Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
popişleeer yazın böyle olalıııım

bacakları da çok güzelmiş bunların yaa benim x bacaklarım da şekle girse bari

Son düzenleme:
Ben ne istediğimi tekrardan anlatayım
Benim belim altıma göre ince. Popom toplu değil yayvan . Baldırlarım kalın 54 cm İncelsin istiyorum. Basenlerimde gitsin. Benim sorunum belimin altında

sen 54 cm baldira kalin diyorsan ben napayim

iste squats denen arkadas da totoyu yuvarliyor kaldiriyor resimlerdeki gibi.. sen bende bu guruba dahil ol yani hani resimde var ya, 30 günlük squats programi, ingilizce olan... iste onu yap.. tabiki zaman istiyordur ama insallah basarcaz

merhabalar ben incelmek eski halime dönmek istiyorum ve gelinliğim içinde ince olmak istiyorum fakat başaramıyorum diyetler metabolizmamı durduruyo ve 1,5 ayda incelmem lazım napmalıyımm yardımcı oluuunn nolurr :26:

otobuslambası35 izmirlimisin yafrummm :) yerim öyleyse :)

tatlım bende yarın bu squart hareketine ve ek birkaç harekete başlayacağım. bir sorum var hani bir tablo var ya paylaştığın 50den başlayıp 30.cu gunde 250 oluyor ya o 50yı 75ı vs yaparken ara verıyormuyuz yoksa vermeden dırekt ellı mı yapıyoruz:)

ben sanırım 25den fazla yaparsam bıkac gun yuruyemem ılk etapta daha once bu hareketı yapıyordum ama boyle bır etkısını bıılmedden 25 yapıyordum devamı gelır mı bılemedım :)

Canım benim buldum bende 13. sayfaya denk geliyor senin attığın link başka sayfaya denk geliyor

Şimdi ölçülerimide yazayım mı

benim günlerim cuma -cumartesi-pazar olsun . Sadece o mesajda ki hareketler değil mi

cok cok cok tesekkürler canim cok kibarsin

Canim bu sayfanin liknkini de ilk mesajina ekler misin??? Ihtiyac duydukca döner döner bakariz.. Sanirsam benden baska kimsenin selüliti yok galiba
ekledim kuzu

merhabalar ben incelmek eski halime dönmek istiyorum ve gelinliğim içinde ince olmak istiyorum fakat başaramıyorum diyetler metabolizmamı durduruyo ve 1,5 ayda incelmem lazım napmalıyımm yardımcı oluuunn nolurr :26:
merhaba hoşgeldin canımmm Boyundan kılondan bahset bize , nerenden şikayetçisin? Hedefin kaç diyet yiyecekelr bile insana kılo aldırı, sağlık yieyeckler yiyicez aslaa ekmek yok hep meyve.

hhaha evet izmirliyim Evet tek seferde 50-60- nneyse yani, o günki sayı.. Ama zorlanırım diyorsan 10 saniye sadece 10 saniye sonra devam et.
evet tatalım sadece bölgesel zyıflama harketleri osayfayıda sık kullanılanalra kaydet sonra dert olamsın

duştan çıktım naneli yeşil çayımı aldım ohhh mis:) yorgunmuyum çokkkk ama inanılmaz enerjik ve huzurluyum yaa:))

[sıze=2][sıze=3]bakın kızlar öğlen leri top kekler akşamları cipsler yiyip sonra harıl harıl squats dır yok diğer egzersizleri yaaparsanız hiiiç bişi yapmassınız.

Bu yazımı kimse yanlış anlamasın sert konuşurum çünkü durum bu sağlık yaşam bakın gene diyorum yaz geldi diye değil herzaman sağlıklı ve fit olalım!

Yaşam stili sonrada yazı rahaatla bekleyelim
[/sıze][/sıze]

Benim grubum var mı şimdi , nasıl olcak
Gider mi mesela baldırlarım 50 cm 48 cm olur mu

sporumu yaptımm
birde greyfurt yedim. greyfurt yağ yakmada çok önemliymiş kızlarr
canım ne zaman meyve istese greyfurt yerimm.şeker oranıda düşükk

öncelikle hoşbuldumm canım benim boyum 1.69 kilom 73 ama ben 65 tim 2-3 yılda 10 kg aldm 2 kilom gtti ama geri kalan gtmyo 1 aya yakın karatay dyeti yaptım yarım kg oynadı sadece bacak egzersizi yapıyodum arada ve bazen tempolu yürüyüş ve spor geçmişim var ben ilkokuldan üniversite bitimine kadar hep basketbol oynadım zaten hep okul takımındaydm okul btnce iş hayatı başlayınca kilo aldım oturduğum için hep

benm kollarım kalınlaştı kalçam büyüktü dahada büyüdü bacaklarım kalınlaştı ve göbeğim yani heryerim gbi bişi olduu bu of çok anlattım öyle işte brde ayıptr sölemesi kabızlık sorunum olduğu içinde göbeğim ben kendmi bildm bileli hafiften vardı öyle işte 67 olsam yeter şimdlik 68 de olur ekmek hiçmi yemicz yoksa 1 dilim gbi bişeymi çünkü karataydada ekmek yoktu ve artık sağlıklı gbi gelmiyo sıfır ekmek bana da

Benim grubum var mı şimdi , nasıl olcak
Gider mi mesela baldırlarım 50 cm 48 cm olur mu
evt olucak ben tummuzda 56 cm dım şuan 51 YALAN ATMIYORUM SİZE İSTERSENİZ DÜNYAYI DEĞİŞTİRİRSİNİZ. SPOR YA BUKAADAR BASİT KENDİNİZ İÇİN, YAŞAMINIZDA RAHAT OLMAK İÇİN EVET VAR GRUBUN BÖLGESEL ZAYIFLAMA ŞİMDİ YAZIYORUM EKLİYORUM GRUBA

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten çok sık yürüyüşler yaparım , spor yapmayı seviyorum , ama bölgesel programlara ihtiyacım var 57 olmak istiyorum 2-3 kilo verip sıkılaşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…