- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
yarın squatsda 9. günü olan yok mu ya? 100 tane yapıcaz, öncesinde destek lazım.
cahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll
canım ilk sayfada verdim likler sayfalarıda dolaşırsan bisürü vşdeo ve harket görürsün
ne güzel karşıyaka ha bende güzelyalı
TATLIM SÜPER GİDİYORSUN LÜTFEN DEVAM ET MÜKEMMEL KALÇALARA AZ KALDI !! YA ŞAKA MAKA SÜPER GİDİYORSUNUZ..
VALLAHİ 41 KERE MAŞALLAH
yarın rest günüm benim, bugün 80 yapıcam
ana önde bayrak taşıyanınız ben miyim :)) kızlar hepiniz pazartesi başlarız demiştiniz en baştaniye bi tek ben başlamışım
ben pazartesi başladım canım, bugün 7. gün işte. bi hafta oldusen artırdın galiba squatsı kesmedi mi seniii
kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa
kızlar tam karar aldım başlıcam annem aradı fırının içinde baklava var haberin olsun dedi yapılır mı bu yaa
atladım mı acaba diycem ama yoo :/ benim bugün rest günüm. :/ yarın da 100le devam edicem. pazartesi 50,salı 55, çarşamba 60, perşembe rest. cuma 70, cumartesi 75, pazar 80, pazartesi rest. :) tamam bak doğru hesapladım.
aa doğru o zaman benim de rest günüm:) tamam tamam ben de üzülüyodum yapamadım diye neyse bölgeselleri yapayım ben o zaman
CNIM ZATEN ISINARAK YAPICAKSIN O HAREKETLERİ BİRDE 50 60 70 DERKEN ARTIK VUCDUNUN ALIŞIYOR ZATEN AĞIRLIK DİZELRE DEĞİL POPOYA VERİYORUZcahilliğimi mazur görün kızlar ama squats şu sandalyeye oturur gibi yapılan hareket dimi ? yarım birde tamı varmış bunun hangisini yapıyorsunuz ? ve ayrıca günde 100-200 fln dizlere zarar vermez mi acaba ? sanırım otobüslambası beni aydınlatabilir bu konuda:44: ve dehşet resimler paylaşıyonuz kızla görüp gaza gelmemek mümkün dğillll
İzayıflama ve sıkılasma hareketlerı yanı dans ve 3 tur spor ve kalca sıkılastırmamı hepsını yapacammı
ÇOK ÇİRKİN YAnasil sizce
Eki Görüntüle 660990