Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
kedi öldüm öldüm yeter annem koyma artık, söz bi daha yemicem. :KK14::KK14:

aa çok ilginç, umarım bulurlar nedenini tatlım, sinirsel filan da olabilir ben tutuluyorum arada kaslarım tir tir titriyo. :26:

olabilir ...aklımdan geçmedi de değil....sinirlendikten bi kaç gün sonrasına geliyor hep

allah allah canım sigortan felan avrsa bi özele git ya egopole felan :26:

bu sene zaten checkup düşünüyorum ..bakalım...

hadi ya çok sanşlısın ben yazın ne kadar zorluk yaşıyorum :KK9::KK9::KK9: desene spor yapıp şekle girince zenciler sana bakacak vay be diye :KK16:

canim zencilerin tek özendigi sac oluyor, onun haricinde begeniyorlar kendilerini, kilolulari bile diyorki, iste su kadar kilo versem mankenden güzel olurum ,belim ince totom büyük, dudaklarim dolgun, gözlerim güzel vs diyorlar, ama söz konusu sac olunca tek cözümleri peruk oluyor.. yani ne kadar sekillensem onlarda allah vergisi var ynai, dün deidmya bi zenci var is yerinde ayni böyle vücudu var, sorudm spor yapiyor musun diye, hayir dedi :KK53:

perfect-butt-14.jpg
:KK31:

AAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kocam gördü resmi, napiyon sen orda diyo yaaaaaa koptttuuuuuuuuummmmmmmmmmm
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

olabilir ...aklımdan geçmedi de değil....sinirlendikten bi kaç gün sonrasına geliyor hep

bu sene zaten checkup düşünüyorum ..bakalım...

tatlım olabilir o zaman, sinir bi şekilde boşalıyo vücuttan herkese farklı yansıyo. checkup yaptır kesin kafan rahatlar, umarım birşeyin yoktur :26:

canim zencilerin tek özendigi sac oluyor, onun haricinde begeniyorlar kendilerini, kilolulari bile diyorki, iste su kadar kilo versem mankenden güzel olurum ,belim ince totom büyük, dudaklarim dolgun, gözlerim güzel vs diyorlar, ama söz konusu sac olunca tek cözümleri peruk oluyor.. yani ne kadar sekillensem onlarda allah vergisi var ynai, dün deidmya bi zenci var is yerinde ayni böyle vücudu var, sorudm spor yapiyor musun diye, hayir dedi :KK53:

AAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY kocam gördü resmi, napiyon sen orda diyo yaaaaaa koptttuuuuuuuuummmmmmmmmmm
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

çok güldüm yaaa basıldın mı sen kocana :KK9::KK9::KK9::KK9:
haklısın ya biz oramızı buramızı düzeltelim diye ne eziyet çekiyoruz adamlar sadece saçlarını düşünüyorlar :KK47:
uzat saçlarını yap güzelce savura savura gez önlerinde ohh. :KK53:

benim kocam olmasaydı bütün fotoları odama asar düşünce gücüyle bile yapardım ben bu popoları

egzersize hiç gerek yoktu:KK53::KK53::KK53:

çok mu sapık göründüm:KK1:

bilgilendirme:

Squats hareketi vucut geliştirme için 1numaralı egzersiz sayılabilecek kadar önemlidir. Bu durum

sebebi bir çok adeleyi birden çalıştırması ve kuvvet gelişimi maksimum yönde etkiler. Bu egzersiz

,quadriceps,femoris,biceps,femoris,gluteus,medius,gluteus,maximus,abdominals,lumbar,Kaslarını

yani ön bacak arka bacak,kalca KARIN VE BEL kaslarını yoğun şekilde çalıştırır. Yardım olarak ise

baldır sırt ve omuz kaslarını çalıştırır.

1.gif
kızlar bukadar çömüyorsunuz değil mi? doğru yapalım harketleri :KK12:dambıllada yapıcaz dambılıolmayanlar şişeleri doldurcaz:KK53:

çok güldüm yaaa basıldın mı sen kocana :KK9::KK9::KK9::KK9:
haklısın ya biz oramızı buramızı düzeltelim diye ne eziyet çekiyoruz adamlar sadece saçlarını düşünüyorlar :KK47:
uzat saçlarını yap güzelce savura savura gez önlerinde ohh. :KK53:

haklisin canim yaa dimi??? bizim de var artilarimiz :21::21::21: zaten kahkül kestim diye bizim güzel totoslu zenci cok kizdi bana neden kestin diye, ben de diyorum ki alt tarafi sac yani nasilsa uzuyo.. herkes kendinde olmayani istiyor dimi???

ya sey diyorum, biz de fizikleri toplayalaim, benim az önce yolladigim resimdeki gibi arkadan fotolarimizi yapariz, sortlu olmasi sart degil, sonra fotoshopla birlestirir gururla profil fotosu yapariz, elele basardik diye :KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK16::KK16:

benim kocam olmasaydı bütün fotoları odama asar düşünce gücüyle bile yapardım ben bu popoları

egzersize hiç gerek yoktu:KK53::KK53::KK53:

çok mu sapık göründüm:KK1:

hahahaaa canim acikcasi ben de düsündüm, topik disindan biri baksa bizi erkek felan sanar ya da baska bir sey :KK52::KK52::KK52::KK52: yoky aaa, kötü bi niyetimiz yok sadece kendimizi motive etmek icin :KK9::KK9::KK9:

X