Düzenli olarak bebe bisküvisi ye. Göbeğinin çıkmaması için mekik çek. Bacakların içinde ağırlık çalışmaları, bisiklet, merdiven çıkma gibi şeyler muhakkak yap. Selülit olmasını istemezsin herhalde. :)
Ben nasıl oldu bilmiyorum ama bi anda kilo aldım ve popomda çıkmaya başladı azcık daha çıkarsa süper olucak artık pantlonlar öyle emanet gibi durmuyordarısı tüm popo isteyenlerin başına
seninn adına sevındımm canımm darısı bzeee :)))Ben nasıl oldu bilmiyorum ama bi anda kilo aldım ve popomda çıkmaya başladı azcık daha çıkarsa süper olucak artık pantlonlar öyle emanet gibi durmuyordarısı tüm popo isteyenlerin başına
kızlar ya ben hafif kilo verdim ve popom gitti sanırım kilo ordan gittibelim çok ince belki sırıtır büyük ama dik olmasını cok istiyorum bunun içinde burcu ile pilatesi izledim onu uyguluyorum büyümesi için ordaki kasların güclendirilmesi lazımmış bu sekilde dikleşiyormuş ve şekilleniyormuş
ben de popodan ve bacaklalrdan almak istiyorum varsa bir çaresi bana da deyin yaa bıktım valla :S
Merhaba arkadaşlar benim popom güzel, sıkı ama küçük ben popom biraz büyüsün istiyorum, kilo alınca hemen göbeğim çıkıyor popom aynı, bir ara popom büyümüştü biraz ama göbeğim onun iki katı çıktığı için zayıflamak zorunda kaldım neden popom büyümüyor yaa gögüslerim büyük, popom küçükk bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?