Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
selam kızlarr bende yürüyüş,pump it up ve leslie videolarıyla kardio yapıp sonrasında squats yapıyorum birkaç gündür.bel : 66 kalça :99 bacak 56 cm.balık etliyim yani.popom oldukça çıkık hatta dalga gecerler ancak selülitim var.özellikle dışarda kabinde pantolon falan denerken gıcık oluyorum.dalga dalga görüntü..ve alt bacaklarımı sıkıştırınca orda bile çıkıyor..belim göbeğim göğsüm problemsiz ama bu bacaklarım beni çıldırtıcak.kese soğuk su,spor hepsine başladım.ve selülit çayı içiyorum.başka öneriniz var mı ?

canım senin boyun kaç bmı değerin 16, gerek var mı ya kilo vermene çok zayıf olmaz mısın? :44:

158 boyundayim ideal 48 olmasi gerek >( sadece comelme hareketini yapiyorum basenlerimde erir belki diye kilo almamam lazim vermem lazimm

yaptım sporumu ohh rahatladım huzura kavuştum. biranönce kilo da vermek istiyorum. ama spordan sonra canım çok fena fastfood çekiyor. pataes kızartması köfte hamburger ketçap mayonez kolaa:KK52:
offff offf keşke onları yediğimizde kiloverebilsek ve sağlıklı olabilsek.
zor tutuyorum kendimi yememk için.
kıymalı makarna yapsam çok mu kötü olur:26:
yo olmaz hatta guzel olur çünkü makarna kolay sindirilir.
selam kızlarr bende yürüyüş,pump it up ve leslie videolarıyla kardio yapıp sonrasında squats yapıyorum birkaç gündür.bel : 66 kalça :99 bacak 56 cm.balık etliyim yani.popom oldukça çıkık hatta dalga gecerler ancak selülitim var.özellikle dışarda kabinde pantolon falan denerken gıcık oluyorum.dalga dalga görüntü..ve alt bacaklarımı sıkıştırınca orda bile çıkıyor..belim göbeğim göğsüm problemsiz ama bu bacaklarım beni çıldırtıcak.kese soğuk su,spor hepsine başladım.ve selülit çayı içiyorum.başka öneriniz var mı ?
canım bende hamamda soğuk su havuzunda 1 saat çeşitli egzersizler yapıyorum:KK8: sonra bir kayar su oh sauna
ölçülerinde güzel aslında bir şöyle düzenli 1 sene yaparsan selilütten kurutlursun ama buna sağlıklıda beslenmen lazım :KK76:

$229591_145975188804678_4168798_n.jpg

dehset degilmiiii

kedicim ya sana bi şey sorucam. Fotoğrafımı da görmüş bi insan olarak bi yorum yapabilirsin belki. bunun gibi bacaklar mümkün mü acaba şu saatten sonra? benim iç bacak kısmı var ya, onu nasıl ve ne kadar zamanda eritebilriim acaba?

bi de squatstan mı benimki artık psikolojik mi bilmiyorum sanki yürürken popomun altında bi çizgi oluşuyo, yani kalktı da bacak arkaya gelince bi çizgi oluşuyomuş gibi geliyo. :)) elim popomda yürüyorum evin içinde. :))

kedicim ya sana bi şey sorucam. Fotoğrafımı da görmüş bi insan olarak bi yorum yapabilirsin belki. bunun gibi bacaklar mümkün mü acaba şu saatten sonra? benim iç bacak kısmı var ya, onu nasıl ve ne kadar zamanda eritebilriim acaba?

bi de squatstan mı benimki artık psikolojik mi bilmiyorum sanki yürürken popomun altında bi çizgi oluşuyo, yani kalktı da bacak arkaya gelince bi çizgi oluşuyomuş gibi geliyo. :)) elim popomda yürüyorum evin içinde. :))
kuzucugum kesinlikle mümkün!

kesinlikle!!!.. çünkü benim bacak içlerim yağ bezesş vardı resmen 3 ayda squatsla ve yürüyerek erittim..

Ben diyorum ya kendim de göremesem bukadar herkes'e ısrarla yapın demem ama kendim de okdar değişim gördüm ki herkes' yapsın herkes fit olsun
:KK16:

158 boyundayim ideal 48 olmasi gerek >( sadece comelme hareketini yapiyorum basenlerimde erir belki diye kilo almamam lazim vermem lazimm

anladım canım o zaman 19 oluyo bmı, senin alttaki sayaçta 15 gösteriyo şaşırdım hani 180 filansın sandım :KK9::KK9:

X