Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

agırlıkla yapsak daha mukemmel olacak galıba

kızlar regl döneminde kaç tane yapmak ideal sizce?
reglken sakıncası var mı squartsın:26:

ben çıkayım canlarım, başıma bi ağrı saplandı, duşa gireyim de geçer belki
hadi görüşürüzzz

önce sonra olarak koyulan fotoğrafı gördünüz mü kızlarrrr bi önceki sayfada :O kadın yoktan var etmiş resmen popoyu

Merhaba 50 squart yaptım da geldim. Çok geç kalmış sayılır mıyım? Beni de aranıza alır mısınız? Boy 1.63 kilo 49. Zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak istiyorum. Öğretmenim ve evim okulun dibinde o yüzden pek spor yapma imkanım yok. Belki havalar biraz daha ısınınca koşu ve yürüyüşlere başlarım. Katılabilir miyim?

hoşgeldin canım :))

aynen ya :) o iç bacak kısmı bi gitse mükemmel olacak :) uğraşıyoruz inşallah meyvesini alırız.

umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. off gıdım çıktı gene ya.

umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. Regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. Off gıdım çıktı gene ya.
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?

Ben söyleyeyim, özgüven , disiplin !.

şuanki vucuduna bakmıycaksın spor yaparken kısa şort giymeyin tayt giyin ki değişimi 2 ay sonra şort giyince fark edin

Son düzenleyen: Moderatör:

bitanem başlayabilsem spora sen gör beni ama başlayamıyorum ki herkes yapıyo ben burnumu sile sile regl olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…