Popom büyüsün istiyorum.

Geçen iç çamaşır satan bi dükkana girmiştim, gözlerime inanamadım karşımda popo şeklinde külot gibi bişey vardı yaa.. bildiğin süngere popo şekli vermişler :))
ama çok komik görünüyodu , kadın giyince enfes duruyo demişti

yok canım giy demiyorum, zaten giyilmez o :)
ama egzersizle büyümesi mümkün , bi baksana rihanna, beyonce .. adamlar spor salonlarından ayrılmıyorlar..
bende istiyorum birazcık daha kalça, basen... fitness hocaları bu işi çözer

hee çok güzel duruyo he :)) ben 3 sene önce filan cok kafaya takıyodum zayıfken popom küçük diye, burdan forumdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine sipariş ettim netten, kızlar şaka gibi bi sey yaa bi giydim onu üstüne pantolon çektim annemle gül Allah gül yerlere yattık popoma yastık saklamışım gibi sakın almayın geri de veremedim. gitti gidiyordan birine kakalarım diyodum kıyamadım kimseye valla :)) ama o dediğim arkadaş bayıla bayıla giyiyordu hala. ama sonra başka bi markadan et gibi gercek silikon olanlardan aldım, çok kalın değil 1 cm e kadar bi dolgunluk yapıyor biri popona çat çat vursa bile alaşılmıyor onlar daha pahalıydı tabi o zaman 70 e mi ne almıştım. teyzem kullanırdı benim kot giyince filan iyi dursun diye. ben de arada kullanıyorum. sporla büyütmek çok zor geliyo bana çok uğraşmak lazım. cansu taşkın diye bi kız var gördünüz mü bilmem poposuna silikon koydurmuş onun gibi olacagıma böyle kalayım daha iyi. gerci erkekler bayılıyo o ayrı

Son düzenleyen: Moderatör:

Onu televizyondakiler hep kullanıyormuş

kızlar sizce Kim Kardashian ın poposu gercek mi? o popo gercek mi Allah aşkına yaa

Bir bakym dedim gerçek mi ki diye google da bir foto çıktı ki karşıma Sanırım gerçek

kim'inkin de de var bi hinlik :)) normali aşıyo onların ki, kesin birşey yaptırıyorlar para onlarda anacım
egzersizlere sabırla devam etmek lazım ki sıkı olsunlar :))

cansu taşkın a da bi bakın bence kızlar kızın vucut ölcüleri 100-40-100 gibi :)) twitterda çok meşhur bu ara bu arkadaş ordan gördüm resimlerini o nasıl bir popo o nasıl bir bel valla yürürken ortadan ikiye katlanıcak gibi duruyo. Kim Kardashian ınki de çok kötü bence o kadar büyük olsun asla istemem. bi videosu vardı kot pantolon giymeye calısıyor poposu içine girmiyor pantolonun bi türlü çok kötüydü. ben beyonce ve rihanna nın kalçalarını da çok büyük buluyorum. aşırı bakım lazım o büyüklükte popoyu sıkı tutmak kolay mı Allah aşkına ne kadar büyürse selüliti ve çatlağı da o kadar çok olur :) benim popo bildim bileli 91in üstüne çıkmadı. bi ara spor salonuna gidiyordum orda bi alet vardı, nette popo sıkılaştırmak dikleştirmek ve popo kası yapmak için tavsiye ediliyordu hocama sordum o iyice eritir dedi spordan da soğuttu beni adam

Çok ince beliii nasıl taşıyor vücudunun üstünü acaba :26: Acıdım kıza ya

anniiüüvvv, o neydi gııızzz :) cansu taşkına baktım valla şok geçirdim .. beline lastik bağlayıp aylarca gezmiş gibi
kesin buda yaptırmıştır estetik orasına burasına

ahaha ilahi esemre yaa güldürdün beni google dan çıkanlar bi sey değil kızlar twitterda bir fotografları var ben photoshoptur bunlar kesiin diyodum ama değilmiş valla o bele o memeleri nasıl taşıyo bilmem, popo da cabası :)) ama erkekler ölüp bitiyolar bu kıza ben anlamıyorum bu erkek cinsini valla bize gelince doğallık isterler ama elin kızının pilastik poposuna salya akıtırlar o
ben cok merak ediyorum silikon poponun üstüne nasıl oturuyolar acaba vırt vırt kayıyodur o :) yalan değil bi ara çok takmıştım kafaya araştırmıştım popoya yag dolgusu filan nasıl oluyo diye ama yok yani popoya ı ıhh
anniiüüvvv, o neydi gııızzz :) cansu taşkına baktım valla şok geçirdim .. beline lastik bağlayıp aylarca gezmiş gibi
kesin buda yaptırmıştır estetik orasına burasına

hahahahahaaaaaa ilahiiii oturma meselesi benimde aklımı karıştırıyo... :))
Aman erkeklere bakma sen, iki yüzlü hepside :) onların cansu'su varsa bizim de Biscolata erkeklerimiz vaarr.. uuvv beybii

kuzum niye acıyosun yahuu :) o halinden çok memnun. Allah vergisi değil ki o popoyla memeler. gitmiş parasını verip yaptırmış

Ne biliym bir sakatlık çıkar diye Normal bir vücut onu kaç yaşına kadar kaldırır ki yani

:)))) bi tane kadın vardı böyle haberlere filan çıkmıştı, senelerce korseyle dolaşmış beli 40 mıyı 38 miydi neydi aynı onun gibi bu kız. ama bu kızın güzellik yarısması videolarını gördüm ben orda gayet normal duruyormuş belinin inceliği, popoyla memeleri asırı büyüttüğü için öyle görünüyo bence. adnan oktarın kızları gibi onlarda da var aynı orantısızlık
Ne biliym bir sakatlık çıkar diye Normal bir vücut onu kaç yaşına kadar kaldırır ki yani

Ay evet onları da görmüştüm yazık yani Bir gün bir bükülecekler kalacaklar öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…