- 4 Aralık 2012
- 14.266
- 10.145
ben bugün kahvaltıda simit kaşar çikolata ne bulduysam yedim
simit peyniri çok severim ben kahvaltıda sıcacık simit ohhh
aman sus kediciği kızdırmayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün kahvaltıda simit kaşar çikolata ne bulduysam yedim
simit peyniri çok severim ben kahvaltıda sıcacık simit ohhh
aman sus kediciği kızdırmayalım
akşam 7ye kadar serbest yemek konuşmak ondan sonra meyve sebze yeseniz yoksa
akşam 7ye kadar serbest yemek konuşmak ondan sonra meyve sebze yeseniz yoksa
canım muz al sevdiğin meyve hiç mi yok:26:yemek konuşursak canımız çekiyo ama
bu arada ben meyve hiç sevmiyorum kedi, portakal elma öylece duruyor mutfakta
canım muz al sevdiğin meyve hiç mi yok:26:
<strong>[video=youtube;n6YYerPUfZA]http://www.youtube.com/watch?v=n6YYerPUfZA[/video]kızlar bu arada ben bu reklama hastayım yaa
Ben daha yeni kalkabildim. O yüzden hepinize günaydın. Şimdi Kellog's Special K yicem bir kase. Yarım yağlı sütle. :) sonra spora!
Günaydın Beba:))
Hanımlar bir de bilenler bi yardımcı olsun, benim tam göbeğimin en ince kısmı hani şu ölçü alınan yerin yanları feci ağrıyor oturup kalkarken. orayı çalıştırdığımdan mı yoksa incitmiş olaiblir miyim?
günaydın canım benimde oluyor bazen oraları fazla çalıştıgından inciltsen oraları duramassın ascısındaGünaydın Beba:))
Hanımlar bir de bilenler bi yardımcı olsun, benim tam göbeğimin en ince kısmı hani şu ölçü alınan yerin yanları feci ağrıyor oturup kalkarken. orayı çalıştırdığımdan mı yoksa incitmiş olaiblir miyim?
Günaydın kızlarrr :1:9da kalktım kahvaltı yaptım 12 gibide sporuma başlıcam
canımm hoşgldin aramıza
tatlım herkes'e yardımcı olmaya çalışıyrum elimden geldiğince motive etmeye teşfik etme..
sen nereden şikayetçisin boyun kaç kilon kaç daha önce spor yaptınmı hepimiz evde yapıyoruz zaten kuzucugum
ağrıyor mu yoksa sızı gibi mi tatlım, sızlıyorsa zorluyorsa seni incitmişsindir. ağrı hep olabilir ama :)
yanlara falan eğildiğimde özellikle fecii :)) oturup kalkarken falan.. ya ben bi hafta öncesinden bacak egzersizlerine başladığım için hareketleri yapınca çok ağrı olmamıştı. ama bel çalıştırmamıştım. dün salonda bi kaç bi şey yaptık eve geldim başladı. :))
hımmm lovehandles bildiğin yan simitler ve basen kolay aslında boyun da iyi canım seni bölgesel programına yazıyorum hemen başalyın 1.sayfada açıklama ne nerde yazdım oku linklere bak hareketlerine herşeyi oku ki anla tatlımhoş bulduk.. hemen seceremi veriyorum:
boy 1,72 kilo 60 spor 5 sene kadar önce yapardım sonra bıraktım.. şimdi yeni yeni yapmaya başlıyorum.. ama bir gün yapsam 3 gün yapmıyorum...
basen+lovehandle sorunum var.. saygılar...