amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdanahh kedicik ahhh biz yesek hemen küserdin bize
amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan
kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once
ya aslında 60 kilodan 58 e düştüm pek bişey değil ama gene iyi benim içindedim ya öğünleri azalttım eskiden 3 öğün tıka basa yerdim, şimdi sabah bol bol yiyorum, öğlendede meyve veya içecek içiyorum, akşamda ağır olmayan yemekler yiyorum ve bütün yediğim ekmek 2 ya da 3 dilim
annem kocan bakmıyo mu sana niye bu kadar zayıfladın dedi en sonunda
kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once
amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan
sey bugün bende 3 tane cokalata yedimyarin yürüyüs yapip yakayim bari bunlari yaa
HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycemayyy kıyamam reglden önce istediğin kadar tatlı yiyebilirsin ben izin verdim, çünkü benim de aşırı krizim geliyor o zamanlarda
selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa[/QUOTE
canıım hayrlı olsun bebeğin :) canım daha çok tazesin biraz bekle bebekte emiyorsa sorun olur
ben bugün karışık pide ve sakızlı muhallebi yedim
ben de hasta olcam göğüslerim gerildi davul gibi oldu, ağzım açıldı, göbeem de şişti (gerçi yemekten şişti ama şişti işte), sinirlerim de bozuk bi atar bi gider.
bi de sınav haftası biliyo musun ölcem ölcem[/QUOTE
ohhhhhhhhhh kız nasıl canım kuşbaşılı pide çekti ya :84:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendimize gelelim ya biz böyle başlarsak burasu ellossanın mutfagına döncekkkkkkk:88:
HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycem
selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa[/QUOTE
canıım hayrlı olsun bebeğin :) canım daha çok tazesin biraz bekle bebekte emiyorsa sorun olur
ben de hasta olcam göğüslerim gerildi davul gibi oldu, ağzım açıldı, göbeem de şişti (gerçi yemekten şişti ama şişti işte), sinirlerim de bozuk bi atar bi gider.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendimize gelelim ya biz böyle başlarsak burasu ellossanın mutfagına döncekkkkkkk:88:
tmm cnm en iiyisi bekleym emiyor çünkü ama takibinizdeym cnm
HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycem
hiç sorma yaa, dikkat etmek lazım sporlar yediklerimizi anca yakar böyle yemeye devam edersek
kız ne biçim alıntı yapmışsın bi düzenleyemedim
herkes dökülmeye başladıohhh yarasınn hatunlara
şey madem döküldünüzben daha başlayamadım....
şu yıılardır teşhis edlmeyen ağrım gitssin başlycam sözzz