Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

gerçekten insan kendinde olmayanı istiyo canım
hele bi yapalım da popoları sonra fotosunu çeker odama bile asarım

Son düzenleme:

kızlar ben yatıcam birazn uykumda geldi

yemek yiyen bu saatten sonra yazın sahilde bukadar kızı kocanız sevgiliniz bi arada görsün

kızlar ben yatıcam birazn uykumda geldi

yemek yiyen bu saatten sonra yazın sahilde bukadar kızı kocanız sevgiliniz bi arada görsün

iyi geceler canim benim, ama motivemi ettin beddua mi anlamadim ya abooww lokma almam artik

gerçekten insan kendinde olmayanı istiyo canım
hele bi yapalım da popoları sonra fotosunu çeker odama bile asarım

ayyyyyyyy inanir misin ben de tam onu düsünüyordum... odaya doldururm zaten ama buzdolabinin kapagina diye düsündüm ben em etkilisi

kocan en çok nerde görcekse orası uygundur sonra bakmasın böyle kızlara

amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan

afiyet olsun canım can boğazdan gelir ye canım ye bizde vucudumuzun ağrılarından duramıyoruzki yemek yiyelim:2:

Son düzenleme:
ya sey diyorum, biz de fizikleri toplayalaim, benim az önce yolladigim resimdeki gibi arkadan fotolarimizi yapariz, sortlu olmasi sart degil, sonra fotoshopla birlestirir gururla profil fotosu yapariz, elele basardik diye

ya da şöyle de olur kedi gibi ...hayalimizdeki popoları koyalım...biz toparlayıncaya kadar...

hem topiğe özel olur isteyen hayalindeki karnı poposu veya hayali ne ise...düşünce gücü kızlar

ya da şöyle de olur kedi gibi ...hayalimizdeki popoları koyalım...biz toparlayıncaya kadar...

hem topiğe özel olur isteyen hayalindeki karnı poposu veya hayali ne ise...düşünce gücü kızlar

onunda listesini yapalım

alıcaksan da sağlıklı bi şekilde al gece yersen popon 150 cm olur ama nasıl bi 150?

olsun da toparlarız sorun deel

zaten prroteine yükleniyorum 3 gündür ki squats yaptığım zaman işe yarasın

günde 4-5 tane yumurta yiyorum sabah kahvaltısında 3 tabak kuru fasulye

biliyorum delirdim...

biliyorum delirdim...

ağzım açık kaldı ya
kendini adamak diye buna denir, üç tabak kuru fasulye yenir mi ya

46 kg dan 42 ye düşünce yenir

iştah sorunum var ama halletim...folic asit aldım...deli gibi acıkıyorum

boyun kaç canım ne kadar zayıfsın
iyi yapmışsın dengelemiştir o biraz, ağrı sebebin yağ doku eksikliği olabilir mi ki? yağ doku destek sağlar birden kilo veren insanlarda ağrı yada bel sorunları çıkıyo. kasların çok güçlü değilse, birden kilo verdiysen ondan olabilir.

biliyorum delirdim...

insan mide fesadı geçirir bu kadar şey yenirmi

vitamin alsana

bana müsaade hanımlar :)
iyi geceler huzurlu uykular hepinize

yağ eksikliği var canım zaten doktor giitim kg alamıyorum diye... boyum 1.65

insan mide fesadı geçirir bu kadar şey yenirmi

vitamin alsana

vitamin yaptı bunu zaten

doymak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…