+ :26::26::26::26:derken ablakısçeler o artıları nerden buldunuz bakammmm bana ne bende istiommmmm:)))
Aynen öyle olduuu.. :)))
Ben de pek söylemiyorum, açıklama istiyorlar, ne yapıyorsun bana da göster falan der şimdi, açıklamaya halim yok benimde. :)))
+ :26::26::26::26:derken abla
boşver demeyelim..ben kilo aldım zayıflıcam deyince adam mankenmi olcan ben böyle beğeniyorum diyor.ee tamam o zaman alışveriş yapalım her şeyim dar deyincede ee canım sende biraz zayıfla diyoo
en altta konuyu okuyanlara bak mesela isimlenizin yanında artı var
Et kesti her yerim, kalkamıyorummm.
Eki Görüntüle 656827 şimdi bunu yiyiyorum açıktım da azcık
naber tas hatunlar???
afiyet olsun canımmm, ben bugün 2 öğün yedim valla hala da acıkmadım:13:
ooooooooo süper ben halen yiyorum
iyiyiz canım sen nasılsın
taş hatun mu off hayali bile ne güzel ya
ya benim de eşim gelicek şimdi işten o yerken benim de yemem lazım ama az yiyorum sadece eşlik etmek için
yoksa bu saatte yemem bişey uykumda kaçıyor midem dolu olunca
ayyyyyyyyyy yasemincim dimi???? aaaah ah, keske simdi eski kilomda olsam da sadece sIkIslasmayla ugrassam yaaa, ben hem zayiflamaya calisiyom hem de spor yapmayaoooooffffffff yemeden icmeden mi kesilmem lazim nedir yaaa su kis bi bitsin gecsin vallahi kosuya baslicam, bu sefer kimseyi de almicam yanima, yoksa engel oluyorlar bana
oooo canim benim ona kalirsa bu saatte yiyince benim midem bulaniyorooorrr sabahlari agriyooooorrr ama ben yine de iste tikiniyorumama bugün cok yürüdüm yaaa
olsun canım kilo vermede ne varben kışın hep kilo alırdım bu kış verdim, öğünlerimi iki öğün yaptım ve bol su
koşuya eşim gidiyodu bi ara , o da arkadaşıyla gidiyodu, sonra arkadaşı bıraktı koşmayı eşim de bıraktı, yaz gelse beraber koşucaz ama daha ısınmadı tamamen
sorma canım benimde otururken nasıl kalkacam dıye düşünüyom oyyyyyyyyyy bitirdin bizi kedimmmmmmmmmm
yavrum ben yavas kilo veriyorum yaaaya bi ara acayip hizli verdim anlamadim, cok hareket ettim ondan galiba...
evet buralarda isinmadi, aksine kar yagdineyseee bu ay ciksin havalarda isinir zaten ben de veririm kilocuklari.. ben gec saatte yemesem kilo veriyorum ama isten gelince tutamiyorum yaaa
sen nasil kilo verdin kisin ya?
kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once