cnm merhaba ben daha öncede yazmıştım hatta fotom bile var şuan o kotumun içine giremiyorum karbonhidrat ağırlıklı beslenince sanırım büyüyor popişlerşuan 100ün üstü oldu spora gidecem inş bir kaç ayda nasıl bu kadar kilo aldım anlamıyorum ama dikkat selülitler kapımızda duruyor malum kadın vücudu yapısı pek bi selülitlenmeye meğilli yan,i diyeceğim o popoları kiloyla büyütmeyi düşünüyorsanız selülitlenmeyide göze alın
kızlar buda benim popom bir iki ay önce çekmiştim pcde kayıtlıydıkoyayım dedim bakalım ne yorum yapacaksınız...
Buda benim popo ama böyle fotoda gözüktğü kadr büyük değil tabiiiki oda bilmem fotoda bana büyük çıkıyor gibi gözüküyor
düzenli kola iç iyi büyütür:):)
aa ben çok seviyorum içmeden duramıyom bi bugün almadım içmedim :)
Merhaba arkadaşlar benim popom güzel, sıkı ama küçük ben popom biraz büyüsün istiyorum, kilo alınca hemen göbeğim çıkıyor popom aynı, bir ara popom büyümüştü biraz ama göbeğim onun iki katı çıktığı için zayıflamak zorunda kaldım neden popom büyümüyor yaa gögüslerim büyük, popom küçükk bıktım.
bende popom küçülsün diye yapmadığım kalmıyo ama malesef verdiğim kilolar belimden ve üst bölgemden gidiyo
azcıkta popodan işte
sanırım genetikle ilgili herkesin vucüt tipi farklı
cnm benim popomu sana vereyim sende bana göğüslerini ver olur mu
cnm şaka bi yana benim göğüslerimin seninde poponun küçük olması vücudumuzun yapısıyla alakalı.benim vücut şeklim armut şeklinde göğüsler küçük basenler ve kalça büyük
bende biraz büyk popo istiyoruuum
Ya küçüçüük ele avuca gelir diyo herkes ama pant giydiğimde çrkn duruyoo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?