Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
Benimde göbek sorunum var, popom eskisi gibi kalkmali..
Ama birde söyle yüksek genis omuz nasil yapilir, eskiden omuzlarim daha yapili görünüyordu yüzücümüsün diye soran olyuordu, simdi sanki o eski hali kalmadi.

Bunun icin bir önerin olursa sevinirim.

Resimlerini paylasacakdin hani ???

KIZLAR ARADIM TARADIM BULDUM BAKIN SQUATS BÖYLE YAPILIYOR>
tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

bu nası bi harekettir ya 37 yaptım 15 sn bekledn gerisini tamamladım
acayip çalıştıryo yalnz bacaklarımın üstü yandıııııı
kızlar baya geç girebildm kusura bakmayın, 70 nasıl yapcaksam :)))

bu nası bi harekettir ya 37 yaptım 15 sn bekledn gerisini tamamladım
acayip çalıştıryo yalnz bacaklarımın üstü yandıııııı
kızlar baya geç girebildm kusura bakmayın, 70 nasıl yapcaksam :)))

ben 70ten basladım canım bi kere yapınca devamı kolay geliyor ama ilk gün offf off cok fena olmustum :)

Bel gamzesi yok bende malesef.Ama ufak bir müdahaleye yaptıracağım onuda inşallah :KK53: Yarın spor salonu hocasıyla bir görüşeyim ben en iyisi.Bakalım ne diyecek :KK34: Popo,üst bacak ve bel karın... İçin egzersiz önerileri istiyorum senden.Ama beğendiğim kızın sonucundan olacak :KK53:

kız bel gamzesi ne yaaa :26: :KK52:

günaydın kızlar, şimdi kalkıp squatsımı yapıcam, sonra bi işim var dışarı çıkıcam, bölgesellerimi akşama doğru yapıcam, bugün 3 sete çıkarıcam bakalım:KK8::KK8::KK8:
herkese iyi egzersizler, akşama girip durum bilgisi veririm:KK1: ama iki elim kanda olsa yapıcam kedicikin attığı resimlerden sonraaaaa:KK52::KK52::KK52:

BÖYLE BİR SORT GİYİPTE BÖYLE NEDEN GÖZÜKMESİN POPOMUZ DÜŞÜK GÖZÜKÇEĞİNEE!!
squats-squats-squats-8230-17ebeaa0-sz500x491-animate.jpg

cnm bu popolar hep SQUAT la mı bu hale gelmiş. benim popomun :nazar: maşallahı vardır yani kız arkadaşlarım bile hayran ama ben burdakileri görünce kendi popom bile bana düşük ve hatta küçük görünmeye başladı :KK52::KK52: benim doğuştan dışa eğilimli çıkıntılı bi popom var ( asla düz değil bu SQUAT yapanların görünümünde ) şanslıyım o açıdan ama bu fotolardakilerin çok tostoparlak dolgu maddesi ya da estetik müdahale falan yapılmış olabilir mi yani sadece sporlaysa şaşırtıcı. bi de bünye zayıf ve poposu düz olanlar var squat yaparak o popo nasıl dolgunlaşıyo ??? hani poposu zaten büyük olan spor yapıp şekillenir de olmayan nasıl dolgunlaşıyo ??? BUARADA SQUAT TA BUGÜN BAŞLIYORUM daha kalkık taş gibi bi popişim olsun istiyorum :KK1::KK1:

merhabalar kızlar beni de aranıza alın kendimden bahsedeyim 1.75 boyunda 68 kiloyum 65 kiloyken gayet iyiydim boyuma göre ama 3 kilo aldım göbek çıktı biraz popom yeterince kalkık ve dik(hatta bu yüzden eşim sürekli uzun giymemi ister) bel gamzem de var :KK1: ama biraz göbeğim çıktı bu aralar onu eritmek istiyorum ve bacaklarımın popomun etlerini sıkılaştırmak istiyorum bacaklarım biraz salanıyo ben dokununca şöyle sert sert olsun istiyom ne yapcam ben ne önerirsiniz popo kaldırma dikleştirme olmasın önereceğiniz de

şöyle sıralayayım karışık yazdım sanki :KK1:
göbek düzleştime (önceden dümdüzdü o günleri özledim ben bu hallere düşecek adammıydım :KK9:)
bacak ve popo etleri sıkılaştırma
sürekli oturarak çalıştığım için dinç olmak istiyorum sizlerden öneri yardım bekliyorum :KK34:

tamam canım çok sağol arasıra yiyodum ama öyle arasırayla olmaz tabi çok sağol hep yicem artık

merhaba kabızlık sorununuz varsa ılık ballı süt için çok iyi geliyor bendede vardı ben öyle çözdüm hem bal ve su kolay ve sağlıklı :)

günaydınnn bol sporlu ve sağlıklı günler hepimizeee:)))

Canım sen tam olarak hangi hareketlerle incelttin o kadar?? Bi de kilo vermekten mi yoksa sıkılaşmadan dolayı mı inceldi?? Msjımı sabah gördüğünde cevaplarsın.. (; Tatlı rüyalar..
canım hatta ben eylülde değil kasımda başladım platesee yani 4bucuk ay oldu , ya bben kiloyu eylülde vermeye başladım ekimde 50kiloydum, sonra çok lömbür lömbür oldugumu gördüm başladım haftanın 3-4 gunu squats sze verdğim hareeketler biraz dans biraz fazla hareket :KK55:
kedicik ben birde sana göğüs için birşey soracaktım...

aslında göğüslerimdnen memnunum ama biri anyayada biri konyada:KK9:

şöyle bi onları daha yakinen buluşturmak için ne egzersiz yapmalı:KK34:
var tatlım çok güzel göğüs çaşlıştıran hareketlerim var hanıııııııııımmm :KK53:vericem onları sabırrr
Maçın heyecanından ancak yazabildim kızlar. :)) bu akşamkini geç de olsa yaptım, nasılsa geç yatıyorum sorun olmaz sanırım. Ama bugün sabah bir kase nesfitle durdum durdum 6 gibi hamburger menü yedim. :/ çok kızdım kendime. :KK43:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Benimde göbek sorunum var, popom eskisi gibi kalkmali..
Ama birde söyle yüksek genis omuz nasil yapilir, eskiden omuzlarim daha yapili görünüyordu yüzücümüsün diye soran olyuordu, simdi sanki o eski hali kalmadi.

Bunun icin bir önerin olursa sevinirim.

Resimlerini paylasacakdin hani ???
vallaha canım o zayflıktanda kçülür dicem kemikle alakalı geniş omuz bende zayıfım ama omuzlalarım geniş..
cnm bu popolar hep SQUAT la mı bu hale gelmiş. benim popomun :nazar: maşallahı vardır yani kız arkadaşlarım bile hayran ama ben burdakileri görünce kendi popom bile bana düşük ve hatta küçük görünmeye başladı :KK52::KK52: benim doğuştan dışa eğilimli çıkıntılı bi popom var ( asla düz değil bu SQUAT yapanların görünümünde ) şanslıyım o açıdan ama bu fotolardakilerin çok tostoparlak dolgu maddesi ya da estetik müdahale falan yapılmış olabilir mi yani sadece sporlaysa şaşırtıcı. bi de bünye zayıf ve poposu düz olanlar var squat yaparak o popo nasıl dolgunlaşıyo ??? hani poposu zaten büyük olan spor yapıp şekillenir de olmayan nasıl dolgunlaşıyo ??? BUARADA SQUAT TA BUGÜN BAŞLIYORUM daha kalkık taş gibi bi popişim olsun istiyorum :KK1::KK1:
evet tamamen squats ve birkaç egzrsiz estetik olsa böyle durmaz, canım benim de ailenden özelikle gelen top popom var 45 kilo iken bile toptu :KK30:senide squats programına yazıyorum ozman ?

önce ki sayfaya yazdım ama gözden mi kaçtı bana önereceğiniz bişey yok mu kızlar

merhabalar kızlar beni de aranıza alın kendimden bahsedeyim 1.75 boyunda 68 kiloyum 65 kiloyken gayet iyiydim boyuma göre ama 3 kilo aldım göbek çıktı biraz popom yeterince kalkık ve dik(hatta bu yüzden eşim sürekli uzun giymemi ister) bel gamzem de var :KK1: ama biraz göbeğim çıktı bu aralar onu eritmek istiyorum ve bacaklarımın popomun etlerini sıkılaştırmak istiyorum bacaklarım biraz salanıyo ben dokununca şöyle sert sert olsun istiyom ne yapcam ben ne önerirsiniz popo kaldırma dikleştirme olmasın önereceğiniz de

şöyle sıralayayım karışık yazdım sanki :KK1:
göbek düzleştime (önceden dümdüzdü o günleri özledim ben bu hallere düşecek adammıydım :KK9:)
bacak ve popo etleri sıkılaştırma
sürekli oturarak çalıştığım için dinç olmak istiyorum sizlerden öneri yardım bekliyorum :KK34:
canım hoşgledin, sende bölgesel programına tazayım ozman orda sana yarayacak şeyler var çok kolya veririsin :KK34:

kedim diyetle beraber sporumu yapıyorum....ama aşırı ödem var sabahları nedenini bulamadığım.baskülde aynıyım ama kalça göbek 2 cm incelirken bel 4 cm incelmiş 5 günde demekk ki doğru yoldayızz....

X