Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kIZLAR ŞİMDİ HERKES BANA KİLOSUNU BOYUNU BEL BASEN GÖĞÜS VE ÜST BACAK ÖLÇÜLERİNİ YAZSIN, VE SONUNADA İSTEDİĞİ KİLOYU VE ÖLÇÜLERİ YAZSIN, LİSTE KOLAY DEĞİL YATMIYCAM BİRAZ BUNUNLA UGRAŞICAM..

SİZİN GAZ HOCANIZ BEN OLURUM TABİ İSTERSENİZ.
:13:

Tatlım tabi ki isteriz ama yarın da konuşabiliriz, istersen uyu dinlen sen.. Ve kilo yanında bölgesel nerelerden şikayetler varsa hareketi o şekilde belirlemek daha mantıklı.. (; Bunu daha rahat bi kafayla halledersek daha iyi olur.. Uykusuz kalma.. (;

Arkadaşlar
Boyum 1.62 kilo 46 (idi en son zayıflamış olabilirim max.1 kilo fark çıkar)
Gelelim ölçülere, hemen kendimi ölçtüm.. :-)
Göğüs: 84
Bel: 59
Basen(kalçanın en çıkık yerinden ölçü aldım): 91
Üst bacak(en kalın yeri ve en şikayetçi olduğum yer): 52
Alt baldır(en kalın yeri): 32

Kilo vermemeliyiz arkadaşlar (zayıf olanlar), sadece sıkılaşmalıyız, sıkılaştıktan sonra kiloya ihtiyacımız bile olabilir bana göre.. :-)

Benimkiler bunlardı.. Ama ben sadece sıkılaşmak istiyorum, popo da biraz kalksa tamamdır.. :-)

melissadan, güldürdüm beni yaw.. :-)

oKEYYYYYYYYYYY YATIYORUM ÖPTÜM NOTLARIMI ALDIM BİRKAÇ YARIN SQUAT PROGRAMINDAKİLER, + SIKILAŞMAK İSTEYENLER+ BÖLGESEL (SADECE KARNIM BASENİM POPO KALKSIN SIKILAŞSIN VS..) VE KİLO VERİP SIKILAŞMAK İSTEYENLER YAPICAM ÖPTÜM

oKEYYYYYYYYYYY YATIYORUM ÖPTÜM NOTLARIMI ALDIM BİRKAÇ YARIN SQUAT PROGRAMINDAKİLER, + SIKILAŞMAK İSTEYENLER+ BÖLGESEL (SADECE KARNIM BASENİM POPO KALKSIN SIKILAŞSIN VS..) VE KİLO VERİP SIKILAŞMAK İSTEYENLER YAPICAM ÖPTÜM

iyi uykular canım :KK3:

Saol tatlım ya, emeğine sağlık.. (; Yarın görüşmek üzere, tatlı rüyalar.. (;

Sizi bana Allah mı gönderdi yahu :)) B-Fit'i duyan var mı aranızda bilmiyorum ama oraya kayıt yaptırdım bir aylığına.Ama yarım saatte çok fazla terlemiyorum açıkçası ve işe yarayıp yaramayacağı konusunda endişeliyim.
Son dönemde 7-8 kilo birden aldım ve 19 yaşında olmama rağmen selülitler annemden çok. Tabi bunda kolanın etkisi büyük. Arkadaşımla da iddiaaya girdim, pes edersem tutunacak bir dalım olsun diye.1 ay içinde eski halimden daha iyi olacağım. :) Bu yüzden "squats" yapanlara beni de dahil edin, bir aylık programı ben de uygulayacağım. Bi kaç gündür evde bu tarz hareketleri kombine edip uyguluyorum ve inanın otururken bile kalçalarımı sıktığımda acıyı hissedebiliyorum. :) Uzun lafın kısası, beni de alın hanımlar aranıza. :)

Sizi bana Allah mı gönderdi yahu :)) B-Fit'i duyan var mı aranızda bilmiyorum ama oraya kayıt yaptırdım bir aylığına.Ama yarım saatte çok fazla terlemiyorum açıkçası ve işe yarayıp yaramayacağı konusunda endişeliyim.
Son dönemde 7-8 kilo birden aldım ve 19 yaşında olmama rağmen selülitler annemden çok. Tabi bunda kolanın etkisi büyük. Arkadaşımla da iddiaaya girdim, pes edersem tutunacak bir dalım olsun diye.1 ay içinde eski halimden daha iyi olacağım. :) Bu yüzden "squats" yapanlara beni de dahil edin, bir aylık programı ben de uygulayacağım. Bi kaç gündür evde bu tarz hareketleri kombine edip uyguluyorum ve inanın otururken bile kalçalarımı sıktığımda acıyı hissedebiliyorum. :) Uzun lafın kısası, beni de alın hanımlar aranıza. :)

Canım hoşgeldin aramıza.. :118:

-: B-Fit 'i biliyorum, ama hiç gitmedim..

Ben zaten hep malzemen varsa ev yapılması yönündeyim.
Tamam canım senide ekliyorumSQUATS programına:KK54:

günaydın kedi, erkencisin :)
bu sabah mutlu uyandım ben kilo vermişim :)

Selam kızlaar bende spor yapmaya calısıyurm. Aslında kılo fazlalıgım yok ama sıkılasmak ıcın. Poponun şekle grmesı ıcın napmak lazm yaaa? Kaç günde grer bde acaba :))

Günaydın herkese :)
Sizden yardım istiycektim ben. Kilo problemim var.70 kiloyum. Diyet yapıyorum ve bununla birlikte sarkmamak için spor yapmak istiyorum. spor geçmişim yok.
Bana başlangıç olarak ne yapmamı önerirsiniz?

Selam kızlaar bende spor yapmaya calısıyurm. Aslında kılo fazlalıgım yok ama sıkılasmak ıcın. Poponun şekle grmesı ıcın napmak lazm yaaa? Kaç günde grer bde acaba :))
Canım hoşgeldin.. kuzucugum popo kalça enn zor şekillenen ve kaslanan yerdir, yer çekimine meydan okuyamaz löp diye bırakır kendini aşagıya .. Vucudun spora başladıgın an içerden fark eder ama sen gözle görebilmen için en az 2 hafta :KK3:
Günaydın herkese :)
Sizden yardım istiycektim ben. Kilo problemim var.70 kiloyum. Diyet yapıyorum ve bununla birlikte sarkmamak için spor yapmak istiyorum. spor geçmişim yok.
Bana başlangıç olarak ne yapmamı önerirsiniz?
Canım merhaba ben sana bir kaç sayfa önce pump it up diye videolar paylaştım, onlarla başlamanı tavsiye ederim çünkü vucudunu ısındırır 2 hafta sonrada sert sıkılaşma programı ayarlayalım sanada nedersin ? çünkü spor geçmisşin yoksa ekle ve kas sıkıntısı yaşarsın hemen sert başlarsan herzman diyorum yaz gelyor diye değil herzaman fit ve sağlıklı olucaz sağlıklı spor yapıcaz :KK54:

kızlar merhaba sabahtan beri banka ya gittim, köpekle koşuya çıktım köpeğimi yıkadım banyoyu yıkadım, şimdi banyoya giricem, listeyi tamamlamak üzereyim hazır gibi İlk sayfada en baştaki ilk yazımda paylaşıcam isimler bu sayfalarda olmaz :KK54: 1-2 saate hazır :13:

Canım hoşgeldin.. kuzucugum popo kalça enn zor şekillenen ve kaslanan yerdir, yer çekimine meydan okuyamaz löp diye bırakır kendini aşagıya .. Vucudun spora başladıgın an içerden fark eder ama sen gözle görebilmen için en az 2 hafta :KK3:

Haklısın canmm yuruys yapıyorum bde ebru salııyı acıyorum netten yapmaya calısıyorum ama su popolar bı turlu sekıl almıyor yaaa:KK43:(

X