kuzucugum kesinlikle mümkün!
kesinlikle!!!.. çünkü benim bacak içlerim yağ bezesş vardı resmen 3 ayda squatsla ve yürüyerek erittim..
Ben diyorum ya kendim de göremesem bukadar herkes'e ısrarla yapın demem ama kendim de okdar değişim gördüm ki herkes' yapsın herkes fit olsun
canım ilk sayfada verdim likler sayfalarıda dolaşırsan bisürü vşdeo ve harket görürsünotobus lambası benım göbek ve iç bacak için hareket videoların varsa paylasırmısın lutfen bu arada ben de izmir karsıyakadayım inş senınle tanısma fırsatım olur
anladım canım o zaman 19 oluyo bmı, senin alttaki sayaçta 15 gösteriyo şaşırdım hani 180 filansın sandım
bm ne demek acilimi valla o yanlis galiba 1 ay onceki cizelge guya 48e dusecektim 1 ayda okadr spora ragmen dusemedim kisin kilo veremiyorum ah yaz olsaydi 1 ayda 48 olurdum
Eki Görüntüle 651613
30 günlük squat hereketi, Bu kalçalar hayal değil, Bu programa ben pazartesi başlıyacağım, Benimle birlikte başlayacak kimsee yokmuu çok güzel etkili ve zor bir 1ay olucak !!
iyi gidiyor tatlım ben zaten 2 ay önce bir tablo yapmıştım baya bayaaa etki etti öyle kaldı şimdide 3 ay üst üste yapıcamsenin nasıl gidiyor otobuslambasi35