Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem size verdikelrimi ypın bak nediyorum aksatmayın egzersizleri sizin haşatınızı çıkartıcam bunlar ennn ennnnn kolayları bunun içinkedicik bana bi şeyler önerseneee :)) az önce bilmediğim halde oryantal yaptım bak
​
annem size verdikelrimi ypın bak nediyorum aksatmayın egzersizleri sizin haşatınızı çıkartıcam bunlar ennn ennnnn kolayları bunun için
ajan salt ı izliyoz maçı bekliyoruzz fenerbahçee sen çokk yaşaa canıııımmm feedaaa olsun saaaaaaaaaaa
annem yaa akşam yurta girerken al birtane eppek azcık 2salata2domates 1tane kapalı peynir 3-5 tlye ohhhhhhh
şindi bi süürü para ben olsam yemem
fenerbahçe-peezan yazılıyor galiba onun maçı varCanım fenerin uefa maçı fln mı var? hangi kanalda?
haftasonu markete gider peynir ekmek alırım canım
fenerbahçe-peezan yazılıyor galiba onun maçı var
İzlemek lazım geçen gs yendi iyi oldu :)
bu arada ben de yemeğimi sipariş ettim
Kızlar spordan sonra 40 dakika içinde yemek yerseniz kilo alırsınız.. 40 dakika sonra yerseniz zayıflamaya yardımcı olur.. Kilo almak için spor yapanların diyeti bu şekilde oluyo genelde.. Spor yaptıktan sonra 1 saat sıkın dişinizi, acıkırsanız sonra yiyin.. (;
yaşasın trolllll
SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASIL ZAYIFLANIR:
- Yiyeceklerinizin miktarını azaltmakla işe başlayın. Daha az yemek daha küçük bir mideye sahip olmanızı sağlayacak.
- Kalorisi düşük yiyecekler tüketin. Sakın küçük kaçamaklardan bir şey olmaz demeyin.
- Öğün atlamayın.
- Güne kahvaltı yapmadan başlamayın.
- Öğün arasında taze meyve ve sebze yiyin.
- Bol bol su tüketin. Ama yemek yerken değil. Çünkü yemek yerken içilen su mide hacmini arttıracağı için daha çok yemek yersiniz.
- Doymamış yağları sofranızdan kaldırın.
- Gün içerisinde aralıklarla egzersiz yapın.
- Sabahları yürüyün. Çalışıyorsanız iş yerinde kendinize küçük molalar verin ve bu molaları yürüyüş yaparak değerlendirin.
- Asansör yerine merdivenleri kullanın.
şsu karın çizgisinin gitmesi çok güzel
iyiyim ben şahsen
çay iiçiyorum akşam yemeğimi yedim 6:30da birazdan squatsımı yapıcam
biz kaldık çeyrek final'e bu akşam feneri görelim.rekabet bir yana, türklüğümüzü göstermek lazım bu maçlarda. bol şans. :)
ben de sabah güzel başlayıp akşam ne bulduysam yedim
Kızlar spordan sonra 40 dakika içinde yemek yerseniz kilo alırsınız.. 40 dakika sonra yerseniz zayıflamaya yardımcı olur.. Kilo almak için spor yapanların diyeti bu şekilde oluyo genelde.. Spor yaptıktan sonra 1 saat sıkın dişinizi, acıkırsanız sonra yiyin.. (;
Maç hangi kanalda canım?
hımmm bilgi için sağol canım :)