Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
CANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?[/QUO
evet yapabilirm canım.benide eklerseniz sevinirim :) ilk bildirimim yarın olsun.squatsın sayısı tarihi belli zaten diğer videoları(pump it up 1.2.3. ve diğer videoları) ve hareketleri sadece 3 gün mü yoksa 2 günde 1 mi yapayım?
tatlım hafta 3 gun yapıcaksın istersen 2gunde 1 3 gun toplam ya istersen üst üste 3 gun yap
Öğretmenim Otobuslambası :KK3: Şimdi ben ilk gün 50 kez squats hareketi yapıyorum,başkada birşey yapmıyorum demi :44: Dogrumu anlaışım acaba??:18:
tatlım sen sadece squatsmı isityorsun yoksa bölgesel programada kayıt edeyimmi seni? bu arad hergün 50 değil orda kaç tane diyorsa :=)
:KK1:

Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:

Sadece squats programındaysan onun ayrı çizelgesi var, ilk gün 50 ikinci gün 55 3. gün mola, sonra artarak devam ediyor.. (; Onun fotoğrafı vardı sayfalarda.. (;

Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:

canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme :KK34:

tumblr_inline_mj3rm2SUQd1qz4rgp.png
4.gün rest :KK53: iyi bakın şablonaaaa :KK22:

canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme :KK34:
3set squat? :KK53: 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?:KK76:

3set squat? :KK53: 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?:KK76:

Arkadaşlar spor setleriyle karıştırdılar sanırım.. Squats başlı başına ayrı arkadaşlar, onda ara falan yok.. Çizelgedeki sayı neyse tek seferde o yapılacak.. (;

tumblr_inline_mj3rm2SUQd1qz4rgp.png

BAKIN BİR KERE AÇIKLAYAYIM 30 GUN SQUATS AYRI ! ONDAN OGUN TEKRAR YOK OGUN 55 TANEMİ YAPILCAK YAZIYR BU PROGRAMDA YAPTIN 55 TANE . BİTTİ DİĞER SIKILAŞMA ZAYIFLAMA YADA BÖLGESEL PROGRAMNDAYSAN ORDA 3 SET YAPICAZ SQUAT OGUN KAÇ KERE YAZIYORSA YAPIYORUZ BİTTİ.
:KK30:

BÖYLE BİR SORT GİYİPTE BÖYLE NEDEN GÖZÜKMESİN POPOMUZ DÜŞÜK GÖZÜKÇEĞİNEE!!
squats-squats-squats-8230-17ebeaa0-sz500x491-animate.jpg

hee yok canim 20serliden 3 set yani 60 yapiyo toplamda... ilk 20yi yapana kadar bile catladim kalmis ki 150 :KK9::KK9::KK9: baslangic icin iyidir yaa 3 video ve 50-60squats.. zaten vücut seklim belli, amac zayiflayip sIkIlasmak.. cok yüklenirsen yukaridaki resimdeki zenci kadin gibi olurum alimallah :KK53:

acaba diyorum resim ceksem de bir ayin sonunda karislastirsamki ki??? :KK51: tabi adam gibi devam edersem :KK9:

hee yok canim 20serliden 3 set yani 60 yapiyo toplamda... Ilk 20yi yapana kadar bile catladim kalmis ki 150 :KK9::KK9::KK9: Baslangic icin iyidir yaa 3 video ve 50-60squats.. Zaten vücut seklim belli, amac zayiflayip sıkılasmak.. Cok yüklenirsen yukaridaki resimdeki zenci kadin gibi olurum alimallah :KK53:

Acaba diyorum resim ceksem de bir ayin sonunda karislastirsamki ki??? :KK51: Tabi adam gibi devam edersem :KK9:
o kadın gibi olman i.in zengi olman lazım ve büyük ve geniş popo aileden gelir benim ailem zenci gibi babamda bile kocamn toto var afedersiniz o yüzden olabildiğnce küçültem cabam avr ama artık kçlmüyo:KK9::KK9::KK9:

X