- 20 Şubat 2013
- 85
- 0
Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?
Isınma videosu + 100 squat + Tiffany Rothe workout + Leslie 2 mile tamamdır. Bu bel inceltme videosunu yapan var mı hanımlar? 3. yapışım ve pek beceremiyorum sanırım. Bir de başında kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Bununla karşılaşan var mı hiç?
canım bende tiffany ablayı uzun zamandır yapıyorum yanlarım baya baya gittibenimde sıkışıyordu ilk zamanlar hala arada sıkışıyo ama derin derin nefes alıp verirsen ( doğru bi şekilde ) ozaman hiç bişey olmuyo
ay ben squatta 190 tane yaptım az kaldı bitmesine bakalım popolar öyle güzel olacak mı
Canım ben tifanynin videosunu iki aydır yapıyorum bende de bazen oluyor demen gibi özellikle başlarda.Nefese dikkat etmek gerekir arkadaşda demiş.Ben bazen nefesleri kaçırıyorum yada kendimi tutuyorum
canım bende tiffany ablayı uzun zamandır yapıyorum yanlarım baya baya gittibenimde sıkışıyordu ilk zamanlar hala arada sıkışıyo ama derin derin nefes alıp verirsen ( doğru bi şekilde ) ozaman hiç bişey olmuyo
ay ben squatta 190 tane yaptım az kaldı bitmesine bakalım popolar öyle güzel olacak mı
şimdiden değişiklikleri farketmiyor musunuz?bende başşadım squat yapmaya.kalçamın bazı yerlerinde selülit var inşallah onlarıda yok eder
kızlar yanlarımı ertımeye ve gobegımı ertımeye calısıcamm
nereye baslasam bılemedım
bı yol gosterecek varmı olcum aldım
kalcayı unuttum
metreyle aldım ama nekadar dogru bılmem mezura yoktu
boy 171
kılo 57
gobek delıgının ortalıyorum cevresı : 84
bel 70