- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
teşekkürler hoşbuldum sayfa 25 e mi bakcam bana yarayan şeyleri bulmak için
kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....[/QUOTE
evet tatlım 1.sayfada ben linklerini verdiim orda adınıda yazdım gruba
kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....[/QUOTE
tmam canım bakıyorum şimdi
kız bel gamzesi ne yaaa :26:
Yehhuu....Benim adımda yazılmış,bugün bende başlıyorum inşallah sonuna kadar gidecegimBakalım sonuç ne olacak Bugün şimdiki halimle bir foto çekilecegim kızlar,öncesi sonrası yapacagım
canım hatta ben eylülde değil kasımda başladım platesee yani 4bucuk ay oldu , ya bben kiloyu eylülde vermeye başladım ekimde 50kiloydum, sonra çok lömbür lömbür oldugumu gördüm başladım haftanın 3-4 gunu squats sze verdğim hareeketler biraz dans biraz fazla hareket
var tatlım çok güzel göğüs çaşlıştıran hareketlerim var hanıııııııııımmmvericem onları sabırrr
vallaha canım o zayflıktanda kçülür dicem kemikle alakalı geniş omuz bende zayıfım ama omuzlalarım geniş..
evet tamamen squats ve birkaç egzrsiz estetik olsa böyle durmaz, canım benim de ailenden özelikle gelen top popom var 45 kilo iken bile toptusenide squats programına yazıyorum ozman ?
woww!! süper ama ödem çoook fazla su içmek yapar geneldekedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....
yok tatlım sorun olmaz bende hergüm başkaa başka saatlarde yapıyorumgünaydın........... kediciğim bu hareketlerin saatine dikkat etmemiz gerekiyormu? örneğin dün 9.5 gibi yapmıştım bugün ise şimdi başlayacam .
bende şimdi çektim totomuYehhuu....Benim adımda yazılmış,bugün bende başlıyorum inşallah sonuna kadar gidecegimBakalım sonuç ne olacak Bugün şimdiki halimle bir foto çekilecegim kızlar,öncesi sonrası yapacagım 3 ay sonrada sonrasını yapcam
dimiiii her kadın güzeldir düz kalkık önemli değil kimsi nefret eder dolgundan kimisi ağzının suyu akar.. onların aklından nelerr geçtni azcok bilebilrizyaz canım... ben sana yazdığım msj dan 50 squats 20 +20 bacak ve kalça kaldırma hareketi 30 mekik hareketi ve saymadım ama oklovayla yan karın ( bel )hareketi yaptım bile ama GEBERDİMMMM resmenaynen canım benimde şuanki kilom 53 iki oğlum var doğumlardan önce 46-47 kiloydum ve yine de dediğin gibi top gibi bi popom vardı bence çok şanslıyız tabi ki eşlerimizde çok iyi ozman seni sadece squats programına ya zıyorummm
ablammmmmmmmmmm diyesm var sana yaşımız yakınsaanamm öldüm öldüm,ne zamandir hareketsiz kalirsam olacagi buydu. Dun squati yaptim 55 kez kollarim bacaklarim agriyo
simdide diyet salatami yiyip kosu yapcam
Belim cok agriyo yaa egzersiz yapiyorum hergun bel agrisi icin
sizler naptiniz nasi gidiyo
evet tatlııımm süper ötesi anlamışsın :13:bende adımı göremedim :26: şimdi ben linke baktım 25. Sayfa galiba orda bölgesel zayıflamaya kategorisine giriyorum galiba altı tane resim var 3 gün boyunca onları 20 defa 3 part şeklinde yapcam doğru mu anladım ve bu hareketler göbeğimi düzleştirip bacak ve kalçamı sıkılaştıracak değil mi popomu kaldırmasın yeterince kalkık
aaaa deme öyleee ben çok seviyorum nişanlımda çok seviyor onları ama zevk meseli tabiki kuzucugum begenmeyen de olurarzum şu iki delik gibi duranları diyosun... Ben hiç kimse de görmemiştim daha önce yani ailedeki bayanlarda falan baktım şimdi bende de yokmuşşş ama erkeklerde hoş yuvarlak değilde hafif uzun duranlar galiba eşimde de var akşam bi bakimBayan arkadaşlardan olanlar yanlış anlamasın ama benim gözüme çok da hoş gözükmedi açıkcası Bence sakın böyle bişey yaptırma arzum
aaaa deme öyleee ben çok seviyorum nişanlımda çok seviyor onları ama zevk meseli tabiki kuzucugum begenmeyen de olur
kızlar küçük bi bilgilendirme , egzersizlerini düzenl yapın 2hafta sonra özellikle zayıflama programındaki hatunlar canınızı çıkartıcak programlarım var !
Okadar güzel zayıflıycaksınız ki ! Zayıflarken sıkılaşmal buymuş diceksinizz inşallllllaahhh