- 11 Şubat 2013
- 3.473
- 12
kızlar bacak çalısmasından sonra koşu bantında jogging tarzı hızlı yürümeyi de öneririm size
o ne işe yarıyo canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bacak çalısmasından sonra koşu bantında jogging tarzı hızlı yürümeyi de öneririm size
hu hu kızlar herkese merhaba. bende yeniyim ama spora başladm 3 gündür yazamadm. sıkı takip ediyorum. spora devam :)))))
hoşgeldin canım :))
squatta 2. günüm.Karın hareketleri bacak hareketleri ve 55 squats yaptım ve buradayım.Ya sanırım ben ölçüsüz aşırı bir diet yapıyorum
Aaaah kediiii.
Yürüyemiyorummmmmm....
geçicek canım geçicek bugün beşinci günümm ağrılarım gittikçe azaldı daha rahatım
benimde haytım koşturmaca birde ben 3gündür yapmıyorum spor muporçok yoğunum evde misafir flaan başka bşka şeyler ama yarın devam :18:Aaaah kediiii.
Yürüyemiyorummmmmm....
diyetin nasıl canım?
slm kızlarr::))))))))nasıl gidiyoooo
Kızlaar ben erken yatmama rağmen ikindiye kadar uyuyorum bu yüzden okula da gitmiyorum.. Bana bi yardımcı olun lütfeeeen
BDV ye konu açmayı bile düşünüyorum ya bu mesele yüzünden gerçekten sabahları uyanamamak çok zarar veriyor bana
slm kızlarr::))))))))nasıl gidiyoooo
canım geyik topiğimiz var bide madagaskar diye orda konuşalım istersen
Bugün gerçekten saçmaladım.Dün bazı nedenlerden dolayı sabah 6 da uyudum öğlen 1 buçukta kalktım ve 2 gibi 1 tane muz yedim.Sonra 18:30 da 1 bardak yarım yağlı süt içtim.1 but kaynattım derisini aldım marul kırmızı lahana ve yarım havucun içine onu doğradım.Sadece nar ekşisi koydum yağ tuz yoktu.20 de de onu yedim. Ve şu anda müthiş bir yeme isteği var.Ben makarna bağımlısıyım ondan uzak durmak çok zor geliyor ama duruyorum.