Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105

Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:

Sadece squats programındaysan onun ayrı çizelgesi var, ilk gün 50 ikinci gün 55 3. gün mola, sonra artarak devam ediyor.. (; Onun fotoğrafı vardı sayfalarda.. (;

Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:

canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme

canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme
3set squat? 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?

3set squat? 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?

Arkadaşlar spor setleriyle karıştırdılar sanırım.. Squats başlı başına ayrı arkadaşlar, onda ara falan yok.. Çizelgedeki sayı neyse tek seferde o yapılacak.. (;

BAKIN BİR KERE AÇIKLAYAYIM 30 GUN SQUATS AYRI ! ONDAN OGUN TEKRAR YOK OGUN 55 TANEMİ YAPILCAK YAZIYR BU PROGRAMDA YAPTIN 55 TANE . BİTTİ DİĞER SIKILAŞMA ZAYIFLAMA YADA BÖLGESEL PROGRAMNDAYSAN ORDA 3 SET YAPICAZ SQUAT OGUN KAÇ KERE YAZIYORSA YAPIYORUZ BİTTİ.

BÖYLE BİR SORT GİYİPTE BÖYLE NEDEN GÖZÜKMESİN POPOMUZ DÜŞÜK GÖZÜKÇEĞİNEE!!

hee yok canim 20serliden 3 set yani 60 yapiyo toplamda... ilk 20yi yapana kadar bile catladim kalmis ki 150 baslangic icin iyidir yaa 3 video ve 50-60squats.. zaten vücut seklim belli, amac zayiflayip sIkIlasmak.. cok yüklenirsen yukaridaki resimdeki zenci kadin gibi olurum alimallah

acaba diyorum resim ceksem de bir ayin sonunda karislastirsamki ki??? tabi adam gibi devam edersem

o kadın gibi olman i.in zengi olman lazım ve büyük ve geniş popo aileden gelir benim ailem zenci gibi babamda bile kocamn toto var afedersiniz o yüzden olabildiğnce küçültem cabam avr ama artık kçlmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…