​tatlım 3tane var vdeo evet 3ünü 1gunde yapıcaksın :)hergün 3tanebidee son soruu hergün yapıcam günde 1 keremi yapıcam canım? 4 video var arka arkaya hepsini yapçam dimii bi gündee ?:26:
ay bende dünden beri öyleyim ya boynum kopcak arakaya atamıyorum çok yavaş yani bugun biraz dha iyimde heralde benimde ondan sürekli pc başında..
var tatlım yaırn pcdeki videolara bakıp bulucam paylaşırım:13:evet tatlım kafamızı eğmekten, ben doktora gitmiştim daha önce sırt kası egzersizleri verdi bana tarayıcım olsa paylaşcam da yok maalesefnetten bakıp bulabilirsem resimlerini koyarım. sende var mı sırt egzersizleri?
canım 25inci sayfayı düzenleyemiyorum ilk yazımda hepiniz varsınız eve video var orda zayıflama programında 3 tane onlar sizin egzersizleriniziVideoda mı var göremedim
25. sayfaya beni yazmamışsın bide canım .
şişkinliğinin çaresi kuru kayısı canım aklına geldikçe ye bi iki tane bi kaç güne etkisini görürsün.
canım benim oturarak ders çalışmaktan sırtım tutuldu yaa kafamı arkaya atamıyorum hatta döndüremiyorum, bel desteğim de var halbuki ama başımı eğiyorum ya gittim vallahi
tamam canım çok sağol arasıra yiyodum ama öyle arasırayla olmaz tabi çok sağol hep yicem artık
kızlar başka sorusu olan avrmı çıkıyam ona göre belim de çok ağırıdı
kızlarrr o zayıflama programındaki 3 video hangisi linkteki sayfalar kayıyo paylaşım oldukça,videoların başlıklarını bilen varsa yazarmıı ?
kızlarrr o zayıflama programındaki 3 video hangisi linkteki sayfalar kayıyo paylaşım oldukça,videoların başlıklarını bilen varsa yazarmıı ?
evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51YALAN ATMIYORUM SİZE İSTERSENİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. SPOR YA BUKAADAR BASİT KENDİNİZ İÇİN, YAŞAMINIZDA RAHAT OLMAK İÇİN