Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
ay bende dünden beri öyleyim ya boynum kopcak arakaya atamıyorum çok yavaş yani bugun biraz dha iyimde heralde benimde ondan sürekli pc başında..

evet tatlım kafamızı eğmekten, ben doktora gitmiştim daha önce sırt kası egzersizleri verdi bana tarayıcım olsa paylaşcam da yok maalesef netten bakıp bulabilirsem resimlerini koyarım. sende var mı sırt egzersizleri?

Son düzenleme:
var tatlım yaırn pcdeki videolara bakıp bulucam paylaşırım:13:

doktorun verdiğinin aynısı yaa o da netten almış demek ki

tamam canım çok sağol arasıra yiyodum ama öyle arasırayla olmaz tabi çok sağol hep yicem artık

kızlar başka sorusu olan avrmı çıkıyam ona göre belim de çok ağırıdı

kızlarrr o zayıflama programındaki 3 video hangisi linkteki sayfalar kayıyo paylaşım oldukça,videoların başlıklarını bilen varsa yazarmıı ?

Abur cuburu kesmeye calsiyorum.bugünde kendime göre bir hareketler yapip bitirdim.bu hareketleri tam anlamadim.ama benim göbegim cok fazla.kalcam ise hic yok.bacaklarimin üst taraflari kalin..resimlere bakinca insan böle olabilir miyiz diye düsünüyor.bide insan biran önce böyle olmak istiyor.

evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51 YALAN ATMIYORUM SİZE İSTERSENİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. SPOR YA BUKAADAR BASİT KENDİNİZ İÇİN, YAŞAMINIZDA RAHAT OLMAK İÇİN

Canım sen tam olarak hangi hareketlerle incelttin o kadar?? Bi de kilo vermekten mi yoksa sıkılaşmadan dolayı mı inceldi?? Msjımı sabah gördüğünde cevaplarsın.. (; Tatlı rüyalar..

kedicik ben birde sana göğüs için birşey soracaktım...

aslında göğüslerimdnen memnunum ama biri anyayada biri konyada

şöyle bi onları daha yakinen buluşturmak için ne egzersiz yapmalı

Maçın heyecanından ancak yazabildim kızlar. :)) bu akşamkini geç de olsa yaptım, nasılsa geç yatıyorum sorun olmaz sanırım. Ama bugün sabah bir kase nesfitle durdum durdum 6 gibi hamburger menü yedim. :/ çok kızdım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…