Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ahh kedicik ahhh biz yesek hemen küserdin bize:KK19::KK19:
amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan:KK31:

amaa nedennn diye sormuyonuzzzzzzzz regl olcam ben ya ondan bogazım açıldı birde ben sürekli evdeyim benim arkadaş yada sosyal hyatım yok market bizim itle dışarıda yürü gel bu yani birazda sıkıntıdan:KK31:

ayyy kıyamam reglden önce istediğin kadar tatlı yiyebilirsin ben izin verdim:KK9::KK9: , çünkü benim de aşırı krizim geliyor o zamanlarda:KK52::KK52::KK52:

kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK17:

ooooo seninki neki benim yediklerimin yaninda :KK17:

ya aslında 60 kilodan 58 e düştüm pek bişey değil ama gene iyi benim için:KK9: dedim ya öğünleri azalttım eskiden 3 öğün tıka basa yerdim, şimdi sabah bol bol yiyorum, öğlendede meyve veya içecek içiyorum, akşamda ağır olmayan yemekler yiyorum ve bütün yediğim ekmek 2 ya da 3 dilim:KK1:
annem kocan bakmıyo mu sana niye bu kadar zayıfladın dedi en sonunda:KK9::KK9::KK9:

hmmm azalttin yani, anladim canim, zaten kahvaltida ne yense de kilo aldirmiyo, is aksam yemeginde, ben de iste orda bozuyorum.hayir ynai sucumu da biliyorum heee :KK51:

selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa

Son düzenleme:
kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK17:

ben bugün karışık pide ve sakızlı muhallebi yedim :KK30::KK30::KK30:
ben de hasta olcam göğüslerim gerildi davul gibi oldu, ağzım açıldı, göbeem de şişti (gerçi yemekten şişti ama şişti işte), sinirlerim de bozuk bi atar bi gider.
bi de sınav haftası biliyo musun ölcem ölcem :KK53:

$images (5).jpg ...................

sey bugün bende 3 tane cokalata yedim :KK17: yarin yürüyüs yapip yakayim bari bunlari yaa :KK31:

ayyy kıyamam reglden önce istediğin kadar tatlı yiyebilirsin ben izin verdim:KK9::KK9: , çünkü benim de aşırı krizim geliyor o zamanlarda:KK52::KK52::KK52:
HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycem:KK9:
selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa[/QUOTE
canıım hayrlı olsun bebeğin :) canım daha çok tazesin biraz bekle bebekte emiyorsa sorun olur :KK8:
ben de hasta olcam göğüslerim gerildi davul gibi oldu, ağzım açıldı, göbeem de şişti (gerçi yemekten şişti ama şişti işte), sinirlerim de bozuk bi atar bi gider.
bi de sınav haftası biliyo musun ölcem ölcem :KK53:[/QUOTE
ohhhhhhhhhh kız nasıl canım kuşbaşılı pide çekti ya :84:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendimize gelelim ya biz böyle başlarsak burasu ellossanın mutfagına döncekkkkkkk:88:

HELE BENDE taamamen canavara dönüşüyorum canım şimidide salçalı ekmek istiyorum ama yemiycem:KK9:
selammm kızlarr süpersinizzz ya ben de katılmak istiyorum ama sezryan doğum yaptım daha 2 ay olacak ben hangi hareketleri yapsam acaba daha yeni doğum yaptım zararı olurmu kızlar benide alın aranızaa[/QUOTE
canıım hayrlı olsun bebeğin :) canım daha çok tazesin biraz bekle bebekte emiyorsa sorun olur :KK8:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kendimize gelelim ya biz böyle başlarsak burasu ellossanın mutfagına döncekkkkkkk:88:

tmm cnm en iiyisi bekleym emiyor çünkü ama takibinizdeym cnm

hiç sorma yaa, dikkat etmek lazım sporlar yediklerimizi anca yakar böyle yemeye devam edersek :KK9::KK9::KK9:
kız ne biçim alıntı yapmışsın bi düzenleyemedim :KK70:

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıyorum, benimkisi gelir şimcik:KK19:
benim yarın sqatsım yok, sadece bölgesellerim var:KK8::KK8: hadi görüşürüz, öpüldünüz , iyi geceler şimdiden:KK16::KK16:

şey madem döküldünüz:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: ben daha başlayamadım....

şu yıılardır teşhis edlmeyen ağrım gitssin başlycam sözzz:KK17::KK17:

herkes dökülmeye başladı:KK9::KK9::KK9::KK9: ohhh yarasınn hatunlara:KK19::KK19:

dimi canim yaaa baksana biri bisey dedi mi herkes cikardi sirlarini ortaya :KK9::KK9::KK9::KK9: hayir sanki söylemeyince yemis sayilmiyoruz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet yaaaa noluyo bize :KK14::KK14::KK14::KK14: biz yaza tas gibi hatun olcaz taaasssssss :KK20::KK20::KK20:

X