ooo baya olmuşşş, maşallahhh canımmmvar mı söz, nişan, evlilik planları
kızlar regl döneminde kaç tane yapmak ideal sizce?
reglken sakıncası var mı squartsın:26:
önce sonra olarak koyulan fotoğrafı gördünüz mü kızlarrrr bi önceki sayfada :O kadın yoktan var etmiş resmen popoyu
bence hiç yapma canım :)
evet evet gördüm tebrik etmek lazım
ben var olanı kücültüp kaldırsam ne güzel olur :) Allah'ım.. Sen mevzuyu biliyosun.. amin :))
Merhaba50 squart yaptım da geldim. Çok geç kalmış sayılır mıyım? Beni de aranıza alır mısınız? Boy 1.63 kilo 49. Zayıflamaktan ziyade sıkılaşmak istiyorum. Öğretmenim ve evim okulun dibinde o yüzden pek spor yapma imkanım yok. Belki havalar biraz daha ısınınca koşu ve yürüyüşlere başlarım. Katılabilir miyim?
güldüm yabence çok da küçülmesin bacaklardan azcık gitsin sana yeter kanısındayım
aynen ya :) o iç bacak kısmı bi gitse mükemmel olacak :) uğraşıyoruz inşallah meyvesini alırız.
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?umarım canım yaa :)) benim derdim göbeğim, gittikçe büyüyo. Regl olcam boğazım durmuyo, ben her ay bi kilo alır o bi hafta içinde bitince de tak diye geri veririm. Off gıdım çıktı gene ya.
spor yaparken bir hedEfin varsa ve bunun için ugraşıyorsun en büyük kural nedir biliyormuusun?
Ben söyleyeyim, özgüven , disiplin !.
şuanki vucuduna bakmıycaksın spor yaparken kısa şort giymeyin tayt giyin ki değişimi 2 ay sonra şort giyince fark edin