Popo, bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersiz ile ilgili görsel paylaşım

Paylaşımlar Size Yardımcı Oluyor mu?

• Ankete Katılan
    105
tumblr_mmzn8492Qc1r0lk58o1_500.jpg

tumblr_ml0p9fsHEE1ri9z4uo1_500.jpg

tumblr_mmqwlr688H1rfiy7mo1_500.jpg

tumblr_mmzvjhLzqn1sosw5lo1_500.jpg

tumblr_mmz5z9rwWC1s6e42qo1_500.png

Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?:KK14:

Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?:KK14:

canım bende tiffany ablayı uzun zamandır yapıyorum yanlarım baya baya gitti :KK16: benimde sıkışıyordu ilk zamanlar hala arada sıkışıyo ama derin derin nefes alıp verirsen ( doğru bi şekilde ) ozaman hiç bişey olmuyo :KK34:

ay ben squatta 190 tane yaptım az kaldı bitmesine bakalım popolar öyle güzel olacak mı :KK52:

Canım ben tifanynin videosunu iki aydır yapıyorum bende de bazen oluyor demen gibi özellikle başlarda.Nefese dikkat etmek gerekir arkadaşda demiş.Ben bazen nefesleri kaçırıyorum yada kendimi tutuyorum

canım bende tiffany ablayı uzun zamandır yapıyorum yanlarım baya baya gitti :KK16: benimde sıkışıyordu ilk zamanlar hala arada sıkışıyo ama derin derin nefes alıp verirsen ( doğru bi şekilde ) ozaman hiç bişey olmuyo :KK34:

ay ben squatta 190 tane yaptım az kaldı bitmesine bakalım popolar öyle güzel olacak mı :KK52:

Canım ben tifanynin videosunu iki aydır yapıyorum bende de bazen oluyor demen gibi özellikle başlarda.Nefese dikkat etmek gerekir arkadaşda demiş.Ben bazen nefesleri kaçırıyorum yada kendimi tutuyorum

Teşekkür ederim kızlar nefes işine dikkat ederek deneyeceğim birde. Harikasınız:KK16:

şimdiden değişiklikleri farketmiyor musunuz?bende başşadım squat yapmaya.kalçamın bazı yerlerinde selülit var inşallah onlarıda yok eder :KK43:

şimdiden değişiklikleri farketmiyor musunuz?bende başşadım squat yapmaya.kalçamın bazı yerlerinde selülit var inşallah onlarıda yok eder :KK43:

Hissetmem mi selulitler gitti popo sertlesti diklesti ama onlar gibi yuvarlak olmasi icin biraz daha zaman var :) ama eskisi gibi degil kesinlikle :)
Ay popo bi diklesse onlarinki gibi bebek gibi olsa bu seferde puruzsuz olmasi icin cabalicam :KK70:

günaydın kızlar güzelpopolar ama bazıları hiç deil öyle kaslı istemem kocaman bacaklar halterci gbi:KK70:
bide size bişi sorcam ebenim ppomda biraz çok kırmızı seyler var sivilce desen deil kabarık seyler gecmio ne ya kırmızı kırmızı bıktım kıllardan mı oluo almaktanmı bi, çare bulananız var mı :

kızlar yanlarımı ertımeye ve gobegımı ertımeye calısıcamm
nereye baslasam bılemedım

bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70 :KK43:

daha once 3 sene sureklı spora gıttım hamılelıkte delı kılolar aldım ama gerıyetam 37 kılo verdım halıyle vucudum hamurlamıstı
sonra toparladım yuzme ıle sonra bıraktım 1.5 senedır hıc gıtmıyorum ve artık yasta gecıyor 26 olucam cocugum 3 yasını 3 ay gectı kılo aldım veyanlar cıktı
bu dedıgınız hareketlerı yapauyım barı bırde dans fılanmı desem dıyorum
spor salonuna gıtsemmı gıtmesemmı kararsızım sımdılık
yanların gıtmesı laım ya sımıt gıbı nedır bu boyle :S
1.5 sene oncekı mayokını ıle resmıme baktımda cok muntazam goruntum varmıs

pekı olculerım nasıl?

gobegımı cok sorun etmıyordum ama bu olcude yanların ıcınde dahıl gobek var :)
yırtmanın yollarını arıyom
kalcam fılan normal
ama senelerdır ınce uzun olmaya alıstıgım ıcın pantolonların popo kısımlarını doldurmak bıle bana tuhaf gelıyor henelde hep suzulurdu :)
halbukı ne kadr ısterdım dolgun popom olsun
bu popo hareketı dıklestırmek ıcınmı sonucta bu ıyı bısey bunuda yaparım

buarada bır foto ekledım gayet net anlasılır o zaman yanlarım yoktu dıye hatırlıyorum yada belırgın degıldı bakarsanız ıyı olur sonra kaldıracagım

X