Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
abla ben zaten ilk sayfadada yazdım ama bence baktin varsa zaten vucudun taş bence sende zayıflarken sıkılaşma programnda verdiğim videolardan yap 2 hafta sonra başka 2.seviye videoları vericem:KK52:

İlk bir haftada yapacagım hareketlerin fotosunun ve videosunun olduğu sayfa linkini ver bana ,arattırma şimdi ugraşmiyim :)) ikinci hafta programını sonra verirsin bana haa,ne dersin :KK34: Yarın başlıyorum bende inşallah.Hadi hayırlı olsun :KK52:

tumblr_mjizcxs1jG1rlog92o1_500.png

tumblr_mjjfp4aleW1rmk3ymo1_500.jpg
YAZ GELSEDE HAVUZA GİTSEK OJE SÜRSEK HER DENİZE HAVUZA BAŞKA BİKİNİ ALSAK SAÇLARA SPREY SIKSAAK, KAYDIRAKTAN KAYMAK İÇİN, BOT ARASAK, HAVUZDA KESİŞSEK :KK53:(SONUNCUSU OLMAYADA BİLİR AMA OLUYOR :KK53:)

tumblr_mjjuxlujh01qbi43xo1_400.jpg
TAMAM İYİSİN HOŞSUNDA ARKADAŞ BİZ BUKADAR KİLO ALSAK VERSEK ÇATLAKTAN GEÇİLMEYİZ HATUN MAŞŞALLAH :KK14:

hay alla razı olsun kardeeeş! :))
yalnız bir şey soracağım:squats da kalkarken zıplıyormuyuz yoksa eğilip kalkıyoruz muyuz?
benim bilgilerim ise 165 boy 72 kio yani durum kötü ben şimdi 25. sayfadakileri mi yapayım yoksa ekstra çalişayımmı.2 günde 1 leslie 3 mil yapıyorum ve evde bisikletim var.açıkcası bu popoyla squatsdan çekinmiyor değilim bayır gülü gibi olmiyim sonra :KK70::KK1:

Kızlar bende basenlerimi eritmek istiyorum , gidermi baldırlarımı eritmek istiyorum öneri bekliyorum :KK14:

hay alla razı olsun kardeeeş! :))
yalnız bir şey soracağım:squats da kalkarken zıplıyormuyuz yoksa eğilip kalkıyoruz muyuz?
benim bilgilerim ise 165 boy 72 kio yani durum kötü ben şimdi 25. sayfadakileri mi yapayım yoksa ekstra çalişayımmı.2 günde 1 leslie 3 mil yapıyorum ve evde bisikletim var.açıkcası bu popoyla squatsdan çekinmiyor değilim bayır gülü gibi olmiyim sonra :KK70::KK1:
CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?

ooooyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmm öldüüümmmm bittiiiimmmmmmmmmm videolari bitirdim ama ben de bittiiimmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23:

oy sevgili örtmenim otobuslambasi canim benim biz bunu hergün mü yapiyorduk yaaa ben su an acayip yorgunum :KK9::KK9::KK9::KK9:

merr: canım sayfa 25te herşeyin açıklamasını yaptım ordan okuyabilirs,n.

Kızlar bende basenlerimi eritmek istiyorum , gidermi baldırlarımı eritmek istiyorum öneri bekliyorum :KK14:
tatlım hoşgeldin senide bölgesel programına yazalım? haftanın 3gunu belirle kendine verdiğim hareketleri yap 3 hafta sonra guncellenicekç:KK3:

ooooyyyyyyyyyyyyyy yoruldummmmm öldüüümmmm bittiiiimmmmmmmmmm videolari bitirdim ama ben de bittiiimmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23:

oy sevgili örtmenim otobuslambasi canim benim biz bunu hergün mü yapiyorduk yaaa ben su an acayip yorgunum :KK9::KK9::KK9::KK9:
hayır kuzucugum haftada 3 gun :KK53:

CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?[/QUO
evet yapabilirm canım.benide eklerseniz sevinirim :) ilk bildirimim yarın olsun.squatsın sayısı tarihi belli zaten diğer videoları(pump it up 1.2.3. ve diğer videoları) ve hareketleri sadece 3 gün mü yoksa 2 günde 1 mi yapayım?

Öğretmenim Otobuslambası :KK3: Şimdi ben ilk gün 50 kez squats hareketi yapıyorum,başkada birşey yapmıyorum demi :44: Dogrumu anlaışım acaba??:18:

X