Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kediiiiii

daha önümde 3 ay var öyle olucam tangalı resmimi koymassam neyim

3 ayda karpuz yaparım ben orayı ..şu an domates ama

ciddiyim yıılardır doktorların anlam veremdiği bi ağrım var ...

nasıl anlatsam ...hani ince bel dediğimiz yer yan taraf yani....ne tahliler yaptım kanlar verdim film çektim ..bişi yok

ama ağrısı muthiş ve 2-3 ayda bi nüksediyor ..deli oldum ya...

spor yapınca mı oluyo canım, geçmiş olsun :26: sağ taraf mı sol mu dalağın şişiyo olabilir mi ona da baktılar mı?

spor yapınca mı oluyo canım, geçmiş olsun :26: sağ taraf mı sol mu dalağın şişiyo olabilir mi ona da baktılar mı?

yokkk kafasına göre geliyor ağrı....

bazen ağır olduğunda dik bile duramıyorum

arda sağ arada sol....
bıçak sokuyolar sanki....
etimi sıkıyorum resmen öyle biraz hafifliyor ağrı

arda sağ arada sol....

aa çok ilginç, umarım bulurlar nedenini tatlım, sinirsel filan da olabilir ben tutuluyorum arada kaslarım tir tir titriyo. :26:

arda sağ arada sol....
allah allah canım sigortan felan avrsa bi özele git ya egopole felan :26:

ay çok imreniyorum ya bide bembeyazım güneşe filan da çıkamıyorum yanıyorum böyle zencileri görünce içimden birşeyler kopuyo

canim ben de bunlar gibi kapkarayim hahahahaaa bir de totosu sekle soksaydim, ynai sekilli de toplasaydim

ben de imreniyorum yaa düzgün bi vücudum var ama bi halt yaptigim yok saldim kendimi gidiyorum

bu ikisine yuh diyorum baska bir sey dmeiyorum yaaa o ne öyle????

hadi ya çok sanşlısın ben yazın ne kadar zorluk yaşıyorum desene spor yapıp şekle girince zenciler sana bakacak vay be diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…