Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
bu squats sadece popoyu kaldırmaya mı yarıyor.
ben incelsin istiyorum. popom çok büyük değil ama yinede incelsin

canim sen kac beden pantolon giyiyorsun su an??? benim bacaklarim cok kalin yaa sizin yaninizda söylemeyim bilem

CANIM SENİ BEN ZAYIFLAYIP SIKILAŞMA PROGRAMINA YAZIYORUM http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-72.html#post29306224
HAREKETLER BURDA AÇ BAK M.ETME BU PROGRAMDA KOLUN BACAGIN GÖBEĞİN TOTON HER YERİNNN OYNUYOR 2 HAFTA SONRA 2,SEVİYEYE GEÇİCEZ GİTTİKTÇE ZORLAŞTIRICAM M.ETMEYİN YA KAHVALTIDA YE TABİKİ AMA ÖYLE YARIM EKMEK DĞİL 2-3 DİLİM AMA PEYNİRİ DOMATESİ REÇELİ ÇOK YE .. YEMEKLERDE 1-2 DİLİM AMA YEMEĞİ ÇOOK YE EKMEĞİ YEME BENCE BEN 2GÜNDÜR AKŞAM YEMEĞİNDE YEMEDİM EKMEK ÇNKÜ PİLAV VARDI

canim sen kac beden pantolon giyiyorsun su an??? Benim bacaklarim cok kalin yaa sizin yaninizda söylemeyim bilem
canım ben 35bucuk diyebilirim 36 hafif çok hafifi bol

[ı]bu squats sadece popoyu kaldırmaya mı yarıyor.
Ben incelsin istiyorum. Popom çok büyük değil ama yinede incelsin [/ı]
canım bak squats popo kaslandırı taş çatlasa 1-2cm büyütür

​canım nedir yopun olan ? Sen bölgeel programındaısn değilmi? Hafta 3gunmu zor geldi yada 3part yapmakmı?

tatlım ya valla iyice karıştı sayfalar programlar bende 3 gün spor bir gün off sadece squatstamı olacak tüm gruplardamı ?

tamam canım bende zaten kahvaltıda yiyorum sadece 1 ayda alışkanlık oldu çok yiyemiyorum tamamdır yemek işi tamam şimdi ben ordaki hareketlerimi yapıcam önce videomu sadece bunlarmı yoks video+aşağıda sıralanan hareketlermi nasıl olcakkk kii:26::26:

​canım nedir yopun olan ? Sen bölgeel programındaısn değilmi? Hafta 3gunmu zor geldi yada 3part yapmakmı?
Evet basenciyim bende. Ama işden vakit bulamıyorum. Eve geç geliyom,yorgunluk hafta sonu kurs offff of. Yatmadan önce yapacak artık başka yolu yok. Gitsin bu basenleeeer(

tatlım ya valla iyice karıştı sayfalar programlar bende 3 gün spor bir gün off sadece squatstamı olacak tüm gruplardamı ?
BAKIN squats programında 3gün orda yazan sayılarda squats 1 gun mola

misal:
bölgesel incelme programındasın değil mi?

pazartesi -salı-çarşamba ordaki hareketlerini yaptın bitti bir sonraki pzartesi-salı-çarşamaba ya bölgesel programı....

squats:

dün yaptın50tane bugun yaptın55tane yarın yapcan 60tane

perşembe mola.. cuma devam cmartesi pazar da yapcan pazartesi mola...

anladınız mı kızlar? karış lan birşey yok

canım ben 35bucuk diyebilirim 36 hafif çok hafifi bol

canım bak squats popo kaslandırı taş çatlasa 1-2cm büyütür

oooooooo süper ötesisin canim benim, demekki 36 beden 50-55 cm arasina denk geliyor baldirlarda... ögrendigim iyi oldu, artik kiloyla degil cm ile ugrascam yani tabi bunun yani sira kilo da vermem gerekyior o ayri...

Son düzenleme:
hayır SEN SADECE ZAYIFLAMA SIKILAŞMA PROGRAMINDAKİ VİDEOLARI YAPICAKSIN AŞADAKİ HAREKETLER BÖLGESEL ZAYIFLAMA HAREKETLERİ ONLAR AYRI GRUP.

sağol tatlım anladım kıs valla ilkokul talebelerine döndük ,hakkını helal et kedimmm ALLAH bir yastıkta kocatsın sevdiceğinle seni:)))
benim günlerim belli o zaman cumartesi, pazar ,pazartesi seçtim ben:)))

şişkinliğinin çaresi kuru kayısı canım aklına geldikçe ye bi iki tane bi kaç güne etkisini görürsün.

canım benim oturarak ders çalışmaktan sırtım tutuldu yaa kafamı arkaya atamıyorum hatta döndüremiyorum, bel desteğim de var halbuki ama başımı eğiyorum ya gittim vallahi

sağol tatlım anladım kıs valla ilkokul talebelerine döndük ,hakkını helal et kedimmm ALLAH bir yastıkta kocatsın sevdiceğinle seni:)))
benim günlerim belli o zaman cumartesi, pazar ,pazartesi seçtim ben:)))
estafurral herşey i anlatırım siz yeterki yapmak isteyin bebelerim

koptum yanlız ilk okul talebeleriz :60

saol ablam inaşşlah düün fotolarımıda koycam

bidee son soruu hergün yapıcam günde 1 keremi yapıcam canım? 4 video var arka arkaya hepsini yapçam dimii bi gündee ?:26:

ay bende dünden beri öyleyim ya boynum kopcak arakaya atamıyorum çok yavaş yani bugun biraz dha iyimde heralde benimde ondan sürekli pc başında..

estafurral herşey i anlatırım siz yeterki yapmak isteyin bebelerim

koptum yanlız ilk okul talebeleriz :60

saol ablam inaşşlah düün fotolarımıda koycam

inşallah tatlım ALLAH telli duvaklı gelin olmayı nasip etsin tüm kızlara :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…