bence büyütme hatta küçült bile.yeterince büyük bence.benimki biraz daha büyük ve küçültmek için yapmadığım şey kalmadı
bencede senin popon büyük bile :) benim kiler çok küçük büyültmek için hangi egzersizleri önerirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence büyütme hatta küçült bile.yeterince büyük bence.benimki biraz daha büyük ve küçültmek için yapmadığım şey kalmadı
Geçen iç çamaşır satan bi dükkana girmiştim, gözlerime inanamadım karşımda popo şeklinde külot gibi bişey vardı yaa.. bildiğin süngere popo şekli vermişler :))
ama çok komik görünüyodu , kadın giyince enfes duruyo demişti
Geçen iç çamaşır satan bi dükkana girmiştim, gözlerime inanamadım karşımda popo şeklinde külot gibi bişey vardı yaa.. bildiğin süngere popo şekli vermişler :))
ama çok komik görünüyodu , kadın giyince enfes duruyo demişti
silikon kilot giyecek kadar değil şükür, daha yaratıcı olun.
cansu taşkın a da bi bakın bence kızlar kızın vucut ölcüleri 100-40-100 gibi :)) twitterda çok meşhur bu ara bu arkadaş ordan gördüm resimlerini o nasıl bir popo o nasıl bir bel valla yürürken ortadan ikiye katlanıcak gibi duruyo. Kim Kardashian ınki de çok kötü bence o kadar büyük olsun asla istemem. bi videosu vardı kot pantolon giymeye calısıyor poposu içine girmiyor pantolonun bi türlü çok kötüydü. ben beyonce ve rihanna nın kalçalarını da çok büyük buluyorum. aşırı bakım lazım o büyüklükte popoyu sıkı tutmak kolay mı Allah aşkına ne kadar büyürse selüliti ve çatlağı da o kadar çok olur :) benim popo bildim bileli 91in üstüne çıkmadı. bi ara spor salonuna gidiyordum orda bi alet vardı, nette popo sıkılaştırmak dikleştirmek ve popo kası yapmak için tavsiye ediliyordu hocama sordum o iyice eritir dedi spordan da soğuttu beni adam
anniiüüvvv, o neydi gııızzz :) cansu taşkına baktım valla şok geçirdim .. beline lastik bağlayıp aylarca gezmiş gibi
kesin buda yaptırmıştır estetik orasına burasına
ahaha ilahi esemre yaa güldürdün beni google dan çıkanlar bi sey değil kızlar twitterda bir fotografları var ben photoshoptur bunlar kesiin diyodum ama değilmiş valla o bele o memeleri nasıl taşıyo bilmem, popo da cabası :)) ama erkekler ölüp bitiyolar bu kıza ben anlamıyorum bu erkek cinsini valla bize gelince doğallık isterler ama elin kızının pilastik poposuna salya akıtırlar o
ben cok merak ediyorum silikon poponun üstüne nasıl oturuyolar acaba vırt vırt kayıyodur o :) yalan değil bi ara çok takmıştım kafaya araştırmıştım popoya yag dolgusu filan nasıl oluyo diye ama yok yani popoya ı ıhh
kuzum niye acıyosun yahuu :) o halinden çok memnun. Allah vergisi değil ki o popoyla memeler. gitmiş parasını verip yaptırmışÇok ince beliii nasıl taşıyor vücudunun üstünü acaba :26: Acıdım kıza ya
kuzum niye acıyosun yahuu :) o halinden çok memnun. Allah vergisi değil ki o popoyla memeler. gitmiş parasını verip yaptırmış
Ne biliym bir sakatlık çıkar diye Normal bir vücut onu kaç yaşına kadar kaldırır ki yani
:)))) bi tane kadın vardı böyle haberlere filan çıkmıştı, senelerce korseyle dolaşmış beli 40 mıyı 38 miydi neydi aynı onun gibi bu kız. ama bu kızın güzellik yarısması videolarını gördüm ben orda gayet normal duruyormuş belinin inceliği, popoyla memeleri asırı büyüttüğü için öyle görünüyo bence. adnan oktarın kızları gibi onlarda da var aynı orantısızlık