Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ahh kedicik ahhh biz yesek hemen küserdin bize
amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan

amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan

ayyy kıyamam reglden önce istediğin kadar tatlı yiyebilirsin ben izin verdim , çünkü benim de aşırı krizim geliyor o zamanlarda

kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once

ooooo seninki neki benim yediklerimin yaninda

hmmm azalttin yani, anladim canim, zaten kahvaltida ne yense de kilo aldirmiyo, is aksam yemeginde, ben de iste orda bozuyorum.hayir ynai sucumu da biliyorum heee

selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa

Son düzenleme:
kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once

ben bugün karışık pide ve sakızlı muhallebi yedim
ben de hasta olcam göğüslerim gerildi davul gibi oldu, ağzım açıldı, göbeem de şişti (gerçi yemekten şişti ama şişti işte), sinirlerim de bozuk bi atar bi gider.
bi de sınav haftası biliyo musun ölcem ölcem

sey bugün bende 3 tane cokalata yedim yarin yürüyüs yapip yakayim bari bunlari yaa

ayyy kıyamam reglden önce istediğin kadar tatlı yiyebilirsin ben izin verdim , çünkü benim de aşırı krizim geliyor o zamanlarda
HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycem

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıyorum, benimkisi gelir şimcik
benim yarın sqatsım yok, sadece bölgesellerim var hadi görüşürüz, öpüldünüz , iyi geceler şimdiden

şey madem döküldünüz ben daha başlayamadım....

şu yıılardır teşhis edlmeyen ağrım gitssin başlycam sözzz

herkes dökülmeye başladı ohhh yarasınn hatunlara

dimi canim yaaa baksana biri bisey dedi mi herkes cikardi sirlarini ortaya hayir sanki söylemeyince yemis sayilmiyoruz

evet yaaaa noluyo bize biz yaza tas gibi hatun olcaz taaasssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…