- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
Banada cevap yazın kızlar yaa (
ne sordun canim kusura bakma görmedim, tekrar söyler misin??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada cevap yazın kızlar yaa (
ne sordun canim kusura bakma görmedim, tekrar söyler misin??
tatlım hafta 3 gun yapıcaksın istersen 2gunde 1 3 gun toplam ya istersen üst üste 3 gun yapCANIMM hoşgeldin tekrar :) squatsda şuan lık sadece eğilim kalkıyoruz yazdıgım gibi yaparsen faydasını görürsün , Canım ben seni sadece squatsa mı yazayım yoksa bence zayıflarken sıkılaşmayada yazalım oda çok gzel etkisi avr yapabilirmisin ?[/QUO
evet yapabilirm canım.benide eklerseniz sevinirim :) ilk bildirimim yarın olsun.squatsın sayısı tarihi belli zaten diğer videoları(pump it up 1.2.3. ve diğer videoları) ve hareketleri sadece 3 gün mü yoksa 2 günde 1 mi yapayım?
tatlım sen sadece squatsmı isityorsun yoksa bölgesel programada kayıt edeyimmi seni? bu arad hergün 50 değil orda kaç tane diyorsa :=)Öğretmenim Otobuslambası Şimdi ben ilk gün 50 kez squats hareketi yapıyorum,başkada birşey yapmıyorum demi :44: Dogrumu anlaışım acaba??:18:
Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:
Ben yeni başlıyorum 25.sayfadaki programa ..İlk gün sadece 50 kez squats hareketi yapacagım dımı,başka birşey yapmayacağım :44:
3set squat? 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?canim ben zayiflama gurubundayim, yani videolari yapiyorum bir de 3 set squats.. diger guruplarin calisma düzeni nedir tam bilmiyorum.. senin dahil oldugun guruptan bi arkides gelince cevap verir merak etme
4.gün rest iyi bakın şablonaaaa
3set squat? 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?
tatlım hafta 3 gun yapıcaksın istersen 2gunde 1 3 gun toplam ya istersen üst üste 3 gun yap
doğru ya!
o fotolar ne öyle yaaa vay canınaaa! e ben bunları göre göre acayip gaza geliriiiim harika!
3set squat? 3kere 50 yada neyse ogunki rakam bu değil değilmi? yani 50yi 3emi böldün?
wow!! çok iyi bir değişim
o kadın gibi olman i.in zengi olman lazım ve büyük ve geniş popo aileden gelir benim ailem zenci gibi babamda bile kocamn toto var afedersiniz o yüzden olabildiğnce küçültem cabam avr ama artık kçlmüyohee yok canim 20serliden 3 set yani 60 yapiyo toplamda... Ilk 20yi yapana kadar bile catladim kalmis ki 150 Baslangic icin iyidir yaa 3 video ve 50-60squats.. Zaten vücut seklim belli, amac zayiflayip sıkılasmak.. Cok yüklenirsen yukaridaki resimdeki zenci kadin gibi olurum alimallah
Acaba diyorum resim ceksem de bir ayin sonunda karislastirsamki ki??? Tabi adam gibi devam edersem