Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mjs6a0WNxS1s2kmmqo1_500.jpg
:KK76::KK12:

korkmaz aldım şekerim onun yerine belki başka alırım.tavsiyen için teşekkür ederim.kızlar bu spor gerçekten fark etti ya! ben kendimi daha sıkı hissediyorum.bide zayıf ve sıkı oldum mu ben tamamım :KK34:

merhabalar.......otobuslambası cnm senın meslegın ne? yanı ona göre sana soru sormak istiyorum....bu tarz bır topic actıgına göre bedenci ,fikik tedavı vs olmalısın?

ben bugün baya zorlandım açıkcası :KK50:
100leri 200leri nasıl yapacağız
hiç umutlu değilim bacaklarım titriyor

Umudu kesmek yok 5-10 sn ara verirsek kiloları geri almayız ya :KK1: Bende korkuyorum ama yapacağıma inanıyorum :KK16:

ay çok güldüm yaa :KK60::KK60::KK60: deme öyle deme, geriye kalanlar yeter sana :KK16:

Heheh ilk sağlıklı olalım sonra taş gibi hatun :KK51::KK51:

aksine süt ve süt ürünleri kilo verimini kolaylaştırır diye biliyorum. mümkünse olabildiğince yağsız tüket. spordan yarım saat sonra içilen süt yağ yakımını hızlandırırmış hatta.

Aa ben bunu biliyordum unutmuşum teşekkürler hatırlattığın içinnnnn :KK16:

Tünaydın herkeslereeeee :)) kalkalı oldu epey, kahvaltımı da yaptım ekran karşısında oturuyorum tembel tembel. :))

KIZLAR NAPARSINIZZ.

BİR GİDİYORUM SAYFALAR OKUYORUM VALLAHİ ÜŞENİYORUM
:KK53:

BUGÜN TEMİZLİK YAPICAKTIM ONU BİLE YAPMIYCAM 3-4 SAAT SPOR YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
:KK30:

VOWWW! süpersin ya demekk ki yaptıkların da işe yarıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:

ccanım ekledim şimdi :18:

bende bazen titreyince 5 sanıye ayakta zıplıyorum:KK30:

Valla çok sevindim canım aradaki farkı görünce :)) inşallah bir ay sonunda popomdaki farkı da görürüm :p o zaman before-after yaparım bende :)

ya ben çok ara vermek istemiyorum squatsı yaparken o arada terim soğumasın diye ya odanın içinde yürüyorum hızlı hızlı ya da bacaklarımı sallayıp devam ediyorum tekrar.bugün 80 yapıcam, yarın rest. :)

Son düzenleme:
X