Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
hu hu kızlar herkese merhaba. bende yeniyim ama spora başladm 3 gündür yazamadm. sıkı takip ediyorum. spora devam :)))))

Merhaba herkese:KK3:bugün spor günümdü 30 dakika basen hareketleri yaptım yorgundum diyetimin 5 günü hiç halim kalmadı şimdi kalkıp 20 dakika daha yapacağım yarın 1 saat yapmayı pilanlıyorum:KK51:

squatta 2. günüm.Karın hareketleri bacak hareketleri ve 55 squats yaptım ve buradayım.Ya sanırım ben ölçüsüz aşırı bir diet yapıyorum

Son düzenleme:
geçicek canım geçicek bugün beşinci günümm ağrılarım gittikçe azaldı daha rahatım:KK19::KK19:

Pilatesi de arttırdım ben, bir de koşturmaca diz boyu, inanki canım etlerime dokununca bile acıyor.:KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
diyetin nasıl canım?

Bugün gerçekten saçmaladım.Dün bazı nedenlerden dolayı sabah 6 da uyudum öğlen 1 buçukta kalktım ve 2 gibi 1 tane muz yedim.Sonra 18:30 da 1 bardak yarım yağlı süt içtim.1 but kaynattım derisini aldım marul kırmızı lahana ve yarım havucun içine onu doğradım.Sadece nar ekşisi koydum yağ tuz yoktu.20 de de onu yedim. Ve şu anda müthiş bir yeme isteği var.Ben makarna bağımlısıyım ondan uzak durmak çok zor geliyor ama duruyorum.

Son düzenleme:
Kızlaar ben erken yatmama rağmen ikindiye kadar uyuyorum bu yüzden okula da gitmiyorum.. Bana bi yardımcı olun lütfeeeen :KK14::KK14:

BDV ye konu açmayı bile düşünüyorum ya bu mesele yüzünden gerçekten sabahları uyanamamak çok zarar veriyor bana :KK14:

Bugün gerçekten saçmaladım.Dün bazı nedenlerden dolayı sabah 6 da uyudum öğlen 1 buçukta kalktım ve 2 gibi 1 tane muz yedim.Sonra 18:30 da 1 bardak yarım yağlı süt içtim.1 but kaynattım derisini aldım marul kırmızı lahana ve yarım havucun içine onu doğradım.Sadece nar ekşisi koydum yağ tuz yoktu.20 de de onu yedim. Ve şu anda müthiş bir yeme isteği var.Ben makarna bağımlısıyım ondan uzak durmak çok zor geliyor ama duruyorum.

karışık bi diyetmiş ben dukanıma devam edeyim :KK56:

X