Hoşgeldin kuzucugummmmmya ben bu siteyi çok seviyorum.
çok çok güzel bir konu. spor yapmayı seviyorum ama yapmaya üşenen biriyim.
tam da azönce internete girmeden, ben artık spor yapmaya başlasam biraz zayıflasam diye içimden geçiriyordum buraya girdim ve bu konu! süpersin arkadaşım.
emeğine sağlık
bu konunun takipçisi olcam. yarın erkenden kalkıp biraz spor yapayım.
şu 30 günlük squats programına ben de varım kesinlikle düzenli yapacağım.
bende istiyorummmm ama bu kadarına hiç umudum yok açıkcası
bence liste giibi bişey yapalım
pazartesiden itibaren kim hangi hareketi kaç defa yaptı vs...:26:
Buldumm!!!!! birincisi bu çarpıklığa koşu yani kas yapıcı harektler gerek ve han orta okulda hoca beden eğitiminde paramak ucunda in kalk yaptırıp armutt toplayın derdii! o işste kas yapıoyrmuSenin diz kapağında kalınlık var mı peki canım, yani iç kısmı? Dediğim gibi o alt baldırdaki kası çalıştıracak hareketi bulursak o görüntü olmaz.. Sen de elinle dene, alt baldırını avuçlayarak içeriye çek, o zaman o görüntü yok oluyor.. (; Zaten en zayıf mankenlerin bile alt baldırları kalın ve içeridedir.. Çoğu dolgudur eminim ama bizim ihtiyacımız yok, kas yaparsak hallederiz..
Birlikten kuvvet doğar, hepimiz istediğimiz yerden kurtulup istediğimiz yeri dolgunlaştırırız, fikir alış-verişi çok iyi oldu cidden.. (;
Kuzucugum yarın sabah hazırlıyacagım listeyi aklımda çok şey konuştuk karıştıbence liste giibi bişey yapalım
pazartesiden itibaren kim hangi hareketi kaç defa yaptı vs...:26:
kaçak geldiBence de, çok mantıklı.
kaçak geldi
evet olur...benimki belli sadece suqart 1 ay boyunca...sonra bacakların durumuna bakar ona göre hareket ederiz peki sen hangi egzersizleri yapacaksınBence de canım ama gruplayalım hareketleri, gün gün de hareket belirleyelim.. Mesela fiziki yakınlıkları olanlar aynı hareketleri tercih etsinler, doğru yapıp yapmadığımızı veya birbirimizde nasıl etkileri olduğunu paylaşırız.. (;
Eki Görüntüle 651600
Pop sıkılaştırıcı ve kaldırıcı , çook etkili bir hareket..
ilk olarak başlayanlar 10 kere den başlayın..
Kızlar ARTIK UYUMAM LAZIM KÖPEĞİMDE UYKUSU GELDİYARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLIKLI GECELER
ben popomu şekillendirmek istiyorum. bunun haricinde ne tür egzersizler yapabilirim:44:
Hoşgeldin canım, egzersiz grubu kurdu arkadaş, bizde dahil olduk..
Pazartesi başlıyoruz, bence sende başlamalısın.. :))
Çok güzel şeyler var.. :)
İyi geceler kedim.
Kızlar ARTIK UYUMAM LAZIM KÖPEĞİMDE UYKUSU GELDİYARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLIKLI GECELER
aaa harika kesinlikle katılırım:13::13: benim tek sorunum popom, çok değil de biraz düz şöyleee jennifer lopez gibi olsaaa hiç fena olmaz
Buldumm!!!!! birincisi bu çarpıklığa koşu yani kas yapıcı harektler gerek ve han orta okulda hoca beden eğitiminde paramak ucunda in kalk yaptırıp armutt toplayın derdii! o işste kas yapıoyrmu
evet olur...benimki belli sadece suqart 1 ay boyunca...sonra bacakların durumuna bakar ona göre hareket ederiz peki sen hangi egzersizleri yapacaksın
tabi bide kedimiz ne diyor bu konuda? kedicik sen ne yapacaksın egzersiz?
kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..Bence birbirimize sorumlu kişiler de seçelim, yani misal her bünye düzene alışık olmayabiliyor.. Gün gün hatırlatalım, canı yapmak istemiyorsa zorlayıp gaza getirelim..
Fiziki şikayetlerimizi yazıp ona göre gruplama yapalım hareketlerde kişileri o şikayetlere göre yönlendirelim.. (;
kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..
SİZİN GAZ HOCANIZ BEN OLURUM TABİ İSTERSENİZ.:13:
kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..
Canım, yat lütfen.. :)
Hepimiz yarın gündüz gözüyle ölçer biçeriz kendimizi, sen de kafan rahat yaparsın, gece gece yorma kendini daha fazla.. :)
Ben de yatıyorum artık, mutlu geceler dilerim hanımlar.. :)