Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

hahahahaahahhaahhahahaha koptum! :KK1: süpersin azim bu işte !! !!
kızlar bakın evde bile hatun yapıyor yani.. yol gösteriyor
<strong>[video=youtube;oRUWu4BQj0I]http://www.youtube.com/watch?v=oRUWu4BQj0I[/video]

ay bu kadinin kaslari var yaaaa :KK9::KK9::KK9: istemiyorum ben böyle(kedi-ciger meselesi dermisim :KK9::KK9::KK9:), sadece o fotodaki gibi sIkI olayim yeter :KK9:

Spor salonundada biizim yaptıklarımızı yapıyorlar sadece koşu bandımız eksik.. size birşey göstericem video önceki sayflarda paylaşmıştık gğncelleyeyin..

evet canım aynen dedğin gibi özür dilerim yanlış bilgi verdim.. Arkadaşımın dediği gibi:KK17:

yok canim dedigin dogru, ben sadece hocanin dedigini eklemek istedim :KK54:

çok kas oldu mu da iyi değil...erkek gibi...o vücütla elbise giydiğini düşünsene:KK9::KK9::KK9::KK9:

herşey miktarında olucak .....ama popoya çokkk olucak çokkkk:KK53::KK53:(ne dertliymişim popo konusunda be....)

kızlarrr ya bana da bi yardımcı olsanız..benim sorunum göbek..aslında zayıfım ama göbeğim var özellikle yemek yediğim zaman aşırı çıkıyor resmen hamile gibi oluyorum :KK43: açken de hafif var çevremdekiler ayva göbeği diyorlar ama çok rahatsız oluyorum..bide zayıf olunca çok belli oluyor..
nasıl eritebilirm yardımcı olursanız sevinirim kızlar..

Hatun inanılmaz kasa bağlamış! Ama çok abartı durmuş sanki.. Yani üst ön ve yan bacak kasları inanılmaz fazla.. :S Üst iç bacak kasları iyi ama.. Benim diz kapakları için bahsettiğim kas ise bu kadının tam alt baldırları.. (; Farkettiniz mi içeride baldırları, o kasları nasıl çalıştırdı acep?? :-)
,
bende begenmiyorum bu kadını çnkü aşırı kas var.. kadından 6lı karın kas hoş değil ya...
Canım sanırım sende benim gibi çarpık bacaklısın..
1.66 canım:KK43:(kilomda 66 gibi.
evet sen önce benim önceki sayfalarda paylaştım cılgın kızlar dye pump it diye kızlar var onalrla başla 1 ay o kızlarla dans etkuzucugum
evet sottile nin dediği doğru ...baldırı bi şekilde içe çekmek lazım bir şekilde...

otobus lambası ayrıca bizim gibi üst bacak arası açık olnların da o yağı içe çekmek lazım kas yaparak...

acaba üst dış bacak çalışarak olur mu......?

bu arada sana otobus lambası demek de bi garibime gidiyor yahuuu:KK9:
hahahahah bana KEDİ diyin kızlar namı değer kediyim ben :KK9:üst dış bacak dediğin basen oluyor ama o hem kilo hem vucud çalışarak olur..
ay bu kadinin kaslari var yaaaa :KK9::KK9::KK9: istemiyorum ben böyle(kedi-ciger meselesi dermisim :KK9::KK9::KK9:), sadece o fotodaki gibi sIkI olayim yeter :KK9:

yok canim dedigin dogru, ben sadece hocanin dedigini eklemek istedim :KK54:
bu kadın 7senedir fitness eğitmeni:KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr ya bana da bi yardımcı olsanız..benim sorunum göbek..aslında zayıfım ama göbeğim var özellikle yemek yediğim zaman aşırı çıkıyor resmen hamile gibi oluyorum :KK43: açken de hafif var çevremdekiler ayva göbeği diyorlar ama çok rahatsız oluyorum..bide zayıf olunca çok belli oluyor..
nasıl eritebilirm yardımcı olursanız sevinirim kızlar..
Canımmm aynen benim gibisin.. senin için makas hareketini öneririm
291125-3-4-6cf2c.jpg
bu hareket
çok kas oldu mu da iyi değil...erkek gibi...o vücütla elbise giydiğini düşünsene:KK9::KK9::KK9::KK9:

herşey miktarında olucak .....ama popoya çokkk olucak çokkkk:KK53::KK53:(ne dertliymişim popo konusunda be....)
hahahahahahahhahaah:KK52::KK52:popo önemli ya kadını kadın yapan

benim basenim geniş...ama gel gör ki kiloyu çok zor alıyorum ordan....

yediğim yemekler basen popo bacak hariç her yere dağılıyo....

artık bol protein tüketip bölgesel çalışcam...başka çare yok...

ayrıca bu da protein içeceği....

1 kaşık keçiboynuzu tozu
1 muz
1 yumurta
1 ç.kaşığı zeytin yağı
1 bardak süt

blendardan geçirin ....doğal protein içeceği tozlara gerek yok...:KK34:

tskler zuzu:))) son bir soru pump it up indirebileceğim link bulunur mu? acaba sizde sevgili kedi:)

291125-3-4-6cf2c.jpg
bu hareket

çok çoook sağol canım..bunu günde kaç defa yapmam lazım?
bide mekik çekmek iyi demişlerdi biraz zorlanıyorum ama yapmakta doğru mudur sence?

evet sottile nin dediği doğru ...baldırı bi şekilde içe çekmek lazım bir şekilde...

otobus lambası ayrıca bizim gibi üst bacak arası açık olnların da o yağı içe çekmek lazım kas yaparak...

acaba üst dış bacak çalışarak olur mu......?

bu arada sana otobus lambası demek de bi garibime gidiyor yahuuu:KK9:

Canım üst dış bacakla hiç bi şekilde oynamıycaz, sadece eritmeye yönelik hareketler yapılacak oraya.. Ben çözdüm olayı en azından teorisini ama pratiğe nasıl dökeriz onu bilmiyorum.. :-)
Basenli yapımız olduğu için ÜST İÇ KAS ımızı önce çalıştırıcaz ki o yumuşaklık gitsin.. Üst bacak için bunu yapıcaz bir de üst ön baldırı hafif çalıştırıcaz, bu kadın gibi abartmıycaz, o zaman derli toplu bacaklarımız olur.. Üst bitti.. Popoyu söylemiyorum zaten, o kenarda fix yapıcaz.. :-)
Alt bacağa gelince üst içi çalıştırırsak diz kapağı kenarındaki yağları da eritiriz biraz, daha önce okudum ama uygulamaya dökmedim hiç.. Pilates çemberi almıştım, o üst iç kası inanılmaz çalıştırıyo, onunla bacağı sıkarken dizler de inceliyor diye okumuştum ama düzenli yapmadım hiç, eğer yapmak istersen sert bi minderi bacağının arasına alıp da yapabilirsin veya küçük pilates topun varsa onunla.. Ve de ALT BALDIRdaki kası çalıştırıcaz.. Onu çalıştırınca alt baldır içe kayıcak, futbolcuların öyledir, baldırları dolgundur.. Yeterince izah edebildim mi bilemedim ama umarım anlatabilmişimdir.. :-)

,
bende begenmiyorum bu kadını çnkü aşırı kas var.. kadından 6lı karın kas hoş değil ya...
Canım sanırım sende benim gibi çarpık bacaklısın..

Evet canım kesinlikle karındaki o kaslar olmamalı, karında çok hafif düz durmayı sağlayacak kadar kas yeterli.. Üst taraf çok çalışınca çok erkeksi bi görüntü oluyor.. Demek ki aynı sıkıntı sende de var bacağın çarpık görünmesine neden oluyor ama alt baldırı çalıştırdığımız takdirde o baldır futbolcularınki gibi içerde kas oluşturuyor.. Bunu izah etmek zor oluyo yazarken.. :-)
Alt bacak kasını nasıl tetikleriz o hareketleri bulursak o görüntüden de kurtuluruz.. (;

tskler zuzu:))) son bir soru pump it up indirebileceğim link bulunur mu? acaba sizde sevgili kedi:)
canım youtube dowlandr varsa lnk kopyala iner zaten ama yutubede avr bu kızlar bak link atayım<strong>[video=youtube;507P9YJWeTg]http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg[/video]
291125-3-4-6cf2c.jpg
bu hareket

çok çoook sağol canım..bunu günde kaç defa yapmam lazım?
bide mekik çekmek iyi demişlerdi biraz zorlanıyorum ama yapmakta doğru mudur sence?
mekik çekmek iyi ama üst kasları çalıştırır, buda ilerde 6lı kas'a mağal olabilir, bu hareketi zaten 2 kere üst üste yaapmak bile seni mahvedicek,, deneyince nedemek istediğimi anlıcaksıni yapabilirsen 10 kere yap.. hafta 3kere
Canım üst dış bacakla hiç bi şekilde oynamıycaz, sadece eritmeye yönelik hareketler yapılacak oraya.. Ben çözdüm olayı en azından teorisini ama pratiğe nasıl dökeriz onu bilmiyorum.. :-)
Basenli yapımız olduğu için ÜST İÇ KAS ımızı önce çalıştırıcaz ki o yumuşaklık gitsin.. Üst bacak için bunu yapıcaz bir de üst ön baldırı hafif çalıştırıcaz, bu kadın gibi abartmıycaz, o zaman derli toplu bacaklarımız olur.. Üst bitti.. Popoyu söylemiyorum zaten, o kenarda fix yapıcaz.. :-)
Alt bacağa gelince üst içi çalıştırırsak diz kapağı kenarındaki yağları da eritiriz biraz, daha önce okudum ama uygulamaya dökmedim hiç.. Pilates çemberi almıştım, o üst iç kası inanılmaz çalıştırıyo, onunla bacağı sıkarken dizler de inceliyor diye okumuştum ama düzenli yapmadım hiç, eğer yapmak istersen sert bi minderi bacağının arasına alıp da yapabilirsin veya küçük pilates topun varsa onunla.. Ve de ALT BALDIRdaki kası çalıştırıcaz.. Onu çalıştırınca alt baldır içe kayıcak, futbolcuların öyledir, baldırları dolgundur.. Yeterince izah edebildim mi bilemedim ama umarım anlatabilmişimdir.. :-)

Evet canım kesinlikle karındaki o kaslar olmamalı, karında çok hafif düz durmayı sağlayacak kadar kas yeterli.. Üst taraf çok çalışınca çok erkeksi bi görüntü oluyor.. Demek ki aynı sıkıntı sende de var bacağın çarpık görünmesine neden oluyor ama alt baldırı çalıştırdığımız takdirde o baldır futbolcularınki gibi içerde kas oluşturuyor.. Bunu izah etmek zor oluyo yazarken.. :-)
Alt bacak kasını nasıl tetikleriz o hareketleri bulursak o görüntüden de kurtuluruz.. (;

evet o yan kası yapmalıyız, çarpık görünmek istemiyorum
:KK31:&#8203;

mekik çekmek iyi ama üst kasları çalıştırır, buda ilerde 6lı kas'a mağal olabilir, bu hareketi zaten 2 kere üst üste yaapmak bile seni mahvedicek,, deneyince nedemek istediğimi anlıcaksıni yapabilirsen 10 kere yap.. hafta 3kere

sağolasın canım..yapıcam kesinlikle inş işime yarar da kurtulurum bu göbişten :KK43:

sağol canım .zaten you tube buldum da sanki masa üstünde olsa daha kolay gelir gibi düşündüm .amannn net sınırsız her dakika açılabilir nolcaksa:)))

ya ben bu siteyi çok seviyorum. En Büyük KK:KK16::KK16::KK16::KK16:
çok çok güzel bir konu. spor yapmayı seviyorum ama yapmaya üşenen biriyim.
tam da azönce internete girmeden, ben artık spor yapmaya başlasam biraz zayıflasam diye içimden geçiriyordum buraya girdim ve bu konu! süpersin arkadaşım.
emeğine sağlık:KK9::KK9::KK9:
bu konunun takipçisi olcam. yarın erkenden kalkıp biraz spor yapayım.
şu 30 günlük squats programına ben de varım kesinlikle düzenli yapacağım.

evet o yan kası yapmalıyız, çarpık görünmek istemiyorum
:KK31:

Senin diz kapağında kalınlık var mı peki canım, yani iç kısmı? Dediğim gibi o alt baldırdaki kası çalıştıracak hareketi bulursak o görüntü olmaz.. Sen de elinle dene, alt baldırını avuçlayarak içeriye çek, o zaman o görüntü yok oluyor.. (; Zaten en zayıf mankenlerin bile alt baldırları kalın ve içeridedir.. Çoğu dolgudur eminim ama bizim ihtiyacımız yok, kas yaparsak hallederiz.. :-)
Birlikten kuvvet doğar, hepimiz istediğimiz yerden kurtulup istediğimiz yeri dolgunlaştırırız, fikir alış-verişi çok iyi oldu cidden.. (;

bence liste giibi bişey yapalım

pazartesiden itibaren kim hangi hareketi kaç defa yaptı vs...:26:

X