
yok yaa ben sevmiyorum yapay şeyleri...hee çok güzel duruyo he :)) ben 3 sene önce filan cok kafaya takıyodum zayıfken popom küçük diye, burdan forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine sipariş ettim netten, kızlar şaka gibi bi sey yaa bi giydim onu üstüne pantolon çektim annemle gül Allah gül yerlere yattık popoma yastık saklamışım gibi sakın almayın geri de veremedim. gitti gidiyordan birine kakalarım diyodum kıyamadım kimseye valla :)) ama o dediğim arkadaş bayıla bayıla giyiyordu hala. ama sonra başka bi markadan et gibi gercek silikon olanlardan aldım, çok kalın değil 1 cm e kadar bi dolgunluk yapıyor biri popona çat çat vursa bile alaşılmıyor onlar daha pahalıydı tabi o zaman 70 e mi ne almıştım. teyzem kullanırdı benim kot giyince filan iyi dursun diye. ben de arada kullanıyorum. sporla büyütmek çok zor geliyo bana çok uğraşmak lazım. cansu taşkın diye bi kız var gördünüz mü bilmem poposuna silikon koydurmuş onun gibi olacagıma böyle kalayım daha iyi. gerci erkekler bayılıyo o ayrı
kız ben gaz vermek için dedim kötülükten değill.. allah cızını..ÇOk güldüm daha yaratıcı olun Yaratıcılığa teşvik ediyorsun yani poponu nasıl büyüteceğiz diye düşünelim ne diyeyim
kızlar sizce Kim Kardashian ın poposu gercek mi? o popo gercek mi Allah aşkına yaa
5 kilo almadan önce popom 83 cm di şimdi 88 cm... ben popodan alıyorum
cansu taşkın a da bi bakın bence kızlar kızın vucut ölcüleri 100-40-100 gibi :)) twitterda çok meşhur bu ara bu arkadaş ordan gördüm resimlerini o nasıl bir popo o nasıl bir bel valla yürürken ortadan ikiye katlanıcak gibi duruyo. Kim Kardashian ınki de çok kötü bence o kadar büyük olsun asla istemem. bi videosu vardı kot pantolon giymeye calısıyor poposu içine girmiyor pantolonun bi türlü çok kötüydü. ben beyonce ve rihanna nın kalçalarını da çok büyük buluyorum. aşırı bakım lazım o büyüklükte popoyu sıkı tutmak kolay mı Allah aşkına ne kadar büyürse selüliti ve çatlağı da o kadar çok olur :) benim popo bildim bileli 91in üstüne çıkmadı. bi ara spor salonuna gidiyordum orda bi alet vardı, nette popo sıkılaştırmak dikleştirmek ve popo kası yapmak için tavsiye ediliyordu hocama sordum o iyice eritir dedi spordan da soğuttu beni adam
Benim şu anda popom 94 cm
aynıyız senle benim bel 63 göğüs 82 miydi neydi..
Boyun ve kilon kaç senin ??
belimde 65 falandır herhalde tam bılmıyorum ama bıraz göbek var gögüslerim 90a boy:167 kilo60 Nasılımmmm amaa
Senin herşeyin tam.. otur oturduğun yerde kız
Ben kötü degilim diyorum aslinda kizlar bana inadina silikon kilot falan diyor neyse ama benim popis 94cm ya ben istiyorum ki 100 falan olsn yoksa diger yerlerim iyi(maş.:))
ben de neler istiyorum..popon oturarak yiyip içip oturarak büyür evet ama nasıl büyümesini istiyosun çıkıklık olsun istiyorum dersen üzgünüm o doğuştan,tıpkı göğüs gibi..kilo alırsan göğsün büyür ya da büyümez..bu bünyeye göre değişiyor...çaresi var..silikon...ama popo konusuna gelince o çıkıklık yoksa düzse yani..düz olarak kalır..ama büyüsün istiyorum yayılsın acık istiyosan ye iç otur..ama tavsiye etmem...silikon taktırıyolar artık biliyo musunuz...pentide popo silikon bile var...
Merhaba arkadaşlar benim popom güzel, sıkı ama küçük ben popom biraz büyüsün istiyorum, kilo alınca hemen göbeğim çıkıyor popom aynı, bir ara popom büyümüştü biraz ama göbeğim onun iki katı çıktığı için zayıflamak zorunda kaldım neden popom büyümüyor yaa gögüslerim büyük, popom küçükk bıktım.
https://www.facebook.com/#!/pages/ÇİLEKLİ-SAKIZ/575421415859783
Kızlar, bu sayfada popoyu büyük gösteren külot satıyorlar biraz hilenin kimseye zararı olmaz:)
sadece görüntü ise derdiniz tabiki de bu külot işe yarar ama benim tavsiyem squat hareketi
seçme şansım olsaydı göbek değil basen sorunum olsun isterdim.kadın geniş baseni kaldırıyor ama o göbek olayı hiçbir kadına yakışmıyor malesef..