Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ohoooo sizde çok masraflı oldunuz ama dizi istiyon ,maç istiyon taş gibi toto istiyonnn olsa dükkan senin be annem:):KK52::KK52:

kedicik bana bi şeyler önerseneee :)) az önce bilmediğim halde oryantal yaptım bak :KK70:

​
tumblr_ltnzuohHUw1r229wuo1_500.png

[video=youtube;V96pNouT_Uk]http://www.youtube.com/watch?v=V96pNouT_Uk[/video]

şunun tipe bak ya :KK52:

annem size verdikelrimi ypın bak nediyorum aksatmayın egzersizleri sizin haşatınızı çıkartıcam bunlar ennn ennnnn kolayları :KK34:bunun için
tumblr_ltlv1jahxY1r229wuo1_500.jpg

ben squats programındaydım sadece. :) o da bugün dinlenme günümüz :p ama farkettim ki ben tam çömelmiyormuşum, yarın ona dikkat ederek yapıcam :)

tumblr_m749r2aHGO1qeeseao1_250.jpg
birgün hertarafım çatlak olursa böyle dövmeler yaptırıcam zaten bir tane var omuzumda :KK60:

İzlemek lazım geçen gs yendi iyi oldu :)

bu arada ben de yemeğimi sipariş ettim

biz kaldık çeyrek final'e bu akşam feneri görelim.rekabet bir yana, türklüğümüzü göstermek lazım bu maçlarda. bol şans. :)

ben de sabah güzel başlayıp akşam ne bulduysam yedim :p

Kızlar spordan sonra 40 dakika içinde yemek yerseniz kilo alırsınız.. 40 dakika sonra yerseniz zayıflamaya yardımcı olur.. Kilo almak için spor yapanların diyeti bu şekilde oluyo genelde.. Spor yaptıktan sonra 1 saat sıkın dişinizi, acıkırsanız sonra yiyin.. (;

Kızlar spordan sonra 40 dakika içinde yemek yerseniz kilo alırsınız.. 40 dakika sonra yerseniz zayıflamaya yardımcı olur.. Kilo almak için spor yapanların diyeti bu şekilde oluyo genelde.. Spor yaptıktan sonra 1 saat sıkın dişinizi, acıkırsanız sonra yiyin.. (;

tahminen spordan 2-3 saat sonra yedim :/

Bir de bundan bi kaç ay önce 9 otlu çay almıştım.Bir paket kalmış elimde, ona başlayacağım bu akşam. Salıya kadar düzenli devam edersem alışırım belki sonrası da kolay olur.Ek bi şeyler yapan var mı? Sirkeli su falan?

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmm yaptim videolarimi sonra da yoga topumla devam ettiiimmmm dusumu aldim, rezene papatya cayimi demledim ve size kostuuummmmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

yaşasın trolllll :KK9::KK9:

hahhahaaaa bayildim yaaa trollereeee, beni anlatiyorlar, yemekten sonra zayiflamak hahahahhaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE NASIL ZAYIFLANIR:

1. Yiyeceklerinizin miktarını azaltmakla işe başlayın. Daha az yemek daha küçük bir mideye sahip olmanızı sağlayacak.
  2. Kalorisi düşük yiyecekler tüketin. Sakın küçük kaçamaklardan bir şey olmaz demeyin.
  3. Öğün atlamayın.
  4. Güne kahvaltı yapmadan başlamayın.
  5. Öğün arasında taze meyve ve sebze yiyin.
  6. Bol bol su tüketin. Ama yemek yerken değil. Çünkü yemek yerken içilen su mide hacmini arttıracağı için daha çok yemek yersiniz.
  7. Doymamış yağları sofranızdan kaldırın.
  8. Gün içerisinde aralıklarla egzersiz yapın.
  9. Sabahları yürüyün. Çalışıyorsanız iş yerinde kendinize küçük molalar verin ve bu molaları yürüyüş yaparak değerlendirin.
  10. Asansör yerine merdivenleri kullanın.

he iste bunlarin hepsini yapiyorum, yeme kismi haric amaaaa tutamiyom bogazimi yaaa :95::95::95::95::95::95:

şsu karın çizgisinin gitmesi çok güzel
tumblr_mjndhqlDZA1s1bvvuo1_500.png

ya bu kadinin selülitleri de gitmis nasil oluyo yaaa benimkiler neden gitmiyooooo :KK50::KK50::KK50::KK50:

iyiyim ben şahsen:KK1:
çay iiçiyorum akşam yemeğimi yedim 6:30da
:KK53:birazdan squatsımı yapıcam:KK12:

oh oh canim yapalim sporlarimi iyi olalim iyi hissedelim :KK16:

biz kaldık çeyrek final'e bu akşam feneri görelim.rekabet bir yana, türklüğümüzü göstermek lazım bu maçlarda. bol şans. :)

ben de sabah güzel başlayıp akşam ne bulduysam yedim :p

Maç hangi kanalda canım?

hımmm bilgi için sağol canım :)

ben bunu bilmiyorduuummm tesekkür ederimmmm :KK54:

X