Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
cahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll

evet sandalyeye oturur gibi yapılan hareket.ayakların omuz genişliğinde açık olacak ve kalcanı dışarı çıkararak oturacaksın. yani agırlık dizlerine binmeyecek. bi de bu hareketi yaparken dizlerinin parmakuclarını gecmemesine dikkat et. güzelce ısındıktan sonra başlarsan herhangi bi problem yaşamazsın bence. :)

TATLIM SÜPER GİDİYORSUN LÜTFEN DEVAM ET MÜKEMMEL KALÇALARA AZ KALDI !! YA ŞAKA MAKA SÜPER GİDİYORSUNUZ..

VALLAHİ 41 KERE MAŞALLAH
:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

valla ilk kez bu kadar uzun süre korudum motivasyonumu. :)) spordan geldim, koca bi bardak ayran içtim süt yokmuş evde. :p dün gece 4te yatıp sabah 8bucukta kalkmıstım.simdi tatlı tatlı bi uyku bastırdı ki sormayın. :))

kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa :KK43:

Son düzenleme:
ben pazartesi başladım canım, bugün 7. gün işte. bi hafta oldu:KK1::KK1: sen artırdın galiba squatsı kesmedi mi seniii:KK9::KK9::KK9:

atladım mı acaba diycem ama yoo :/ benim bugün rest günüm. :/ yarın da 100le devam edicem. pazartesi 50,salı 55, çarşamba 60, perşembe rest. cuma 70, cumartesi 75, pazar 80, pazartesi rest. :) tamam bak doğru hesapladım. :KK70:

kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa :KK43:

offf çok fena yememeye çalış dicem ama oda ne güzeldir şimdi:KK56::KK9:
eğer üzüleceksen yemeeeeeeeeeeee sakınnnnnnnnnnnnnn unut onu cnm:26:

dolapta 2 şişe kola dururken ben ayran içiyorsam sen de yapabilrisin canım, bize lazım olan tek şey kararlılık. :)

atladım mı acaba diycem ama yoo :/ benim bugün rest günüm. :/ yarın da 100le devam edicem. pazartesi 50,salı 55, çarşamba 60, perşembe rest. cuma 70, cumartesi 75, pazar 80, pazartesi rest. :) tamam bak doğru hesapladım. :KK70:

aa doğru o zaman benim de rest günüm:) tamam tamam ben de üzülüyodum yapamadım diye neyse bölgeselleri yapayım ben o zaman

=mytinywood
=cemrem29

canlarım benim ne zor durum şuan benim için bilemezsiniz ama kararlıyım şimdi vucudumun resmini çektim 2 ay sonrasını düşünüp onu o güzelim baklavayı unutuyorum :KK43:

nasil sizce
$300394_203941929665207_3720218_n.jpg

cahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll
CNIM ZATEN ISINARAK YAPICAKSIN O HAREKETLERİ BİRDE 50 60 70 DERKEN ARTIK VUCDUNUN ALIŞIYOR ZATEN AĞIRLIK DİZELRE DEĞİL POPOYA VERİYORUZ
zayıflama ve sıkılasma hareketlerı yanı dans ve 3 tur spor ve kalca sıkılastırmamı hepsını yapacammı
İ
SEN SADECE VİDEOLARI YPICASINIZ:KK14:
ÇOK ÇİRKİN YA :KK1:

X