Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mjism2HpmK1rkbtloo1_500.jpg
​

evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...

ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime :KK50:

kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklu :KK56::KK56::KK56: su an agzimin suyu akiyo yaaaaa :KK14::KK14::KK14::KK14: en iyisi corbami iceyim ben...

Asıl imtihan bu işte :KK53: asıl irade bu :KK53: biz burda bahsetsek de yemeyeceksin :KK1::KK1:

evet canim cok haklisin, kilo verilir alinir... ama saglik öyle degil.. önce ona dikkat etmek lazim...

ya ama haklisin o kadar cok yemek lafi gecti ki ben de dayanamadim gittim bi kase corba getirdim kendime :KK50:

kizlar aksamlari yemek hatirlatmayalim birbirimize yaaa, isin kötüsü kocam da tost istedi kasarli sucuklu :KK56::KK56::KK56: su an agzimin suyu akiyo yaaaaa :KK14::KK14::KK14::KK14: en iyisi corbami iceyim ben...

ben bugün eşim gelmeden yedim yemeğimi, gece yememek için, napim:KK31: geç geliyor perşembe ve cuma günleri

evet yasaklıyorum akşam 7den sonra yemek lafı yasak burda biz birbrimizi kandırız ama orda yedikeleriniz size kocaman selilütlü g*t ve basen ve kocamn göbek olarak dönüyor.!!!!

Kilo alınır verilir ama çatlaklarıyla göğüs sarkıklarıyla!!!

niye kiziyon yaaa aaaaglarim bak :KK14::KK14::KK14::KK14: ben baslatmadim yemek lafini amaaaa :KK45: hem ben corba ictim bi kasesi 55 kalori vallahi bak, elmadan bile az :KK9::KK9::KK9:

kilo alinir verilir derken ordaki ana tema saglikti canim,arkidesim beni hücre yenileyici seyler konusunda uyardi da ordan geldik bu konuya... yoksa catlak konusunda haklisin, kendimden biliom yaaa :KK50::KK50::KK50:

Asıl imtihan bu işte :KK53: asıl irade bu :KK53: biz burda bahsetsek de yemeyeceksin :KK1::KK1:

hahahhaaaa ay bizim bu konusma bikac sayfa önceki trollere benzedi, yemekten sonra zayiflamak gibi oldu... yedikten sonra iradeli olmak lazim :KK9::KK9::KK9: ay kendimi gördüm bi anda :KK9::KK9::KK9:

ben bugün eşim gelmeden yedim yemeğimi, gece yememek için, napim:KK31: geç geliyor perşembe ve cuma günleri

en iyisi cnaim ya, benim esimd ebi hafta erken bi hafta gec gelyior.. gec geldigi hafta ben de erkenden yiyorum yaaa yoksa 9da adam kizartma istiyo, tabi benim kilolarimin sebebi de kocamin yeme tarzi aslinda :KK31:

tahminen spordan 2-3 saat sonra yedim :/

hımmm bilgi için sağol canım :)

ben bunu bilmiyorduuummm tesekkür ederimmmm :KK54:

Rica ederim hanımlar, spordan sonra bi acıkma oluyo çünkü, bi de rahatlama oluyo `nasılsa sporumu yaptım biraz kalori yaktım` gibisinden haliyle.. :-) O sebepten 1 saat bekledikten sonra yemek yemeye özen gösterin (yani acıkırsanız -ki acıkırsınız).. (;

X