Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Aynen öyle olduuu.. :)))
Ben de pek söylemiyorum, açıklama istiyorlar, ne yapıyorsun bana da göster falan der şimdi, açıklamaya halim yok benimde. :)))

boşver demeyelim..ben kilo aldım zayıflıcam deyince adam mankenmi olcan ben böyle beğeniyorum diyor.ee tamam o zaman alışveriş yapalım her şeyim dar deyincede ee canım sende biraz zayıfla diyoo

boşver demeyelim..ben kilo aldım zayıflıcam deyince adam mankenmi olcan ben böyle beğeniyorum diyor.ee tamam o zaman alışveriş yapalım her şeyim dar deyincede ee canım sende biraz zayıfla diyoo

Erkek beyni işte..

en altta konuyu okuyanlara bak mesela isimlenizin yanında artı var

Arkadaşın olanların yanında + var canım..

aaaaaaaaaaaaaaa yrabbim aman allahım olmazzz <strong>[video=youtube;ML-qDzbafh0]http://www.youtube.com/watch?v=ML-qDzbafh0[/video]

iyi akşamlar sayfalar dolup taşmış maşallah. yazılanlarımı okuyacaz spormu yapacaz yaaaaaaaaa her ikisindende vaz geçmek istemiyorum

iyiyiz canım sen nasılsın
taş hatun mu off hayali bile ne güzel ya

ayyyyyyyyyy yasemincim dimi???? aaaah ah, keske simdi eski kilomda olsam da sadece sIkIslasmayla ugrassam yaaa, ben hem zayiflamaya calisiyom hem de spor yapmaya oooooffffffff yemeden icmeden mi kesilmem lazim nedir yaaa su kis bi bitsin gecsin vallahi kosuya baslicam, bu sefer kimseyi de almicam yanima, yoksa engel oluyorlar bana

ya benim de eşim gelicek şimdi işten o yerken benim de yemem lazım ama az yiyorum sadece eşlik etmek için
yoksa bu saatte yemem bişey uykumda kaçıyor midem dolu olunca

oooo canim benim ona kalirsa bu saatte yiyince benim midem bulaniyorooorrr sabahlari agriyooooorrr ama ben yine de iste tikiniyorum ama bugün cok yürüdüm yaaa

olsun canım kilo vermede ne var ben kışın hep kilo alırdım bu kış verdim, öğünlerimi iki öğün yaptım ve bol su
koşuya eşim gidiyodu bi ara , o da arkadaşıyla gidiyodu, sonra arkadaşı bıraktı koşmayı eşim de bıraktı, yaz gelse beraber koşucaz ama daha ısınmadı tamamen

yavrum ben yavas kilo veriyorum yaaa ya bi ara acayip hizli verdim anlamadim, cok hareket ettim ondan galiba...

evet buralarda isinmadi, aksine kar yagdi neyseee bu ay ciksin havalarda isinir zaten ben de veririm kilocuklari.. ben gec saatte yemesem kilo veriyorum ama isten gelince tutamiyorum yaaa

sen nasil kilo verdin kisin ya?

kızlsr birşe itiraf edimi:18:
bu gün 3 tane top kek yedim 1-2 sat once

ya aslında 60 kilodan 58 e düştüm pek bişey değil ama gene iyi benim için dedim ya öğünleri azalttım eskiden 3 öğün tıka basa yerdim, şimdi sabah bol bol yiyorum, öğlendede meyve veya içecek içiyorum, akşamda ağır olmayan yemekler yiyorum ve bütün yediğim ekmek 2 ya da 3 dilim
annem kocan bakmıyo mu sana niye bu kadar zayıfladın dedi en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…