Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
yalnız benim sorunum bacaklarımda belim incecik bacaklarım kalın sadece bacaklara calışmak istiyorum basene bir de. hangi hareketleri yapmalıyım topik sahibi :)

benim hedef de 60...
çünkü boy 1.65 ama daha uzun duruyo..kimse 1.65 olduğuna inanmıyor..

ya da belki çok zayıf oldumdan öyle duruyo ..bilemiyorum

Son düzenleme:
benim hedef de 60...
çünkü boy 1.65 ama daha uzun duruyo..kimse 1.65 olduğuna inanmıyor..

kilo almaya başla da sen sağlıklı bi şekilde, nerde durman gerektiğine karar verirsin zaten canım :KK34:
ben kaçayım artık hedi iyi geceler :KK3:

yalnız benim sorunum bacaklarımda belim incecik bacaklarım kalın sadece bacaklara calışmak istiyorum basene bir de. hangi hareketleri yapmalıyım topik sahibi :)

topik sahibi uyumaya gitti sabah görür yardımcı olur canım sana, hoşgeldin :KK3:

topik sahibi uyumaya gitti sabah görür yardımcı olur canım sana, hoşgeldin :KK3:
hosbulduk :) inşallah bakalım artık şu kalın bacaklarımdan kurtulmak istiyorum. sen hangi bölgeye calışmak istiyosun

deniyorum yawaş yawaş:KK53:
ne güzel bi gün bende insallah o moda gelebilirim :KK70: gerçi zayıflamak için ugrasırken cok zor geliyo. ama spor yaparken daha da zayıflamazmısın

ne güzel bi gün bende insallah o moda gelebilirim :KK70: gerçi zayıflamak için ugrasırken cok zor geliyo. ama spor yaparken daha da zayıflamazmısın

yok ben sadece popoya çalışıcam ...zayıf olmama rağmen vücüt hatları yerinde sadece popo yok...:KK9:

spor yaparak hem zayıflanır hem de kg alınır...duruma göre sadece beslenme değişir...:KK31:

bu arada hoş geldin...

yok ben sadece popoya çalışıcam ...zayıf olmama rağmen vücüt hatları yerinde sadece popo yok...:KK9:

spor yaparak hem zayıflanır hem de kg alınır...duruma göre sadece beslenme değişir...:KK31:

bu arada hoş geldin...

hosbulduk canım :) yalnız anlamadıgım bişi var benmde basen var popo büyük inceltmek istiyorum senn yaptıgın hareket inceltmiyomu

hosbulduk canım :) yalnız anlamadıgım bişi var benmde basen var popo büyük inceltmek istiyorum senn yaptıgın hareket inceltmiyomu

inceltme olmaz toparlama olur...

ben proteine yükleniycem ki popm büyüsün..

sen ise mümkün olduğunca hafif sebze bazlı yemek yiyip sabah 8-9 gibi yapmalısın ki metabolizman yaksın...

Günaydınlar ben bişey sorcam şimdi bu sguat tam olarak ne işe yarıyor kalçayı mı dikleştiriyo kaldırıyo yoksa bacaklar ve kalçayı sıkılaştırıyo mu benim kalça yeterince kalkık sadece sıkılaşsın istiyom bacak ve kalça bu hareketide yapacak mıyım bölgesel hareketleri yapın demiştiniz ama bunu da yapacak mıyım

Günaydın kızlar,heryerim sızlar :KK1: Dün programımı yaptım ölüyorum,şu hamlık geçse iyi olacak valla bugün nasıl yapacagım hareketleri bilemiyorum :KK37: Oysa hareketsiz bir hayatımda yok,gün içerisinde çok yürüyüş yaparım ben ama :KK51: Neyse,güzel bir vücut için katlanacağız.Nasılsa yaz geliyor,kaymağını bol bol yeriz :KK52:

otobüs lambası beni squata yazdın mııı ?? :KK3: Dünden önce 50 tane yaptım dün yapacaktım fakat hastahane olayı çıktı yapamadım bugün tekrardan 50 ile başlayacağım :KK16:

X