Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

bugün hocama sordum benim turum bittikten sonra bölgesel olarak ne ekleyebilirim diye, zaten turlarda bacak ağırlıklı çalışıyoruz o yüzden fazla bacak falan çalışmanı tavsiye etmem, kas erimesi olabilir çok zorlarsan dedi. mekik ya da simit için bi kaç egzersiz yapabilirsin dedi. :26: :26:

yaza bomba gibi giricem çok azimliyim, ondan sonra da spor hep hayatımda olacak. :)

otobus lambası benım göbek ve iç bacak için hareket videoların varsa paylasırmısın lutfen bu arada ben de izmir karsıyakadayım inş senınle tanısma fırsatım olur

otobus lambası benım göbek ve iç bacak için hareket videoların varsa paylasırmısın lutfen bu arada ben de izmir karsıyakadayım inş senınle tanısma fırsatım olur
canım ilk sayfada verdim likler sayfalarıda dolaşırsan bisürü vşdeo ve harket görürsün
ne güzel karşıyaka ha bende güzelyalı

anladım canım o zaman 19 oluyo bmı, senin alttaki sayaçta 15 gösteriyo şaşırdım hani 180 filansın sandım

bm ne demek acilimi valla o yanlis galiba 1 ay onceki cizelge guya 48e dusecektim 1 ayda okadr spora ragmen dusemedim kisin kilo veremiyorum ah yaz olsaydi 1 ayda 48 olurdum

bugün başladım 50 SQUATS i tamamladım.bacak egzersizlerini de yaptım bunlardan önce de 30 dk. bisikleti binmiştim.yaza ince bacaklı olacağım...

bm ne demek acilimi valla o yanlis galiba 1 ay onceki cizelge guya 48e dusecektim 1 ayda okadr spora ragmen dusemedim kisin kilo veremiyorum ah yaz olsaydi 1 ayda 48 olurdum

vücut kitle oranı demek canım ingilizcesini kısaltmışlar hani o yüzden boyunu sordum.
bende tam tersi yazın veremem dondurmalar tatlılar eksik olmaz hayatımdan

napıyosunuz squartçı güzeller

ben bugün 100 tane yapıcam yok yani yoksa 50 tane 50 tane düzelmiycem bu popo

yarın squatsda 9. günü olan yok mu ya? 100 tane yapıcaz, öncesinde destek lazım.

[QUOTE=mytinywood;29411164]yarın squatsda 9. günü olan yok mu ya? 100 tane yapıcaz, öncesinde destek lazım. [/QUOTE]
TATLIM SÜPER GİDİYORSUN LÜTFEN DEVAM ET MÜKEMMEL KALÇALARA AZ KALDI !! YA ŞAKA MAKA SÜPER GİDİYORSUNUZ..

VALLAHİ 41 KERE MAŞALLAH

otobuslambası cnm nasıslın zayıflamışsındır sen şimdi heee herkesler incelmeye başaldı yaaa ben geç kaldım ufff
ben bugün başladım kesin 2 haftalık programa
ya geçen hafta yapamadım hep hasta oldum kaldı ama bugün pump it up 3ü de yapıldı veeeeeeee
diğer hareketlerde yapıldıııııııı artık spora başladımmmmm
bugün ölçülerimi yazdım 2 hafta sonra yazarım sonucu:18:

merhaba ben bugün hiçbişey yapamadım, annemlere gittik ama şimdi squatsımı yapıcam, tek set de olsa bölgesellerimi de yapmam lazım hem daha gün bitmedi

cahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…