Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51 YALAN ATMIYORUM SİZE İSTERSENİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. SPOR YA BUKAADAR BASİT KENDİNİZ İÇİN, YAŞAMINIZDA RAHAT OLMAK İÇİN EVET VAR GRUBUN BÖLGESEL ZAYIFLAMA ŞİMDİ YAZIYORUM EKLİYORUM GRUBA
CANIM SENİ BEN ZAYIFLAYIP SIKILAŞMA PROGRAMINA YAZIYORUM http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-72.html#post29306224öncelikle hoşbuldumm canım benim boyum 1.69 kilom 73 ama ben 65 tim 2-3 yılda 10 kg aldm 2 kilom gtti ama geri kalan gtmyo 1 aya yakın karatay dyeti yaptım yarım kg oynadı sadece bacak egzersizi yapıyodum arada ve bazen tempolu yürüyüş ve spor geçmişim var ben ilkokuldan üniversite bitimine kadar hep basketbol oynadım zaten hep okul takımındaydm okul btnce iş hayatı başlayınca kilo aldım oturduğum için hep
benm kollarım kalınlaştı kalçam büyüktü dahada büyüdü bacaklarım kalınlaştı ve göbeğim yani heryerim gbi bişi olduu bu of çok anlattım öyle işte brde ayıptr sölemesi kabızlık sorunum olduğu içinde göbeğim ben kendmi bildm bileli hafiften vardı öyle işte 67 olsam yeter şimdlik 68 de olur ekmek hiçmi yemicz yoksa 1 dilim gbi bişeymi çünkü karataydada ekmek yoktu ve artık sağlıklı gbi gelmiyo sıfır ekmek bana da
canım ben 35bucuk diyebilirim 36 hafif çok hafifi bolcanim sen kac beden pantolon giyiyorsun su an??? Benim bacaklarim cok kalin yaa sizin yaninizda söylemeyim bilem
canım bak squats popo kaslandırı taş çatlasa 1-2cm büyütür[ı]bu squats sadece popoyu kaldırmaya mı yarıyor.
Ben incelsin istiyorum. Popom çok büyük değil ama yinede incelsin [/ı]
​canım nedir yopun olan ? Sen bölgeel programındaısn değilmi? Hafta 3gunmu zor geldi yada 3part yapmakmı?ya cok yoğunun programı takip edemiyoruuuum((
​canım nedir yopun olan ? Sen bölgeel programındaısn değilmi? Hafta 3gunmu zor geldi yada 3part yapmakmı?
CANIM SENİ BEN ZAYIFLAYIP SIKILAŞMA PROGRAMINA YAZIYORUM http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-72.html#post29306224
HAREKETLER BURDA AÇ BAK M.ETME BU PROGRAMDA KOLUN BACAGIN GÖBEĞİN TOTON HER YERİNNN OYNUYOR 2 HAFTA SONRA 2,SEVİYEYE GEÇİCEZ GİTTİKTÇE ZORLAŞTIRICAM M.ETMEYİN YA KAHVALTIDA YE TABİKİ AMA ÖYLE YARIM EKMEK DĞİL 2-3 DİLİM AMA PEYNİRİ DOMATESİ REÇELİ ÇOK YE .. YEMEKLERDE 1-2 DİLİM AMA YEMEĞİ ÇOOK YE EKMEĞİ YEME BENCE BEN 2GÜNDÜR AKŞAM YEMEĞİNDE YEMEDİM EKMEK ÇNKÜ PİLAV VARDI
Evet basenciyim bende. Ama işden vakit bulamıyorum. Eve geç geliyom,yorgunluk hafta sonu kurs offff of. Yatmadan önce yapacak artık başka yolu yok. Gitsin bu basenleeeer(​canım nedir yopun olan ? Sen bölgeel programındaısn değilmi? Hafta 3gunmu zor geldi yada 3part yapmakmı?
BAKIN squats programında 3gün orda yazan sayılarda squats 1 gun molatatlım ya valla iyice karıştı sayfalar programlar bende 3 gün spor bir gün off sadece squatstamı olacak tüm gruplardamı ?
canım ben 35bucuk diyebilirim 36 hafif çok hafifi bol
canım bak squats popo kaslandırı taş çatlasa 1-2cm büyütür
hayır SEN SADECE ZAYIFLAMA SIKILAŞMA PROGRAMINDAKİ VİDEOLARI YAPICAKSIN AŞADAKİ HAREKETLER BÖLGESEL ZAYIFLAMA HAREKETLERİ ONLAR AYRI GRUP.tamam canım bende zaten kahvaltıda yiyorum sadece 1 ayda alışkanlık oldu çok yiyemiyorum tamamdır yemek işi tamam şimdi ben ordaki hareketlerimi yapıcam önce videomu sadece bunlarmı yoks video+aşağıda sıralanan hareketlermi nasıl olcakkk kii:26::26:
sağol tatlım anladım kıs valla ilkokul talebelerine döndük ,hakkını helal et kedimmm ALLAH bir yastıkta kocatsın sevdiceğinle seni:)))BAKIN squats programında 3gün orda yazan sayılarda squats 1 gun mola
misal:
bölgesel incelme programındasın değil mi?
pazartesi -salı-çarşamba ordaki hareketlerini yaptın bitti bir sonraki pzartesi-salı-çarşamaba ya bölgesel programı....
squats:
dün yaptın50tane bugun yaptın55tane yarın yapcan 60tane
perşembe mola.. cuma devam cmartesi pazar da yapcan pazartesi mola...
anladınız mı kızlar? karış lan birşey yok
öncelikle hoşbuldumm canım benim boyum 1.69 kilom 73 ama ben 65 tim 2-3 yılda 10 kg aldm 2 kilom gtti ama geri kalan gtmyo 1 aya yakın karatay dyeti yaptım yarım kg oynadı sadece bacak egzersizi yapıyodum arada ve bazen tempolu yürüyüş ve spor geçmişim var ben ilkokuldan üniversite bitimine kadar hep basketbol oynadım zaten hep okul takımındaydm okul btnce iş hayatı başlayınca kilo aldım oturduğum için hep
benm kollarım kalınlaştı kalçam büyüktü dahada büyüdü bacaklarım kalınlaştı ve göbeğim yani heryerim gbi bişi olduu bu of çok anlattım öyle işte brde ayıptr sölemesi kabızlık sorunum olduğu içinde göbeğim ben kendmi bildm bileli hafiften vardı öyle işte 67 olsam yeter şimdlik 68 de olur ekmek hiçmi yemicz yoksa 1 dilim gbi bişeymi çünkü karataydada ekmek yoktu ve artık sağlıklı gbi gelmiyo sıfır ekmek bana da
--------
hayır SEN SADECE ZAYIFLAMA SIKILAŞMA PROGRAMINDAKİ VİDEOLARI YAPICAKSIN AŞADAKİ HAREKETLER BÖLGESEL ZAYIFLAMA HAREKETLERİ ONLAR AYRI GRUP.
estafurral herşey i anlatırım siz yeterki yapmak isteyin bebelerimsağol tatlım anladım kıs valla ilkokul talebelerine döndük ,hakkını helal et kedimmm ALLAH bir yastıkta kocatsın sevdiceğinle seni:)))
benim günlerim belli o zaman cumartesi, pazar ,pazartesi seçtim ben:)))
ay bende dünden beri öyleyim ya boynum kopcak arakaya atamıyorum çok yavaş yani bugun biraz dha iyimde heralde benimde ondan sürekli pc başında..şişkinliğinin çaresi kuru kayısı canım aklına geldikçe ye bi iki tane bi kaç güne etkisini görürsün.
canım benim oturarak ders çalışmaktan sırtım tutuldu yaa kafamı arkaya atamıyorum hatta döndüremiyorum, bel desteğim de var halbuki ama başımı eğiyorum ya gittim vallahi
estafurral herşey i anlatırım siz yeterki yapmak isteyin bebelerim
koptum yanlız ilk okul talebeleriz :60
saol ablam inaşşlah düün fotolarımıda koycam